(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Szabó Szabolcs Dátum: 2009-05-12 17:25:03
Fergerné Szigeti Mária írta ekkor: 2009-05-09 21:03:00
Sziasztok! Parálián többször,Sartiban egyszer,és Neos Marmaroson tavaly nyaraltunk... Idén is ezt a helyet választottuk,és erősen gondolkodunk,hogy itt éljük le öreg napjainkat...(Pesti lakás áráért már lehet 50n2-es appartmannt venni)kristálytiszta tenger,öblök,hegyek,és sok ZÖLD,ami Görögországra nem igazán jellemző...ja,és az egészséges kaja..../a piacot ne hagyjátok ki,feta,olajbogyó,sózott,és mindenféle halakat lehet venni,és napokig "rájárni a hűtőre" Tavaly az Athene app.házban voltunk,ami szuper volt,de idén nem lehetséges...így az Alexandrába megyünk,kicsit messzebb van,de biztos jó lesz. Köszönöm ha végigolvastál.és ha van kérdésed szívesen válaszolok.Üdv:Marcsi
Szia Marcsi! Csak egy kérdésem lenne. Két gyerekkel megyünk nyaralni és hol lehet jót reggelizni és vacsorázni, no és mennyiért? ez utobbi azért is fontos mert két hétig leszünk, de itthon a félpanzió nagyon sokba kerül, így kint fizetnénk inkább. köszi
Bán Zsuzsanna Dátum: 2009-05-12 16:35:11
Kedves Kata! Irigykedve olvasom, hogy Te már Marmarason vagy, sőt, titkos informátorom üzente, hogy már az első csoport is épségben megérkezett ma délelőtt. Sok kedves utast kívánok a nyárra, és jó bulizást az első csoporttal! smile Cicát és sirályt csak mértékkel etessetek, nehogy elhízzanak! smile
Szabó Szabolcs Dátum: 2009-05-12 09:35:15
smile sok sikert az első csoprothoz, és legfőképp szikrázó jó időt kivánok. smile Ailg várom, hogy és is ott legyek végre az asszonykám + pláne smile . Ui. várjuk az árakat meg az információkat. Üdv. Szabolcs
Grand Kata Dátum: 2009-05-11 23:08:58
magoeva írta ekkor: 2009-05-09 22:04:01
smile
Üdvözlet MINDENKINEK már innen Neosz Marmaraszból. Igen holnap érkezik az első csoportom, és nagyon várom Őket! smile Korábban kérdeztétek, de most tudok konkrét választ adni arra, hogy a reptérről a 78-as busszel lehet eljutni a Halkidiki KTEL távolsági buszpályaudvarra. Félóránként ját, 0,5 € az ára, a távolsági busz pedig 9,5€-ért hoz le Marmaraszra ( ez az ár még változhat). Az élelmiszerek árait pár nap mulva írom meg, mert még nem volt időm körbejárni az üzleteket. Addig is Mindenkinek jó készülődést. Én itt vagyok és várlak Titeket smile #sm01
Grand Kata Dátum: 2009-05-11 22:56:10
írta ekkor: 2009-05-04 12:48:30
Szia Katám!!Erika vagyok Debrecenből.Azt szeretném kérdezni töled,hogy azAlexanra 13as szobának van e erkélye?Azt néztem ki 3fősnek,nagyon szeretnénk ismét ott lenni.Előre is köszönöm válaszod!Puszi!Jó utat neked!!!
Szia Erika! Bocsi, hogy csak most válaszolok, de péntektől vagyok Marmaraszon és az első csoport megérkezése előtt elég sok volt a tennivalóm. Nagyon jó szobát választottál, természetesen saját erkélye van és bár nem tengerrenéző felára, gyönyörűen látszik oldalt a tenger is. Nagyon, sok-sok szeretettel várlak.Puszi Kata smile smile