(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2009-05-13 15:00:50
Fergerné Szigeti Mária írta ekkor: 2009-05-13 12:32:57
Szia Szabolcs! Hát nem biztos hogy sokat segítek...azért választunk mindig appartmant,hogy minél olcsóbban jöjjünk ki,így kétszer is eltudunk menni egy nyáron a tengerre.. Tehát mi a reggelizést otthon az erkélyen,pizsamában szoktuk "megejteni"...a bolttokban minden kapható,kb:másfélszer annyiba kerül mint nálunk....vacsorázási lehetőség nagyon sok van,pizzázóktól,a kockás terítős kisvendéglőkig,végig a tenger parton...kb az itthoni vendéglői áraknak felelnek meg...mi főleg Gyrost ettünk mindenféle formában...és halakat...tehát ha a feleséged kicsit többet vállal,sokat spórolhattok...mi nagyon szeretünk enni...így én felmentem napközben is ,és melegszendvicset vittem le a partra a családomnak...igaz cipeltem itthonról a sütőt,egy guriga sajtot,sonkát,de megérte...imádták...és kemény eurókat fizettünk volna érte...amit elköltöttünk másra...a piacot ne hagyjátok ki!!!! Csütörtökön van! Nekünk a kedvenc kisboltunk( a kikötöhöz közel a sétányon van egy olasz pizzéria,és az mögött van,szerintem ott a leggjobak az árak. Fent a fő úton van egy nagyobb áruház,a nevére nem emlékszen csak arra hogy zöld...csak kocsival közelithető meg... Szúnyog irtót vigyetek...sajnos ez az egy ami zavart ebben a szép kis üdülő faluban...illetve ha gyalogolni kell..hát az fárasztó...mert egy kicsit meredek...de megéri... Nyugodt,békés,kellemes hely,kristálytiszta vizzel....3 strand is van..(lehet hogy több is) egy pici öböl aZ Alexandrához közel...mi úgy hívtuk a saját strandunk,mert nem voltunk sokan itt...kicsit messzebb apró kavicsos..és nagyon messze(4kmre sárga homokos) Na most jó sokat meséltem...remélem tudtam valamennyit segíteni... Ui:a Görög estre érdemes elmenni,5csillagos szálloda,és svéd asztal..tuti! (kicsit húzós,mert ha jól emlékszem 35euro volt fejenként,de megérte... Üdv:Marcsi
Most pedig néhány ár: ásványvíz:1,9 (6 db) szóda:3,6 (6 db) Kenyér:0,8 -zsömle:0,3 -kifli: 0,5 -Margaréta 1,2 ( 6 db nagy zsömle egybesütve tej:1 -1,45 kakaó (isteni)0,9 Sonka 10/kg, párizsi:7,25/kg, mortadella:6,7/ kg Gouda sajt 6,4/kg, Feta:7,85/kg, Joghurt 3,4/kg (amit eszünk mert imádunk, pláne fenyőmézzel lecsurgatva, és a bőrünkre kenjük, ha leégtünk. smile
Grand Kata Dátum: 2009-05-13 14:55:02
Fergerné Szigeti Mária írta ekkor: 2009-05-13 12:32:57
Szia Szabolcs! Hát nem biztos hogy sokat segítek...azért választunk mindig appartmant,hogy minél olcsóbban jöjjünk ki,így kétszer is eltudunk menni egy nyáron a tengerre.. Tehát mi a reggelizést otthon az erkélyen,pizsamában szoktuk "megejteni"...a bolttokban minden kapható,kb:másfélszer annyiba kerül mint nálunk....vacsorázási lehetőség nagyon sok van,pizzázóktól,a kockás terítős kisvendéglőkig,végig a tenger parton...kb az itthoni vendéglői áraknak felelnek meg...mi főleg Gyrost ettünk mindenféle formában...és halakat...tehát ha a feleséged kicsit többet vállal,sokat spórolhattok...mi nagyon szeretünk enni...így én felmentem napközben is ,és melegszendvicset vittem le a partra a családomnak...igaz cipeltem itthonról a sütőt,egy guriga sajtot,sonkát,de megérte...imádták...és kemény eurókat fizettünk volna érte...amit elköltöttünk másra...a piacot ne hagyjátok ki!!!! Csütörtökön van! Nekünk a kedvenc kisboltunk( a kikötöhöz közel a sétányon van egy olasz pizzéria,és az mögött van,szerintem ott a leggjobak az árak. Fent a fő úton van egy nagyobb áruház,a nevére nem emlékszen csak arra hogy zöld...csak kocsival közelithető meg... Szúnyog irtót vigyetek...sajnos ez az egy ami zavart ebben a szép kis üdülő faluban...illetve ha gyalogolni kell..hát az fárasztó...mert egy kicsit meredek...de megéri... Nyugodt,békés,kellemes hely,kristálytiszta vizzel....3 strand is van..(lehet hogy több is) egy pici öböl aZ Alexandrához közel...mi úgy hívtuk a saját strandunk,mert nem voltunk sokan itt...kicsit messzebb apró kavicsos..és nagyon messze(4kmre sárga homokos) Na most jó sokat meséltem...remélem tudtam valamennyit segíteni... Ui:a Görög estre érdemes elmenni,5csillagos szálloda,és svéd asztal..tuti! (kicsit húzós,mert ha jól emlékszem 35euro volt fejenként,de megérte... Üdv:Marcsi
Egyetértek Marcsival! A reggelit egyszerü megoldani, és a gyros isteni + még kedvezménykártyát is adnak a csoportunknak, 10% sem kispénz. A görög est most is annyi mint tavaly és a többi program közül a hajókirándulás és a Sithonia körút, és a Sunset ára sem változott. A Meteóra 42, Thesszaloniki 28, Athos 31 euró lett. Üdv. Mindenkinek:Kata
Grand Kata Dátum: 2009-05-13 14:47:49
Szabó Szabolcs írta ekkor: 2009-05-12 09:35:15
smile sok sikert az első csoprothoz, és legfőképp szikrázó jó időt kivánok. smile Ailg várom, hogy és is ott legyek végre az asszonykám + pláne smile . Ui. várjuk az árakat meg az információkat. Üdv. Szabolcs
Szia Szabolcs! Köszi a sorokat, az időjárás igazán ragyogó, reggel 20 fok, délben gondolhatod. Több vendégem is fürdik a tengerben én még csak messziröl láttam, de majd eljön az én időm is. Szeretettel várlak Titeket Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2009-05-13 14:45:49
Bán Zsuzsanna írta ekkor: 2009-05-12 16:35:11
Kedves Kata! Irigykedve olvasom, hogy Te már Marmarason vagy, sőt, titkos informátorom üzente, hogy már az első csoport is épségben megérkezett ma délelőtt. Sok kedves utast kívánok a nyárra, és jó bulizást az első csoporttal! smile Cicát és sirályt csak mértékkel etessetek, nehogy elhízzanak! smile
Szia Zsuzsikám! Köszönöm a jókívánságokat. Nagyon kedves, családias hangulatu csoportot kaptam az első hétre, igazán örömmel tölt el. Remélem ilyen lessz az egész nyaram. Itt az Alexandrában sem cicám, sem sirályom nincs sajna smile Puszi Kata smile
Fergerné Szigeti Mária Dátum: 2009-05-13 12:32:57
Szabó Szabolcs írta ekkor: 2009-05-12 17:25:03
Szia Marcsi! Csak egy kérdésem lenne. Két gyerekkel megyünk nyaralni és hol lehet jót reggelizni és vacsorázni, no és mennyiért? ez utobbi azért is fontos mert két hétig leszünk, de itthon a félpanzió nagyon sokba kerül, így kint fizetnénk inkább. köszi