(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2015-08-22 13:38:26
Kuka Janos írta ekkor: 2015-08-21 00:34:04
De,de kedves Kata és kedves Igazgató Úr! Van gond. Az Athene apartmanban szálltunk meg néhány hete és a helyet csak NYOMORTANYA címen emlegettük a gyerekekkel. A föürdőszoba lepusztult: a fürdőszoba ajtó ROHADÁSNAK INDULT, ugyanis nincs zuhanytálca, így minden zuhanyozásnál folyik a víz amerre akar. Az már GUSZTIUSTALAN, hogy amit lemosol magadról a zuhanyzóban, abban tapickol mindenki a papucsával (vagy a gyerek anélkül...) - folytassam...?!! Takarítás semmi, az egy hetes törölköző szerintetek hogy néz ki, mindennapi alapos tengervízi émények után? FEKETE. Nincs asztal az apartmaban: igaz, hogy a teraszon jó enni de nem mindenki szeret. Este, ha a városnézés után hazatérsz és esetlege bekapnál valamit, azt az öledből... másik lehetőség a tök sötét és szúnyogokkal teli terasz. Mondok pozitívat: a klíma műkdödött, így esténként a gyerekek megtanultak odabent a térdükről enni. Az ágyak pont akkorák hogy nem fér be alá még egy papucs sem: a táskák így külön helyeket vesznek el az amúgy sem nagy térből, ezzel szemben ha becsusszan egy papírlap, azt már ki nem veszed...! WIFI AZ NINCS. Nem is internetezni szerettünk volna naphosszat (hiszen nem azért mentünk), de esténként a hazai híreket miegymást (menekült helyzet, görög válság hogy mást ne mondjak...) megnéztük volna. Per pillanat a helyzet: SOHA TÖBBET GRAND TOURS. smile
Augusztus 19.én érkeztünk meg az Athene apartmanból. A C6-ban volt a szállásunk. Igaz, hogy nem a legújabb és legmodernebb apartman, de tudtuk, hogy mit veszünk. A képeken minden látható! Tényleg nincs zuhanytálca, de a víz egyszer sem folyt ki a szobába, pedig én mindig nyitott ajtónál zuhanyoztam. A WC tetejét pedig le lehet hajtani, ha vizes lett, letöröltük. A wifi tényleg nem nagyon akart működni, de nem is igazán hiányzott volna, ha gyermekünk nem éppen a tengeren túlon lett volna, de ezt is megoldottuk, mert a Politis ház udvarán tökéletesen működött. Az erkély pedig minden apró hiányosságot kárpótolt! Gyönyörű onnan a kilátás. Az erkélyen működött a világítás! Szúnyogokról pedig azt hiszem nem tehet egy utazási iroda! A szobában pedig nem volt, hisz a szúnyogháló pont ezért lett kitalálva, és az nagyon jó szolgálatot tett. A takarításról pedig annyit: senkinek nem esett még le a gyűrű az ujjáról, ha megfogta a söprűt, és felsöpri maga után a szemetet. Felmosó is van, a fürdőt fel lehet vele törölni, és nem kell a vízben tapickolni, hogy Kuka János szavaival éljek!
Sándorné Dátum: 2015-08-22 07:27:15
Ez igen,most már nagyon kíváncsi vagyok a szállásunkra!Hétfőn utazunk,nincs nagy elvárás hisz igazából csak aludni kell a szállás.Mi még 4 utazás alkalmával egyszer se csalódtunk bennük,szerintem most se fogunk de majd a jövő héten kiderül.Igen a zuhany tálcát mindenki láthatta hogy nincs,l ezt így kellett elfogadni amikor lefoglaltuk .Wifiről meg csak annyit hogy máshol se mindig működött.Engem igazából csak az érdekel hogy ebből a három napja tartó szakadó esőből és az egész éves munkából végre kiszabaduljak és a határnál ne sokat várva végre kint legyek!!Higgyék el nekem még egy sátor is megfelelne a pihenéshez és a tengerparthoz!!
V Róbert Dátum: 2015-08-21 15:59:05
ENNYI......
V Róbert Dátum: 2015-08-21 15:57:24
Grand Sándor írta ekkor: 2015-08-21 09:45:53
Tisztelt Kuka János! Van gond. Önnél is. Engedje meg,hogy megvédjem magunkat, a nyomortanyánkat. Csak a tényekkel állítanám szembe! A tájékoztatóinkban (web és katalógus fotói) nem szerepel hogy van zuhanytálca és naponta cserélik a törölközőt,asztal van a szobában vagy a turnusváltáson kívül takarítanak. Ezt Önnek kellett volna. Olyan 360 fokos szállásbemutatás mint nálunk a weben - szobánként,helyiségenként - sehol nincs Magyarországon. A wifiről az a tájékoztatásunk,hogy nem mindenütt,hanem van a háznak olyan pontja ahol van és a görög szolgáltatás hiányosságaiért nem vállalunk felelősséget. Azt elfelejtette pozitívumként megjegyezni, Önnek ingyen volt a klíma,míg más háznál fizetős. Nézze meg mit fizetett és ahhoz legyenek elvárásai. Ha ennyire volt pénze, akkor ne várjon szállodai színvonalat,illetve olyanért ne hibáztasson ha Ön nem tájékozódik megfelelően arról mit vásárolt. Én nem mondom hogy többet nem utazhat velünk,de ha igen,tegye meg azt,hogy elolvassa,megnézi mit adunk mennyiért,esetleg rákérdez az Ön számára bizonytalan dolgokra. Nagy Sándor a Grand vezetője.
Hát azért erre én is varrok gombot T. Igazgató úr! Igaz amit mond (FELTET)...Csak arra hívom fel a figyelmet Tisztelt Bérlők a Szoba kicsi ,de nagyon a franciaágynak titulált valami egy 50kg és egy 40kg az elfér a FRANCIAÁGYON. A fürdő egy szégyen nics zuhanyzó tálca viszont amikor fűrdesz akkor a vécére esik a víz és a vécébe log a .......(AJÁNLOM A PAPUCST HIGÉNIAI OKOKBÓL). Az ajtó (WC) hát szétrohadva, de valamivel kezelték ezért egyben van, de undorító az ágyak lepukkantak néhol aki nem szolt hozzá a Gyermek panaszkodott az ágyban lévő rugó nyomta a hátát stb Igazgató úr az aki volt velünk a turnusban ők azt mondták a ZAKYNTHOSI úthoz képest szégyen ez az ATHENE SZALODA.. Szerintem is.....!!!!!!Tehát érdemes lenne elgondolkodni mielőtt ír Mint írtam jobban ránézek mielőtt kimegyek, de az is biztos nem a GRANDTOURSAL....TISZTELT Igazgató úr 104 az egész az erkély szép mint írtam ott ettünk stb ,de a többi egy szégyen....
Grand Sándor Dátum: 2015-08-21 09:45:53
Kuka Janos írta ekkor: 2015-08-21 00:34:04
De,de kedves Kata és kedves Igazgató Úr! Van gond. Az Athene apartmanban szálltunk meg néhány hete és a helyet csak NYOMORTANYA címen emlegettük a gyerekekkel. A föürdőszoba lepusztult: a fürdőszoba ajtó ROHADÁSNAK INDULT, ugyanis nincs zuhanytálca, így minden zuhanyozásnál folyik a víz amerre akar. Az már GUSZTIUSTALAN, hogy amit lemosol magadról a zuhanyzóban, abban tapickol mindenki a papucsával (vagy a gyerek anélkül...) - folytassam...?!! Takarítás semmi, az egy hetes törölköző szerintetek hogy néz ki, mindennapi alapos tengervízi émények után? FEKETE. Nincs asztal az apartmaban: igaz, hogy a teraszon jó enni de nem mindenki szeret. Este, ha a városnézés után hazatérsz és esetlege bekapnál valamit, azt az öledből... másik lehetőség a tök sötét és szúnyogokkal teli terasz. Mondok pozitívat: a klíma műkdödött, így esténként a gyerekek megtanultak odabent a térdükről enni. Az ágyak pont akkorák hogy nem fér be alá még egy papucs sem: a táskák így külön helyeket vesznek el az amúgy sem nagy térből, ezzel szemben ha becsusszan egy papírlap, azt már ki nem veszed...! WIFI AZ NINCS. Nem is internetezni szerettünk volna naphosszat (hiszen nem azért mentünk), de esténként a hazai híreket miegymást (menekült helyzet, görög válság hogy mást ne mondjak...) megnéztük volna. Per pillanat a helyzet: SOHA TÖBBET GRAND TOURS. smile
Tisztelt Kuka János! Van gond. Önnél is. Engedje meg,hogy megvédjem magunkat, a nyomortanyánkat. Csak a tényekkel állítanám szembe! A tájékoztatóinkban (web és katalógus fotói) nem szerepel hogy van zuhanytálca és naponta cserélik a törölközőt,asztal van a szobában vagy a turnusváltáson kívül takarítanak. Ezt Önnek kellett volna. Olyan 360 fokos szállásbemutatás mint nálunk a weben - szobánként,helyiségenként - sehol nincs Magyarországon. A wifiről az a tájékoztatásunk,hogy nem mindenütt,hanem van a háznak olyan pontja ahol van és a görög szolgáltatás hiányosságaiért nem vállalunk felelősséget. Azt elfelejtette pozitívumként megjegyezni, Önnek ingyen volt a klíma,míg más háznál fizetős. Nézze meg mit fizetett és ahhoz legyenek elvárásai. Ha ennyire volt pénze, akkor ne várjon szállodai színvonalat,illetve olyanért ne hibáztasson ha Ön nem tájékozódik megfelelően arról mit vásárolt. Én nem mondom hogy többet nem utazhat velünk,de ha igen,tegye meg azt,hogy elolvassa,megnézi mit adunk mennyiért,esetleg rákérdez az Ön számára bizonytalan dolgokra. Nagy Sándor a Grand vezetője.