Sziasztok! Parálián többször,Sartiban egyszer,és Neos Marmaroson tavaly nyaraltunk...
Idén is ezt a helyet választottuk,és erősen gondolkodunk,hogy itt éljük le öreg napjainkat...(Pesti lakás áráért már lehet 50n2-es appartmannt venni)kristálytiszta tenger,öblök,hegyek,és sok ZÖLD,ami Görögországra nem igazán jellemző...ja,és az egészséges kaja..../a piacot ne hagyjátok ki,feta,olajbogyó,sózott,és mindenféle halakat lehet venni,és napokig "rájárni a hűtőre"
Tavaly az Athene app.házban voltunk,ami szuper volt,de idén nem lehetséges...így az Alexandrába megyünk,kicsit messzebb van,de biztos jó lesz.
Köszönöm ha végigolvastál.és ha van kérdésed szívesen válaszolok.Üdv:Marcsi
Üdvözlök mindenkit!Úgy látom, nem én vagyok az egyedüli aki imádja Neos Marmarast!!Én már nyolcszor voltam ezen a helyen,de még mindig vágyom ide vissza.Egyszerűen tökéletes ez a hely!Egyetértek,én is szívesen élnék itt!!Irigylem Katát,ő már kint van.Gratulálok mindenkinek,aki ezt a helyet választotta az idén nyaralása helyszínéül.Szerintem senki nem fogja megbánni,már csak azért sem,mert az idegenvezető is mindent megtesz,hogy a vendégek igazán jól érezzék magukat.Üdv:Anna