Hát igazából katalógus alapján Korfu-Sidariba szerelmesedtünk bele, csak addig filóztunk még a nekünk megfelelő időpontokban lefoglalták a szállásokat.
Aztán nézelődtünk és B tervként jött Neos Marmaros.Jó árban is volt, ingyen klima miatt is, meg szimpinek tűnt a szállás, meg maga a hely is. Hát ha úgy alakul elnézünk arra is,de Korfúért vérzett nagyon a szivem.
Persze ha van, vidd magaddal az nem árt.
Mi direkt rákérdeztünk itt Pécsen az irodában azt mondták, hogy nem kell.
Itt sokan azt mondják nem árt ha van, mert hogy a macedónok nem teljesen beszámithatók annak ellenére, hogy megállapodás van köztük és hazánk között, hogy az új tipusú plasztik személyi elegendő. A másikok meg azt mondja, hogy elég az új személyi.
Mi feleslegesen nem akartunk még arra is költeni egy 10-est fejenként, mert egyébként nem szoktunk külföldre utazgatni. Katalógusban is igy van az úti okmányoknál, hogy legalább 6 hónapig érvényes saját útlevél vagy új tipusú (plasztikkártyás) személyi igazolvány kell.
,Budapesti felszállással.Korfun is voltam már,van ízlésetek,az tényleg nagyon szép hely,kár kihagyni.De szerintem Marmaras is jó választás,mindenki pozitívan ír róla,meg a képek is erről tanúskodnak.Az a lényeg,hogy minnél több helyet felfedezzen az ember a világban,ha teheti.Lassan lehet elkezdeni pakolászni,végre
.Szép napokat mindenkinek!
Igazad van,egyszer élünk.
.Mi is a Politisbe megyünk,2em-re.Nagyon várjuk már és persze Görögország is vár ránk.Az az én igazi hazám,nagyon imádom.
Hát igazából katalógus alapján Korfu-Sidariba szerelmesedtünk bele, csak addig filóztunk még a nekünk megfelelő időpontokban lefoglalták a szállásokat.
Aztán nézelődtünk és B tervként jött Neos Marmaros.Jó árban is volt, ingyen klima miatt is, meg szimpinek tűnt a szállás, meg maga a hely is. Hát ha úgy alakul elnézünk arra is,de Korfúért vérzett nagyon a szivem.
Persze ha van, vidd magaddal az nem árt.
Mi direkt rákérdeztünk itt Pécsen az irodában azt mondták, hogy nem kell.
Itt sokan azt mondják nem árt ha van, mert hogy a macedónok nem teljesen beszámithatók annak ellenére, hogy megállapodás van köztük és hazánk között, hogy az új tipusú plasztik személyi elegendő. A másikok meg azt mondja, hogy elég az új személyi.
Mi feleslegesen nem akartunk még arra is költeni egy 10-est fejenként, mert egyébként nem szoktunk külföldre utazgatni. Katalógusban is igy van az úti okmányoknál, hogy legalább 6 hónapig érvényes saját útlevél vagy új tipusú (plasztikkártyás) személyi igazolvány kell.
Hát ha előkeresed nekem az árlistád megköszönném, csak érdekességként. Meg szerintem érdekelhet mást is!
Éva engem 1 jó pofa sör az egyik kezemben, a másikban meg egy gyros sokkal jobban megnyugtat mint egy szúnyogriasztó!
Köszi még egyszer!