Akinek a cigi miatt vagy a wc miatt ez problémás lehet ... ki kell bírni, sajnos ez van. 3 óránkénti pihenőkről szó sincs bármit is mondanak a sofőrök.
A határokon nagyjából 10 perc alatt jutottunk át, kivétel a szerb macedon határ, ez kb. 1 órás volt. Menekülteket sehol sem láttunk teljes a nyugalom szerbiában.
Görögország: teljes nyugalom, roskadoznak a polcok a rengeteg árutól, nincs drágaság, nincs felvásárlás, minden a megszokott mederben zajlik. Az árak nagyjából az otthonihoz hasonlóak némileg magasabbak de nem vészes.
egy gyros pita 2,5 eu, tányéron 4 eu. Nem sorolok fel mindent ez csak amolyan tájékoztatás. Lehet jönni nyugodtan semmi probléma, a tenger meleg, a görögök kedvesek. Az automaták működnek külföldiek korlátlanul vehetnek ki eurot de én azt javaslom inkább készpénzt, eurot, hozzon aki jön nyaralni.
Röviden ennyi, ha kérdés van amig itt vagyok szivesen válaszolok.
Kedves Laci! Örülök, hogy megnyugodtál és személyesen is tapasztaltad, amit én is állítok így talán - mivel egy itt tartózkodó Vendégről van szó - még hitelesebb, bár úgy gondolom nekem is hisznek a Vendégek.

Köszönöm a megerősítést! Kellemes nyaralást és remélem sok szép élményben lesz részed!

Üdv.: Kata