(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Kovács András Dátum: 2015-07-06 23:58:18
Dr. Györki Jánosné írta ekkor: 2015-07-06 10:37:40
Kedves Rubi László! Tessék vissza emlékezni, hogy mit írt. "Kedves mindenki! Ahogy ígértem egy gyors helyzetjelentés. Ma reggel érkeztünk meg Marmarasba reggel 8-kor. Ez nagyon jó viszont ára volt. A 3 órás pihenők 5 órásra sikeredtek, Szegeden az átrendezés után 17:00-kor indult a busz igy az első megálló Belgrád után következett este 10-kor. Ezután a Macedon határ előtt volt egy rövid 10 perces wc szünet majd a határ után egyvégtében ment a busz a görög határig és a görög oldalon volt a következő pihenő."
János & László... kicsit elbeszéltek egymás mellett. Ahogy László írja : a pihenők 20-30 percesek voltak. Kész, ennyi lezárva. A Macedón határ előtt, ami volt, az nem pihenő volt! Nem összekeverendő a pihenő a WC-szünettel. De nem is ez a lényeg, hanem az, amit László megfogalmazott és sajnos én is nem egy, hanem több utazás alatt tapasztaltam, hogy az ígért 3 - 3.5 órás pihenőket, nem igen tartják be a sofőrök, ami jó pár utasnak okoz kellemetlen problémát. És itt lehet hivatkozni határhelyzetre meg, hogy majd milyen szép lesz a nyaralás, ki lehet bírni, stb... de szerintem a személyzet van az utasokért és nem fordítva. Attól, hogy valaki gyerek, idős, vagy egyéb problémája van még egészségesnek számít, és 4-5 órából 1- et összeszorított lábbal, azon görcsölni, hogy be ne pisiljen elég kényelmetlen érzés. A Sofőröknek nem csak az idővel, hanem az utasok kényelmével is kellene foglalkozni.
Dr. Györki Jánosné Dátum: 2015-07-06 10:37:40
Rubi László írta ekkor: 2015-07-06 07:40:10
Nem azt írtam, hogy 10 perc volt a wc-re szánt idő, hanem azt hogy a határokon 10 perc alatt jutottunk át, ami nagyon jó, hiszen nem kellett sehol órákat várakozni. Amikor a busz megállt pihenni nagyjából 20-30percet állt, bőven volt idő nem csak wc-re hanem cigarettázni és vásárolni is a benzinkútnál lévő shopokban. Tessék értelmezni amit írok.
Kedves Rubi László! Tessék vissza emlékezni, hogy mit írt. "Kedves mindenki! Ahogy ígértem egy gyors helyzetjelentés. Ma reggel érkeztünk meg Marmarasba reggel 8-kor. Ez nagyon jó viszont ára volt. A 3 órás pihenők 5 órásra sikeredtek, Szegeden az átrendezés után 17:00-kor indult a busz igy az első megálló Belgrád után következett este 10-kor. Ezután a Macedon határ előtt volt egy rövid 10 perces wc szünet majd a határ után egyvégtében ment a busz a görög határig és a görög oldalon volt a következő pihenő."
Dr. Györki Jánosné Dátum: 2015-07-06 10:34:57
Rubi László írta ekkor: 2015-06-30 20:31:54
Kedves mindenki! Ahogy ígértem egy gyors helyzetjelentés. Ma reggel érkeztünk meg Marmarasba reggel 8-kor. Ez nagyon jó viszont ára volt. A 3 órás pihenők 5 órásra sikeredtek, Szegeden az átrendezés után 17:00-kor indult a busz igy az első megálló Belgrád után következett este 10-kor. Ezután a Macedon határ előtt volt egy rövid 10 perces wc szünet majd a határ után egyvégtében ment a busz a görög határig és a görög oldalon volt a következő pihenő.
Nem kötekedésnek szánom, de akkor ez mit jelent? smile
Rubi László Dátum: 2015-07-06 07:40:10
Dr. Györki Jánosné írta ekkor: 2015-07-03 21:41:27
Nem akarok kötekedni, de ha 10 perc volt a wc szünet, akkor is ha csak 50 utas volt 12 másodperc jutott egy személyre a mosdóban. Kicsit kevésnek tűnik. Egyébként jó nyaralást, pihenést kívánok. Üdv. Györkiné Panni
Nem azt írtam, hogy 10 perc volt a wc-re szánt idő, hanem azt hogy a határokon 10 perc alatt jutottunk át, ami nagyon jó, hiszen nem kellett sehol órákat várakozni. Amikor a busz megállt pihenni nagyjából 20-30percet állt, bőven volt idő nem csak wc-re hanem cigarettázni és vásárolni is a benzinkútnál lévő shopokban. Tessék értelmezni amit írok.
Grand Kata Dátum: 2015-07-05 22:37:16
Sándorné írta ekkor: 2015-07-05 16:24:48
Hihetetlen,évek óta járok ki de még sose volt kevés a WC-re szánt idő!!!!
Teljesen igazad van! Szerintem a helyi gyönyörűségeket kellene élvezni, és ha valami gond van az illetékesnek szólni és nem egymást hergelni badarságokkal. Napfény, csodás tájak, feltöltődni ....ezért megy általában nyaralni mindenki, és így a helyes! smile smile