(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

K.Timi Dátum: 2011-05-26 20:27:58
Olivér írta ekkor: 2011-05-26 20:13:42
Szia K.Timi! Mi június 7-14-ig leszünk Politisben 2/11-be és Pécsen fogunk felszállni a járatra. smile Hát igazából katalógus alapján Korfu-Sidariba szerelmesedtünk bele, csak addig filóztunk még a nekünk megfelelő időpontokban lefoglalták a szállásokat. Aztán nézelődtünk és B tervként jött Neos Marmaros.Jó árban is volt, ingyen klima miatt is, meg szimpinek tűnt a szállás, meg maga a hely is. Hát ha úgy alakul elnézünk arra is,de Korfúért vérzett nagyon a szivem. Persze ha van, vidd magaddal az nem árt. Mi direkt rákérdeztünk itt Pécsen az irodában azt mondták, hogy nem kell. Itt sokan azt mondják nem árt ha van, mert hogy a macedónok nem teljesen beszámithatók annak ellenére, hogy megállapodás van köztük és hazánk között, hogy az új tipusú plasztik személyi elegendő. A másikok meg azt mondja, hogy elég az új személyi. Mi feleslegesen nem akartunk még arra is költeni egy 10-est fejenként, mert egyébként nem szoktunk külföldre utazgatni. Katalógusban is igy van az úti okmányoknál, hogy legalább 6 hónapig érvényes saját útlevél vagy új tipusú (plasztikkártyás) személyi igazolvány kell.
Szia Olivér!Hát egyszerre leszünk Marmarason mi 2/9-10-be leszünk smile ,Budapesti felszállással.Korfun is voltam már,van ízlésetek,az tényleg nagyon szép hely,kár kihagyni.De szerintem Marmaras is jó választás,mindenki pozitívan ír róla,meg a képek is erről tanúskodnak.Az a lényeg,hogy minnél több helyet felfedezzen az ember a világban,ha teheti.Lassan lehet elkezdeni pakolászni,végre smile .Szép napokat mindenkinek!
K.Timi Dátum: 2011-05-26 20:19:38
Hát ez jó!Sör és gyros! smile smile Igazad van,egyszer élünk. smile smile smile
Olivér Dátum: 2011-05-26 20:13:42
K.Timi írta ekkor: 2011-05-26 19:36:32
Szia Olivér! 3 éve Olympic beachen és Paralián voltunk nyaralni,ott is nagyon jó volt.Ajánlom,hogy egyszer menjetek el arra fele is.Most nyáron én is Marmarasra megyek és talán pont egyszerre leszünk ott smile .Mi is a Politisbe megyünk,2em-re.Nagyon várjuk már és persze Görögország is vár ránk.Az az én igazi hazám,nagyon imádom. smile
Szia K.Timi! Mi június 7-14-ig leszünk Politisben 2/11-be és Pécsen fogunk felszállni a járatra. smile Hát igazából katalógus alapján Korfu-Sidariba szerelmesedtünk bele, csak addig filóztunk még a nekünk megfelelő időpontokban lefoglalták a szállásokat. Aztán nézelődtünk és B tervként jött Neos Marmaros.Jó árban is volt, ingyen klima miatt is, meg szimpinek tűnt a szállás, meg maga a hely is. Hát ha úgy alakul elnézünk arra is,de Korfúért vérzett nagyon a szivem. Persze ha van, vidd magaddal az nem árt. Mi direkt rákérdeztünk itt Pécsen az irodában azt mondták, hogy nem kell. Itt sokan azt mondják nem árt ha van, mert hogy a macedónok nem teljesen beszámithatók annak ellenére, hogy megállapodás van köztük és hazánk között, hogy az új tipusú plasztik személyi elegendő. A másikok meg azt mondja, hogy elég az új személyi. Mi feleslegesen nem akartunk még arra is költeni egy 10-est fejenként, mert egyébként nem szoktunk külföldre utazgatni. Katalógusban is igy van az úti okmányoknál, hogy legalább 6 hónapig érvényes saját útlevél vagy új tipusú (plasztikkártyás) személyi igazolvány kell.
Olivér Dátum: 2011-05-26 19:50:03
magoeva írta ekkor: 2011-05-26 18:46:12
Elektromos szúnyogriasztót, ha viszel, nem foglal sok helyet, de megnyugtat:-) Mivel mi 4-en voltunk, igyekeztünk mi is "spórolósan" megoldani. Reggeli általában péksüti, a mazsolás kalácsaik, margariták isteniek:-), ebédre elő valami fagyasztott kész, vagy félkész kajcsi, a lényeg hogy 25-30 percnél többet ne legyek konyhában, hiszen én is nyaralok :-)), majd d.u fagyi, gyümölcs, este meg a séta közben taverna vagy gyros. De volt, hogy reggel indultunk, és éjjel fél 2-kor jöttünk meg..minden öblöt kipróbáltunk, búvárkodtunk, persze ezeken a napokon reggel teli hűtőtáskával indultunk, víz és szendvics :-))
Szia Magoeva! Köszönöm szépen! Nagyon hasznosak voltak a tanácsaid! Minél több ember véleményét olvasom el annál okosabb leszek. smile Hát ha előkeresed nekem az árlistád megköszönném, csak érdekességként. Meg szerintem érdekelhet mást is! Éva engem 1 jó pofa sör az egyik kezemben, a másikban meg egy gyros sokkal jobban megnyugtat mint egy szúnyogriasztó! smile Köszi még egyszer!
K.Timi Dátum: 2011-05-26 19:48:33
Sziasztok!Olvasgattam a hozzászólásokat,tényleg elég már a személyi a határon?3 éve pont a személyi miatt szállítottak le egy családot Röszkénél,rossz volt látni a csalódottságot rajtuk.Nekünk van érvényes útlevelünk így azt visszük magunkkal.Biztos ami biztos alapon.Szerintem nem árt utána járni rendesen ennek az útleveles dolognak.