Kedves Grand Kata !
Már 6 napja nem írtál, remélhetőleg nincs gond?! Ezek a Fiúk az Athene apartmannal kapcsolatban elkeserítettek talán??!!
Ne tedd, inkább gondolj ránk, akik viszonylag jól tűrik a ,,kiképzést,, amelyek a hosszú út során - bár hol van ez a marmarasi út a tolói hosszúsághoz képest!!!! - és az ottlakás során esetleg keletkezhetnek. Intézd kérlek, hogy a tenger csodaszép, barátságos, szelíd, ezerarcú legyen, s hogy az esőt, vihart nélkülözzük!!! A többit megoldjuk. Arccal Marmaras felé szeptemberben.

Mária és Péter
Kedves Mária és Péter! Nincs semmi gond, elég elfoglalt voltam az elmúlt napokban, ma pedig turnusváltás volt így csak most van időm gép elé ülni. Semmi nem keserít el! Aranyos, kedves Vendégeim vannak és a kirándulások is nagyjából el tudnak indulni. Az időjárás az egyetlen, amiben nem tudok csodát tenni!

Remélem szeptemberben is kellemes lesz sz idő és fürödhető a tenger! A kis vonatos kirándulás addig fog működni, amíg jó az időjárás! Szalonikibe, az idén még nem jött össze kirándulás sajnos! Ebben a nagy melegben a Vendégek inkább azokat a programokat választják, ahol van fürdési lehetőség is! Távolsági busz jár ugyan Szalonikibe, de sajnos nagyon kevésszer, naponta 3 alkalommal és 3-3,2 órás a menetidő, mert minden faluban minden sarkon megáll! Meglátjuk, mit tudunk összehozni! Nekem is az az érdekem, hogy mindenki eljusson oda, ahova szeretne!
Megpróbálok egyezkedni az Égiekkel, hogy csináljanak nekünk jó időt a szept. 9-től! Szeretettel várlak Titeket és a többi kedves Vendéget egész szezonban!

Minden jót, jó készülődést és utazást, hiszen itt vár az Égei Tenger és persze én is! Üdv.: Kata