(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Csató Adrienn Dátum: 2009-05-08 10:51:29
írta ekkor: 2009-05-07 01:07:18
Szia Adrienn! Ha gondolod segíthetek a döntésben, mi tavaly voltunk a párommal Neos Marmarason gyönyörű hely, mindenkinek csak ajánlani tudom, így neked is. Rendkívül tiszta, barátságos hely, a kikötő mentén a parton rengeteg bolt, taverna van, szinte minde este más oldalát lehet felfedezni a városnak. Mi az Alexandrában voltunk, és tökéletesen meg voltunk elégedve mindennel. Marmaras utcái kicsit emelkedősebbek, de ezáltal sokkal szebb kilátás nyílik mindenhonnan a tengerre, és új részeket lehet felfedezni szinte minden nap. Fakultatív kiránduláson voltunk Sartiban (Sithonia túra keretében), ott talán az üzletek árai valamivel alacsonyabbak,viszont Marmarason minden csütörtökön van a kikötőben piac, ahol potom áron lehet vásárolni mindent, mi is ott szereztük be a szuveníreket. Nekünk Marmaras lett a nagy kedvenc, ehhez nagyban hozzájárult Kata is, a kinti idegenvezető, aki fantasztikus hangulatot tudott teremteni a fakultatív programokon (is). Remélem segítettem neked, jó nyaralást, szép időt! Adrienn:)
Szia! Köszönöm a segítséget!!! Még kicsit gondolkodom, de Marmaras felé húz a szivem!
Csató Adrienn Dátum: 2009-05-08 10:51:15
írta ekkor: 2009-05-07 01:07:18
Szia Adrienn! Ha gondolod segíthetek a döntésben, mi tavaly voltunk a párommal Neos Marmarason gyönyörű hely, mindenkinek csak ajánlani tudom, így neked is. Rendkívül tiszta, barátságos hely, a kikötő mentén a parton rengeteg bolt, taverna van, szinte minde este más oldalát lehet felfedezni a városnak. Mi az Alexandrában voltunk, és tökéletesen meg voltunk elégedve mindennel. Marmaras utcái kicsit emelkedősebbek, de ezáltal sokkal szebb kilátás nyílik mindenhonnan a tengerre, és új részeket lehet felfedezni szinte minden nap. Fakultatív kiránduláson voltunk Sartiban (Sithonia túra keretében), ott talán az üzletek árai valamivel alacsonyabbak,viszont Marmarason minden csütörtökön van a kikötőben piac, ahol potom áron lehet vásárolni mindent, mi is ott szereztük be a szuveníreket. Nekünk Marmaras lett a nagy kedvenc, ehhez nagyban hozzájárult Kata is, a kinti idegenvezető, aki fantasztikus hangulatot tudott teremteni a fakultatív programokon (is). Remélem segítettem neked, jó nyaralást, szép időt! Adrienn:)
Szia! Köszönöm a segítséget!!! Még kicsit gondolkodom, de Marmaras felé húz a szivem!
Bíró-Szabó Karolina Dátum: 2009-05-07 10:44:00
Csató Adrienn írta ekkor: 2009-05-05 10:14:47
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni azoktól, akik már voltak Sartin és Neos Marmaroson is, hogy össze tudnátok nekem foglalni a két hely közti különbségeket, esetleg hasonlóságokat? Mert nem tudom eldönteni, hogy hova menjünk! Ami a legjobban érdekel: tengerpert, boltok, árak, tizstaság. Előre is köszönöm
Szia Adrienn! Mi 6 éve voltunk párommal Marmarason (már akkor is Kata volt az idegenvezető, aki egy tündérlány :) ), és ott szerettünk bele Görögországba. Szerintem Sarti és Marmaras is kiváló hely az aktív pihenésre, talán Sarti még nyugodtabb, mint Marmaras. (Sartin 'őslakosok' szinte nincsenek, csak turisták, 2003-ban nyáron, hetente 2000 turista volt a faluban, ahogyan Kata mesélte.) Egyébként mindkét faluból könnyen felfedezhető az egész félsziget, csodás helyek vannak. Nekem különösen Porto Koufo tetszett, ez egy csodaszép öböl, ahová a buszos kirándulással (Sithonia körút) lehet eljutni Marmarasból. (De biztosan Sartiból is szerveznek buszos utat.) Egy szó, mint száz, bárhogy is döntötök, mindkét hely jó választás, ha aktívan szeretnétek pihenni, kikapcsolódni, de akkor is, ha sok fakultatív programot akartok beiktatni. Üdv: Karola
Dátum: 2009-05-07 01:07:18
Csató Adrienn írta ekkor: 2009-05-05 10:14:47
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni azoktól, akik már voltak Sartin és Neos Marmaroson is, hogy össze tudnátok nekem foglalni a két hely közti különbségeket, esetleg hasonlóságokat? Mert nem tudom eldönteni, hogy hova menjünk! Ami a legjobban érdekel: tengerpert, boltok, árak, tizstaság. Előre is köszönöm
Dátum: 2009-05-07 00:55:54
Horváth Máté írta ekkor: 2009-05-02 19:46:36
Köszönöm szépen a tájékoztatást! Már nagyon várjuk ezt az utat, csak az a 4 hónap rengeteg még addig...
Szia Máté! Látom már kaptál válaszokat, de talán még segítség neked, mi tavaly szeptemberben voltunk a párommal, és éppen az Alexandra 15-ben. Fantasztikus volt, az erkélyről gyönyörűen látszik a tenger, csendes, nyugodt környéken van. Közel a strand és a kisöböl. Az idő is fantasztikus volt, egy borongósabb délelőttünk volt. A szoba felszereltsége nagyon jó, minden megvan benne ami erre a célra kell. Az erkélyenen van saját asztalotok, két székkel, és természetesen a tetőtéri nagy teraszra bármikor felmehettek, onnan gyönyörű a kilátás, főleg a naplementét ajánlom. Csak az a "gond", hogy hamar eltelik az a 10 nap kintlét. Jó nyaralást naktek!