(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

V Róbert Dátum: 2015-08-14 19:08:16
Hát bizony kedves Igazgató úr felszáltam a hajóra körbenéztem és bizony a 100-bol csak 50 jött le...Köszönöm..
V Róbert Dátum: 2015-08-14 18:45:25
Egységesen jó volt de csak egyszer,ezek után jobban ránézünk a kiírtakra...
V Róbert Dátum: 2015-08-14 18:33:04
Hát mi 2015.08.03 voltunk kint. Kezdés az ajtóban az ablak ki volt szakítva jött egy nem is tudom minek mondjam minimum 60 éves szerelő aki majdnem 4 órán át javította az ablakot ami nekem max 30 perc kérdeztem is nem segíthetek, de nem is válaszólt azt utána már nem érdekelt...Végül is jó lett...!!.Mi az Athene C4 Apartmanban kaptunk helyet. Amit írtak az lényegében igaz volt,az ágy az nagyon kicsi én a kiságyon aludtam a Kedvesem és a 12 éves fiam aludtak a "(Franciaágyon,,)..és alig fértek el a Kedvesem 64kg a Fiam 40kg és bizony nehezen fértek el..!!Én a kiságyon összegörnyedve elaludtam 105 kg vagyok de nem volt kényelmes az ágy.Más!A fürdő az valami Szégyen fürdő WC egyben,de annyira,hogy amikor fürdesz a víz a budiba csorog ....(KICSI A FÜRDŐ DE NAGYON)...Wifi na hát azt nem kéne hirdetni,mert az nincs hiába van a C3-ban szinte alig volt jel. A C3-ban kint az erkélyen van elhelyezve a ruter a lerobbant légkondiba van rakva,de semmi jel hiába újraindítva a ruter semmi..Szóval erre rákéne nézni ,mert wifi az nuku.Más Éjjel a bogarak csiripeltek a konyhaszekrény mögül vettem rovarírtót elmúlt erre a Fürdő lefolyóból jöttek fel a fekete bogarak amivel küzdöttem éjjel és utána összegörnyedve aludtam rossz érzés volt.MÁS! Pozitivum: Az erkélyről a kilátás az valami csoda ott reggeliztünk vacsoráztunk...Nem feledem ténleg szép volt...Idegenvezető..A Kata amit kell elmondta és szépen beszélt.. Negatívum: Szoba kicsi ,de nagyon WIFI hiány nem kéne hirdetni azt ami nincs.....,tv csatorna hiány,miért nincs legalább egy mosógép?A légkondi az valami szégyen elavult Régi darab és hiába állítod a c-fokot akkor is fullon hűt, (ELEMHEZ NE NYÚJ!!!!!)de ez az egész apartmanra érvényes sokan panaszkottak rá az ami van az elavult és koszos.....Végeredmény az árát megérte ,de csak egyszer... 9:00-kor elhagyod az apartmant és 17:00-kor szálhatsz fel a búszra az valami főrtelem tudom be van írva a szerződésbe ,de amikor 48c fokban vársz akkor már nem kelemes......Értékelés Szállás+hazautazás105 Közzététel a Facebookon is.
Nagy Mária Dátum: 2015-08-11 15:12:43
Grand Kata írta ekkor: 2015-08-09 18:24:48
Kedves Márti!b A C/3-as szoba erkélyén van a TV, és a net erősítője. Te aztán alaposan megnézted a képeket! Ez bizony nagyon pozitív dolog! Üdvözlettel Kata smile smile smile
Kedves Kata ! Köszönöm a választ, igen többször átnéztem a fotókat, mert nem tudtam eldönteni, hogy melyik szoba lenne jó, s egyszer csak megláttam a dobozt. Bizonyára nem gond, de én nem nagyon szeretem az elektromos kütyüket, így a C2 mellett döntöttem. Találkozunk tehát, a szeptember 9-től induló turnussal utazunk immáron másodszorra Marmarasba. Itt a grandos honlapon a fakultatívoknál találtam olyan programokat, amelyek nem szerepelnek a katalógusban, de remélem ezek még elérhetők lesznek. /kisvonatos fürdőzés pl./ Tudom, hogy majd ottlétünkkor minden fakultatívval kapcsolatos információt megkapunk, esetleg azt mégis megírnád, hogy Szaloniki hány órakor indul, és mikor van a visszaindulás onnan. Van-e esetleg menetrend szerinti járat /buszos/ Marmaras-Szaloniki között. Köszönöm. A napsütéses viszontlátásig üdv. Mária smile
Grand Kata Dátum: 2015-08-09 18:24:48
Nagy Mária írta ekkor: 2015-08-07 22:52:14
Kérem, legyen kedves nekem megírni Valaki, aki már lakott az Athene C 3-as szobájában, mi az a fekete doboz a légkondi mellett az erkélyen. Más erkélyeken nem láttam ezt a 36o-on. Köszi Mária smile
Kedves Márti!b A C/3-as szoba erkélyén van a TV, és a net erősítője. Te aztán alaposan megnézted a képeket! Ez bizony nagyon pozitív dolog! Üdvözlettel Kata smile smile smile