(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2008-09-22 21:25:20
Okos Judit írta ekkor: 2008-09-17 14:53:29
Szia Kata! Én tavaly nyáron voltam a párommal Sartin nyaralni (nagyon jó volt smile ),és szó szerint beleszerettem Görögországba... Idén azonban elmaradt a nyaralás. Jövőre tervezem újra az utazást, ezúttal Neos Marmarasba. Ezért is írok neked. Nekem tetszik az Athéne apartman, csak a fürdőszobai zuhanyzóval nem vagyok kibékülve: ugyanis a képeken nem látok zuhanytálcát smile . Ezzel most mi a helyzet? Mivel te is ott laksz, ezt hogy lehet megoldani? Szerinted jó választás lenne ez az apartman? Légysz írj nekem sok-sok infót az Athénéról! Egyébként a C1-es szoba tetszik. Lényeg hogy a kilátás szép legyen. Üdv: Judit
Szia Judit. Az tény és való, hogy Görögországban és így nálunk is az Athéne házban nincs zuhanytálca, csak összefolyó, de ez nem szokott problémát okozni, mivel a víz lefolyik, és minden szobához van felsomószett, amivel zuhanyozás után fel lehet törölni.A B és C sorról gyönyörű a kilátás, a C1-es szobának - amit te akarsz választani- nagyon pici a fürdőszobája, ezért is olcsóbb 10%-all. A többi szobában normál méretüek a fürdőszobák, és a kilátá pld. a C5,6-os szobából a legszebb. Remélem nem veszi el a kedvedet az, hogy nincs zuhanytálca. A hely és a kilátás mindenért kárpótol. Örülni fogok, ha személyesen találkozunk.Amúgy a honlapunkon nagyon korrekt képek vannak a házról és a városról, nézd meg őket. Üdvözlettel:Kata
Gulybán Adrienn Dátum: 2008-09-21 16:51:11
Szia Kata! Ismételten szeretnénk megköszönni a kedvességedet és a hozzáállásodat, amit a nyaralásunk alkalmával tapasztaltunk.Itthon is áradozunk arról, hogy mennyire sokat számított az egyéniséged, ami hozzájárult ahhoz, hogy fantasztikusan érezzük magunkat. Rengeteg új dolgot ismertünk, tudtunk meg általad. Az itthoni rossz időt és a naptalanságot nagyon nehéz megszokni, egyfolytában visszavágyunk, de reméljük jövőre ismét találkozunk. Addig is jó munkát, itthon pedig jó pihit neked! Szia: Adrienn és János smile
Kovács Gyöngyi Dátum: 2008-09-20 16:27:35
Szia KAta! Lenne egy kérdésem hozzád.A szüleim hétfőn indulnak Sartiba,milyen az idő? Tényleg olyan hideg van mint az előjelzéseken olvasni? Köszönöm ! Puszi:Gyöngyi
Okos Judit Dátum: 2008-09-17 14:53:29
Szia Kata! Én tavaly nyáron voltam a párommal Sartin nyaralni (nagyon jó volt smile ),és szó szerint beleszerettem Görögországba... Idén azonban elmaradt a nyaralás. Jövőre tervezem újra az utazást, ezúttal Neos Marmarasba. Ezért is írok neked. Nekem tetszik az Athéne apartman, csak a fürdőszobai zuhanyzóval nem vagyok kibékülve: ugyanis a képeken nem látok zuhanytálcát smile . Ezzel most mi a helyzet? Mivel te is ott laksz, ezt hogy lehet megoldani? Szerinted jó választás lenne ez az apartman? Légysz írj nekem sok-sok infót az Athénéról! Egyébként a C1-es szoba tetszik. Lényeg hogy a kilátás szép legyen. Üdv: Judit
Grand Kata Dátum: 2008-09-15 23:28:10
Vincze Judit írta ekkor: 2008-09-14 18:32:03
Szia Kata! Hazaérkezésünk óta most jutottam gép közelébe. Volt dolog bőven idehaza, főleg, hogy Peti ma reggel elrepült Angliába. Szeretnénk Neked mindent megköszönni! Nagyon jól éreztük magunkat és hiányzik a jó idő ami ott volt. Itthon elég hűvös van. Nem győzünk áradozni az idegenvezetőnkről, azaz Rólad. A hátralévő pár hétre még jó munkát kívánunk neked! Puszi: Judit és Péter
Kedves Judit és Péter! Köszönöm e kedves szavakat! smile Én pedig kívánok Nektek kitartást, sok sikert és boldogságot a magánéletetekben. Szeressétek egymást!! smile Puszi Kata