Szia Kata! Én tavaly nyáron voltam a párommal Sartin nyaralni (nagyon jó volt

),és szó szerint beleszerettem Görögországba... Idén azonban elmaradt a nyaralás. Jövőre tervezem újra az utazást, ezúttal Neos Marmarasba. Ezért is írok neked. Nekem tetszik az Athéne apartman, csak a fürdőszobai zuhanyzóval nem vagyok kibékülve: ugyanis a képeken nem látok zuhanytálcát

. Ezzel most mi a helyzet? Mivel te is ott laksz, ezt hogy lehet megoldani? Szerinted jó választás lenne ez az apartman? Légysz írj nekem sok-sok infót az Athénéról! Egyébként a C1-es szoba tetszik. Lényeg hogy a kilátás szép legyen. Üdv: Judit
Szia Judit.
Az tény és való, hogy Görögországban és így nálunk is az Athéne házban nincs zuhanytálca, csak összefolyó, de ez nem szokott problémát okozni, mivel a víz lefolyik, és minden szobához van felsomószett, amivel zuhanyozás után fel lehet törölni.A B és C sorról gyönyörű a kilátás, a C1-es szobának - amit te akarsz választani- nagyon pici a fürdőszobája, ezért is olcsóbb 10%-all. A többi szobában normál méretüek a fürdőszobák, és a kilátá pld. a C5,6-os szobából a legszebb. Remélem nem veszi el a kedvedet az, hogy nincs zuhanytálca. A hely és a kilátás mindenért kárpótol. Örülni fogok, ha személyesen találkozunk.Amúgy a honlapunkon nagyon korrekt képek vannak a házról és a városról, nézd meg őket. Üdvözlettel:Kata