Sziasztok! Azt szeretném kérdezni azoktól, akik már voltak Sartin és Neos Marmaroson is, hogy össze tudnátok nekem foglalni a két hely közti különbségeket, esetleg hasonlóságokat? Mert nem tudom eldönteni, hogy hova menjünk! Ami a legjobban érdekel: tengerpert, boltok, árak, tizstaság. Előre is köszönöm
Szia Adrienn!
Ha gondolod segíthetek a döntésben, mi tavaly voltunk a párommal Neos Marmarason gyönyörű hely, mindenkinek csak ajánlani tudom, így neked is. Rendkívül tiszta, barátságos hely, a kikötő mentén a parton rengeteg bolt, taverna van, szinte minde este más oldalát lehet felfedezni a városnak. Mi az Alexandrában voltunk, és tökéletesen meg voltunk elégedve mindennel. Marmaras utcái kicsit emelkedősebbek, de ezáltal sokkal szebb kilátás nyílik mindenhonnan a tengerre, és új részeket lehet felfedezni szinte minden nap. Fakultatív kiránduláson voltunk Sartiban (Sithonia túra keretében), ott talán az üzletek árai valamivel alacsonyabbak,viszont Marmarason minden csütörtökön van a kikötőben piac, ahol potom áron lehet vásárolni mindent, mi is ott szereztük be a szuveníreket. Nekünk Marmaras lett a nagy kedvenc, ehhez nagyban hozzájárult Kata is, a kinti idegenvezető, aki fantasztikus hangulatot tudott teremteni a fakultatív programokon (is).
Remélem segítettem neked, jó nyaralást, szép időt! Adrienn:)