Szia Szabolcs! Hát nem biztos hogy sokat segítek...azért választunk mindig appartmant,hogy minél olcsóbban jöjjünk ki,így kétszer is eltudunk menni egy nyáron a tengerre..
Tehát mi a reggelizést otthon az erkélyen,pizsamában szoktuk "megejteni"...a bolttokban minden kapható,kb:másfélszer annyiba kerül mint nálunk....vacsorázási lehetőség nagyon sok van,pizzázóktól,a kockás terítős kisvendéglőkig,végig a tenger parton...kb az itthoni vendéglői áraknak felelnek meg...mi főleg Gyrost ettünk mindenféle formában...és halakat...tehát ha a feleséged kicsit többet vállal,sokat spórolhattok...mi nagyon szeretünk enni...így én felmentem napközben is ,és melegszendvicset vittem le a partra a családomnak...igaz cipeltem itthonról a sütőt,egy guriga sajtot,sonkát,de megérte...imádták...és kemény eurókat fizettünk volna érte...amit elköltöttünk másra...a piacot ne hagyjátok ki!!!! Csütörtökön van! Nekünk a kedvenc kisboltunk( a kikötöhöz közel a sétányon van egy olasz pizzéria,és az mögött van,szerintem ott a leggjobak az árak. Fent a fő úton van egy nagyobb áruház,a nevére nem emlékszen csak arra hogy zöld...csak kocsival közelithető meg...
Szúnyog irtót vigyetek...sajnos ez az egy ami zavart ebben a szép kis üdülő faluban...illetve ha gyalogolni kell..hát az fárasztó...mert egy kicsit meredek...de megéri...
Nyugodt,békés,kellemes hely,kristálytiszta vizzel....3 strand is van..(lehet hogy több is) egy pici öböl aZ Alexandrához közel...mi úgy hívtuk a saját strandunk,mert nem voltunk sokan itt...kicsit messzebb apró kavicsos..és nagyon messze(4kmre sárga homokos)
Na most jó sokat meséltem...remélem tudtam valamennyit segíteni...
Ui:a Görög estre érdemes elmenni,5csillagos szálloda,és svéd asztal..tuti! (kicsit húzós,mert ha jól emlékszem 35euro volt fejenként,de megérte...
Üdv:Marcsi
Most pedig néhány ár:
ásványvíz:1,9 (6 db)
szóda:3,6 (6 db)
Kenyér:0,8 -zsömle:0,3 -kifli: 0,5 -Margaréta 1,2 ( 6 db nagy zsömle egybesütve
tej:1 -1,45 kakaó (isteni)0,9
Sonka 10/kg, párizsi:7,25/kg, mortadella:6,7/ kg
Gouda sajt 6,4/kg, Feta:7,85/kg,
Joghurt 3,4/kg (amit eszünk mert imádunk, pláne fenyőmézzel lecsurgatva, és a bőrünkre kenjük, ha leégtünk.