(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Kun Zoltánné Dátum: 2010-08-02 23:23:16
írta ekkor: 2010-08-02 20:12:49
Szeretném kijavítani magam, nem a 104-es hanem a 14-es szoba volt a miénk, onnan jó a kilátás. Az meg szerintem igen szomorú, hogy akik kocsival jönnek,azt hiszik, mindent megnézhetnek, és mindent érdekességet tudhatnak. Hogy mennek el hajó kirándulni pl.? A Kata meg jó mesélő, érdekes történetei vannak, amiket a neten nem találsz meg ( jó kis helyi pletykák pl. Carrasrol). Mi is béreltünk kocsit, de vannak olyan élmények,amiket csak másokkal együtt jó átélni.
kedves Anita!Szerintem nem szomorú saját autóval menni. Sőt az ember sokkal szabadabban mozog.Természetesen a szigetre nem autóval megy az ember hanem fakultatív programmal.Tavaly Toloba voltunk 2 hétig,az egész félsziget látnivalóit megnéztük(sajnos saját autóval).Voltak olyan helyek ahova nem volt fak.prog. de saját autóval eltudtunk menni,pl.Monemvassia,Nemea,Misztrasz stb.És voltunk hajókiránduláson is,még delfineket is láttunk. Csodálatos élmény volt.De idén Nei Poriban volt a rossz tapasztalat(szeretjük Görögországot).Utazásunk napján reggel vettük észre hogy az autónk oldalát összetörték.Kértünk segitséget telefonon a telepített idegenvezetőtöl aki meg is jött 9 óra körül.(nem a Grand Tourral voltunk az idén).Akkor futott be a busz ami hozta a következő turnust és az idengevezető tovább nem foglalkozott velünk.Mintha ott se lettünk volna.Nem álltalánosítok,de ez rossz élmény volt. Üdv:Erzsi
Sire Kero Dátum: 2010-08-02 20:56:53
Kun Zoltánné írta ekkor: 2010-07-31 22:45:10
Kedves Grandkata!Lehet hogy Sire Kero és én részletesen kibeszéltük a tankolást és a határátlépést de úgy látom hogy érdemes volt.Az Ön utolsó írása ami neki szólt, mintha kicsit gúnyos lett volna. De az a tapasztalatom hogy az egyéni utazokkal közel sem olyan közvetlenek mint a buszosokkal.Végül is érthető! Én szurkolok Sire Keronak és a családjának hogy minden probléma nélkül hazaérjenek. További jó munkát. Üdv:Erzsi
Kedves Kun Zoltánné Erzsi. Köszönöm a segítségét sok hasznát vettem! smile A Marmarasi tapasztalataimról és arról amit Ön is felvetett ha hazaértem írok egy hosszabb hozzászólást. Innen sajnos nem nagyon lehetséges technikai okok miatt. smile
Dátum: 2010-08-02 20:12:49
Szeretném kijavítani magam, nem a 104-es hanem a 14-es szoba volt a miénk, onnan jó a kilátás. Az meg szerintem igen szomorú, hogy akik kocsival jönnek,azt hiszik, mindent megnézhetnek, és mindent érdekességet tudhatnak. Hogy mennek el hajó kirándulni pl.? A Kata meg jó mesélő, érdekes történetei vannak, amiket a neten nem találsz meg ( jó kis helyi pletykák pl. Carrasrol). Mi is béreltünk kocsit, de vannak olyan élmények,amiket csak másokkal együtt jó átélni.
Kun Zoltánné Dátum: 2010-08-02 17:16:26
Kedves Mindenki és Kedves Grandkata! Elnézést kérek Öntöl és a kedves utasoktol is akik megvédték.Én nem önre értettem hogy gúnyos(pontosan kéne elolvasni az írásom)hanem egy mondatát éreztem annak.Sajnos(és most megint nem önre értem)a tapasztalatunk az hogy a buszos utasokkal közvetlenebbek az idegenvezetők.De ez is érthető hiszen több időt töltenek velük(értem itt a fakultatív programokra is )mint az egyéni utazókkal akik bevágják magukat az autóba és elmennek önnálóan megnézni amit szeretnének.A benzin témába most nem megyek bele de az egyéni utazóknak ez elég fontos téma.A buszosoknak ezzel nem kell foglalkozni. Mégegyszer elnézést és további jó munkát,üdv.Erzsi
Farkas Nikolett Dátum: 2010-08-02 11:09:00
Véleményem szerint senkinek nem lehet egy rossz szava sem Katára, mert mindenben lehet rá számítani...a munkáján felül teljesít, olyan dolgokat is megtesz a vendégekért, ami nem is lenne a kötelessége..egyáltalán nem gúnyos...sőt egyenesen imádnivaló nő..bátran lehet hozzá fordulni, ha problémája van az embernek...sőt akkor is, ha nincsen, és csak egy jót akarsz beszélgetni.. A Politis tényleg nagyon szép ház...mindenkinek csak ajánlani tudom én is. A fakultatív kirándulások is nagyon klasszak smile