(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2010-08-02 08:42:31
Kedves Erzsi! Szeretném megvédeni a Katát az "egyéni utasokra nem figyel annyira" kijelentéseddel kapcsolatba. Én két hétig voltam Neosba, amiből az első héten minden apartman fulra volt. Kata mindenkire odafigyelt, minden apartmanba! Nem egyszer láttam szaladgálni az apartmanok között, sokszor nem is tudta, hogy egyéni, vagy buszos az adott emberke aki ott lakik. Neki mindenki vendég volt,akiknek igyekezett az igényeit kielégíteni. Tényleg lehet bátran fordulni hozzá, még ha kocsival is megy az ember. Ugyan mi is béreltünk kocsit kint, de azt mondom, a fakultatívokat nem érdemes kihagyni, nagyon élvezetesek voltak! Kedves Laci! Neked meg azt üzenném, hogy a közeli teraszok ne rémisszenek el! Mi a Politiszbe voltunk 2 hétig és isteni volt! Nem nagyon voltunk otthon, meg csak enni ültünk ki a teraszra. De annyira jó fej szomszédaink voltak mind a két hétben, hogy volt, hogy hajnalokig beszélgettünk. De a helyedbe nem aggódnék, szinte senki nincs a Politiszbe, lehet a ti heteteken se lenne, és akkor meg aztán mindegy hogy közel van-e vagy sem a másik terasz. A 104 szobát ajánlani tudom, onnan a legjobb a kilátás!
Grand Kata Dátum: 2010-08-01 10:14:38
Kun Zoltánné írta ekkor: 2010-07-31 22:45:10
Kedves Grandkata!Lehet hogy Sire Kero és én részletesen kibeszéltük a tankolást és a határátlépést de úgy látom hogy érdemes volt.Az Ön utolsó írása ami neki szólt, mintha kicsit gúnyos lett volna. De az a tapasztalatom hogy az egyéni utazokkal közel sem olyan közvetlenek mint a buszosokkal.Végül is érthető! Én szurkolok Sire Keronak és a családjának hogy minden probléma nélkül hazaérjenek. További jó munkát. Üdv:Erzsi
Kedves Erzsike! A pár sor, amit írtam Sire Kerónak, szerintem egyáltalán nem gunyos, sőtt jókívánságaimat fejeztem ki. Nekem a buszos és egyéni utas egyaránt fontos, és nem szoktam különbséget tenni a vendégeim között. Sajnálom, ha máshol nem ez volt a tapasztalat. Hála az égnek, nincs problémánk a tankolást illetően, mert szinte minden nap hozzájutunk üzemanyaghoz. (Marmaraszon 3 benzinkút van) Itt nincs olyan katasztrófális probléma, mint amiről sajnos a média beszél. Biztos vagyok benne, hogy az összes egyéni utas vendégem innen Görögországból megelégedéssel fog hazamenni. smile Köszönöm a jókívánságot, és én is szép nyarat kívánok! Üdvözlettel:Kata smile
Kun Zoltánné Dátum: 2010-07-31 22:45:10
Grand Kata írta ekkor: 2010-07-26 23:08:58
Jó utat, szerencsés ideérkezést! Problémamentes tankolást és határlépést! Itt már remélhetőleg csak szép és jó vár! Üdv.: Kata smile smile
Kedves Grandkata!Lehet hogy Sire Kero és én részletesen kibeszéltük a tankolást és a határátlépést de úgy látom hogy érdemes volt.Az Ön utolsó írása ami neki szólt, mintha kicsit gúnyos lett volna. De az a tapasztalatom hogy az egyéni utazokkal közel sem olyan közvetlenek mint a buszosokkal.Végül is érthető! Én szurkolok Sire Keronak és a családjának hogy minden probléma nélkül hazaérjenek. További jó munkát. Üdv:Erzsi
Grand Kata Dátum: 2010-07-31 11:37:13
carinik írta ekkor: 2010-07-30 17:12:41
Köszi a gyors választ. Ketten mennénk. Biztonság alatt nem a közbiztonságot, hanem az auto "fizikai" biztonságát értettem. Az Athéne studiok felső szobái is megfelelnének, de ugy látom, hogy nincs már hely. Szept7, vagy szept. 14.-e lenne jó. A Politis nem igazán tetszik az erkélyek közelsége miatt. Amugy bármely más színvonalasabb szállás is megfelelne. Laci
Szia Laci! Ha ketten jösztök, nem olcsóbb busszal??? Itt 1,6€ az üzemanyag litere. A házakban az erkélyek mindíg egymás mellett vannak, igaz az Athénében elválasztó tejüveg van, a Politisben derékig ér a fal. Nekem amúgy most a Politis a kedvencem. Szívem szerint átköltöznék, csak sajnos ott kell mradnom, ahol legnagyobb létszámú vendég fér el. smile Az autó "fizikai" biztonsága tényleg fontos. Mindhárom háznál találsz szerintem olyan parkolási lehetőséget, ami megfelel. Üdv.:Kata smile
carinik Dátum: 2010-07-30 17:12:41
Grand Kata írta ekkor: 2010-07-30 14:02:49
Szia Laci! Itt Marmaraszon jó a közbiztonság, nem kell félteni az autót. A Mouses ház mellett és közvetlen közelében azonban nem tudok parkolóhelyet garantálni. Mindig ott kell hagyni a kocsit, ahol sikerül... Esetleg a másik két házunknál könnyebb ezt megoldani. Hanyan jönnétek? Üdv.:Kata
Köszi a gyors választ. Ketten mennénk. Biztonság alatt nem a közbiztonságot, hanem az auto "fizikai" biztonságát értettem. Az Athéne studiok felső szobái is megfelelnének, de ugy látom, hogy nincs már hely. Szept7, vagy szept. 14.-e lenne jó. A Politis nem igazán tetszik az erkélyek közelsége miatt. Amugy bármely más színvonalasabb szállás is megfelelne. Laci