(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2008-09-23 20:57:52
G László írta ekkor: 2008-09-23 11:41:46
Szia! Mi októberben megyünk. Kérdésem lenne hogy az a bizonyos web oldal ahol az Athene apartman-ról lehet olvasni, hol található?? Lehet én voltam csak figyelmetlen és nem találtam! köszönöm!!!
Szia! A www.garandtours.hu oldalon nézd meg a Neos Marmaraszt. Ott találsz a városról és az apartmanokról is képeket! Ezen kívül bármelyik társirodánk, vagy a Grand Tours is szívesen ad neked olyan prospektust, melyből lehet csemegézni. Üdvözlettel Kata ui. már csak pár nap és itt az október!!! Így aztán személyesen is megláthatod! smile
Kovács Gyöngyi Dátum: 2008-09-23 18:09:47
Szia KAta! Köszönöm szépen a válaszodat! Megnyugodtam,hogy javulni fog az idő,nagyon drukkoltam a szüleimnek,rájuk fér egy kis pihenés! Kicsit irígykedem is nagyon jó lenne ott lenni! Remélem jövőre találkozunk! Jó munkát a hátralévő kis időre is! Puszi:Gyöngyi
G László Dátum: 2008-09-23 11:41:46
Szia! Mi októberben megyünk. Kérdésem lenne hogy az a bizonyos web oldal ahol az Athene apartman-ról lehet olvasni, hol található?? Lehet én voltam csak figyelmetlen és nem találtam! köszönöm!!!
Grand Kata Dátum: 2008-09-22 21:36:41
Gulybán Adrienn írta ekkor: 2008-09-21 16:51:11
Szia Kata! Ismételten szeretnénk megköszönni a kedvességedet és a hozzáállásodat, amit a nyaralásunk alkalmával tapasztaltunk.Itthon is áradozunk arról, hogy mennyire sokat számított az egyéniséged, ami hozzájárult ahhoz, hogy fantasztikusan érezzük magunkat. Rengeteg új dolgot ismertünk, tudtunk meg általad. Az itthoni rossz időt és a naptalanságot nagyon nehéz megszokni, egyfolytában visszavágyunk, de reméljük jövőre ismét találkozunk. Addig is jó munkát, itthon pedig jó pihit neked! Szia: Adrienn és János smile
Sziasztok Adrien és János! smile Köszönöm kedves szaaitokat. Nekem is hiányoztok, nagyon kellemes emberkék vagytok, akikből még sok-sok ilyet kívánok magamnak önző módon! smile Boldog leszek, ha ismét megtiszteltek társaságotokkal.Puszi Nektek Kata
Grand Kata Dátum: 2008-09-22 21:29:41
Kovács Gyöngyi írta ekkor: 2008-09-20 16:27:35
Szia KAta! Lenne egy kérdésem hozzád.A szüleim hétfőn indulnak Sartiba,milyen az idő? Tényleg olyan hideg van mint az előjelzéseken olvasni? Köszönöm ! Puszi:Gyöngyi
Szian Gyöngyi! Bocsi, hogy csak most tudok válaszolni kérdésedre, de sajnos eddig nem volt időm. Igen itt is lehült a levegő, ami nem marad így, reggel 16-18, napközben pedig 20-24 fok volt mostanában. Sajnos az eső is esett a kéten 3 ízben, de már erre a hétre jobb időt és felmelegedést jósolnak. Remélem a szüleid nagyon jól fogják magukat érezni. Üdv.: Kata