Kedves Rubi László!
Tessék vissza emlékezni, hogy mit írt.
"Kedves mindenki! Ahogy ígértem egy gyors helyzetjelentés. Ma reggel érkeztünk meg Marmarasba reggel 8-kor. Ez nagyon jó viszont ára volt. A 3 órás pihenők 5 órásra sikeredtek, Szegeden az átrendezés után 17:00-kor indult a busz igy az első megálló Belgrád után következett este 10-kor. Ezután a Macedon határ előtt volt egy rövid 10 perces wc szünet majd a határ után egyvégtében ment a busz a görög határig és a görög oldalon volt a következő pihenő."
János & László... kicsit elbeszéltek egymás mellett. Ahogy László írja : a pihenők 20-30 percesek voltak. Kész, ennyi lezárva. A Macedón határ előtt, ami volt, az nem pihenő volt! Nem összekeverendő a pihenő a WC-szünettel. De nem is ez a lényeg, hanem az, amit László megfogalmazott és sajnos én is nem egy, hanem több utazás alatt tapasztaltam, hogy az ígért 3 - 3.5 órás pihenőket, nem igen tartják be a sofőrök, ami jó pár utasnak okoz kellemetlen problémát. És itt lehet hivatkozni határhelyzetre meg, hogy majd milyen szép lesz a nyaralás, ki lehet bírni, stb... de szerintem a személyzet van az utasokért és nem fordítva. Attól, hogy valaki gyerek, idős, vagy egyéb problémája van még egészségesnek számít, és 4-5 órából 1- et összeszorított lábbal, azon görcsölni, hogy be ne pisiljen elég kényelmetlen érzés. A Sofőröknek nem csak az idővel, hanem az utasok kényelmével is kellene foglalkozni.