(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2010-08-06 09:18:00
Kun Zoltánné írta ekkor: 2010-08-05 22:45:47
Kedves Grandkata!Én csak leveleztem egy fórumtaggal (Sire Kero)és össztűz zúdúlt rám.Én semmi rosszat nem mondtam és írtam önre, nem vitáztam senkivel.Leírtam hogy idén nem a grandtourral voltunk. Neos M. még soha nem voltunk ebből kifolyólag Önt Grandkatát sem ismerjük. Szrintem senki nem olvassa el pontosan amit írok mert mindenki önt szeretné védeni.További szép nyarat és jó munkát! Nem rémisztgetés de jövőre lehet hogy oda megyünk. Üdv:Erzsi
Kedves Erzsike! Én örülök, ha a vendégeknek és leendő smile vendégeimnek véleménye van. Annak is örülni fogok, ha személyesen is találkozunk majd a következő szezonban. Az is igaz, hogy sokan nem figyelmesen olvassák a fórumot, így adódhatnak félreértések smile Én minden esetre igyekszem reagálni a kérdésekre és lehető legnagyobb odafigyeléssel gondoskodni a vendégeimről. Köszönöm az észrevételeket, és bízom benne, hogy jövőre találkozunk. Kívánok jó egészséget és további szép nyarat! smile smile Üdvözlettel Kata
Kun Zoltánné Dátum: 2010-08-05 22:45:47
Grand Kata írta ekkor: 2010-08-04 22:37:14
Szia Nikikém! Nem tüntem el, csak nem akartam ebbe a vitába belefolyni. smile Én hálás vagyok a vendégeimnek, akiktől nagyon sok szeretetet és megbecsülést kapok. Nyilván nem vagyunk egyformák sem idegenvezetők, sem vendégek és mindenkinek más a szimpatikus és kevésbé becses. Nem lehet mindíg mindenkinek megfelelni, még akkor sem, ha a legjobb szándék vezérel. Ezért nem kapcsolódok bele, amikor a vendégek, volt vendégeim eszmecserét folytatnak. Minden esetre végzem a dolgomat, és sok szeretettel várom a kedves utasokat. Lesz olyan akinek szimpatikus leszek és akinek nem, de így kerek a világ! smile smile Sok szeretettel gondolok RÁTOK!!!! smile smile Millió puszi Kata
Kedves Grandkata!Én csak leveleztem egy fórumtaggal (Sire Kero)és össztűz zúdúlt rám.Én semmi rosszat nem mondtam és írtam önre, nem vitáztam senkivel.Leírtam hogy idén nem a grandtourral voltunk. Neos M. még soha nem voltunk ebből kifolyólag Önt Grandkatát sem ismerjük. Szrintem senki nem olvassa el pontosan amit írok mert mindenki önt szeretné védeni.További szép nyarat és jó munkát! Nem rémisztgetés de jövőre lehet hogy oda megyünk. Üdv:Erzsi
Grand Kata Dátum: 2010-08-04 22:37:14
Farkas Nikolett írta ekkor: 2010-08-04 20:26:36
Hol vagy Kata???Úgy eltűntél...
Szia Nikikém! Nem tüntem el, csak nem akartam ebbe a vitába belefolyni. smile Én hálás vagyok a vendégeimnek, akiktől nagyon sok szeretetet és megbecsülést kapok. Nyilván nem vagyunk egyformák sem idegenvezetők, sem vendégek és mindenkinek más a szimpatikus és kevésbé becses. Nem lehet mindíg mindenkinek megfelelni, még akkor sem, ha a legjobb szándék vezérel. Ezért nem kapcsolódok bele, amikor a vendégek, volt vendégeim eszmecserét folytatnak. Minden esetre végzem a dolgomat, és sok szeretettel várom a kedves utasokat. Lesz olyan akinek szimpatikus leszek és akinek nem, de így kerek a világ! smile smile Sok szeretettel gondolok RÁTOK!!!! smile smile Millió puszi Kata
Farkas Nikolett Dátum: 2010-08-04 20:26:36
Hol vagy Kata???Úgy eltűntél...
Dátum: 2010-08-03 08:52:13
Kun Zoltánné írta ekkor: 2010-08-02 23:23:16
kedves Anita!Szerintem nem szomorú saját autóval menni. Sőt az ember sokkal szabadabban mozog.Természetesen a szigetre nem autóval megy az ember hanem fakultatív programmal.Tavaly Toloba voltunk 2 hétig,az egész félsziget látnivalóit megnéztük(sajnos saját autóval).Voltak olyan helyek ahova nem volt fak.prog. de saját autóval eltudtunk menni,pl.Monemvassia,Nemea,Misztrasz stb.És voltunk hajókiránduláson is,még delfineket is láttunk. Csodálatos élmény volt.De idén Nei Poriban volt a rossz tapasztalat(szeretjük Görögországot).Utazásunk napján reggel vettük észre hogy az autónk oldalát összetörték.Kértünk segitséget telefonon a telepített idegenvezetőtöl aki meg is jött 9 óra körül.(nem a Grand Tourral voltunk az idén).Akkor futott be a busz ami hozta a következő turnust és az idengevezető tovább nem foglalkozott velünk.Mintha ott se lettünk volna.Nem álltalánosítok,de ez rossz élmény volt. Üdv:Erzsi
Félreértés ne essék, én nem gondolom, hogy szoromú autóval menni nyaralni, sőt! Mi is béreltünk kint pár napra autót. Jó volt, de hiányzott, hogy nem tudunk semmit az adott helyről, hogy nincs semmi érdekesség, csak maga a táj. Élveztük, hogy olyan helyekre mehetünk el,ahova amúgy fakultatívval nem jutunk el, de sokszor azt éreztem ez csak látvány (még ha gyönyörű is) mögöttes tartalom nélkül. A kocsis esetedet meg meg tudom érteni. Mi is nyaraltunk sok helyen görögbe, de ennyi oda figyelést, különleges bánásmódot sehol nem kaptunk. Ahogy olvastam Katáról mielőtt Neosba mentünk volna azt gondoltam el van ez egy kicsit túlozva. Amikor viszont kinnt voltunk és megismertem, pozitív csalódás volt! Tényleg olyan amilyennek hallja az ember. Mikor mi ott voltunk ő vitt el egy kis lányt orvoshoz, mert a szülők nem gondolták, hogy baj lehet, Kata meg inkább elvitte, mint hogy baj legyen. Szóval nála nem lesz olyan problémád, hogy nem segít megoldani.