(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Vincze Judit Dátum: 2008-09-14 18:32:03
Szia Kata! Hazaérkezésünk óta most jutottam gép közelébe. Volt dolog bőven idehaza, főleg, hogy Peti ma reggel elrepült Angliába. Szeretnénk Neked mindent megköszönni! Nagyon jól éreztük magunkat és hiányzik a jó idő ami ott volt. Itthon elég hűvös van. Nem győzünk áradozni az idegenvezetőnkről, azaz Rólad. A hátralévő pár hétre még jó munkát kívánunk neked! Puszi: Judit és Péter
Grand Kata Dátum: 2008-09-14 14:03:39
Bán Jánosné írta ekkor: 2008-09-13 13:15:02
Szia Kata! :)) Mi 2 évvel ezelőtt élveztük a TE vendégszereteted.Most gndoltam egy nagyot és elviszem az Anyukámat is arra a helyre ahol olyan jól éreztük magunkat.Tudom hosszú az út és fáraszó,de megéri. Még emlékszem"macskát és sirályt nem etetünk!" :)))))))))))) Az utolsó turnust választottam amikor már nincs nagy meleg.Szülinapi ajándéknak szánom Anyukámnak mert szept.22.lesz 80 éves. Ha van valami jó tanácsod szivesen fogadom,mert egyedi eset amire most vállalkozom.Segítséged előre is köszönöm:üdv:Eszter
Szia Eszter! Örülök, hogy újra találkozunk, és annak mégjobban, hogy elhozod Édesanyádat. Biztosan nagyon boldog, hogy ilyen aranyos gyermeke van, aki gondoskodik róla. Az idén 84 éves vendégem is volt, sőtt most van itt egy család a 82 éves nagymamával. Úgy hogy ez nem egyedi eset, és amiben tudok segítek! Biztos lehetsz benne! smile smile Várlak szeretettel mindkettőtöket Kata
Bán Jánosné Dátum: 2008-09-13 13:15:02
Szia Kata! :)) Mi 2 évvel ezelőtt élveztük a TE vendégszereteted.Most gndoltam egy nagyot és elviszem az Anyukámat is arra a helyre ahol olyan jól éreztük magunkat.Tudom hosszú az út és fáraszó,de megéri. Még emlékszem"macskát és sirályt nem etetünk!" :)))))))))))) Az utolsó turnust választottam amikor már nincs nagy meleg.Szülinapi ajándéknak szánom Anyukámnak mert szept.22.lesz 80 éves. Ha van valami jó tanácsod szivesen fogadom,mert egyedi eset amire most vállalkozom.Segítséged előre is köszönöm:üdv:Eszter
Grand Kata Dátum: 2008-09-08 22:10:47
szabó-nagy erika írta ekkor: 2008-09-08 15:41:19
Szia Kata! Már csak 7 nap és indulunk!! Jól emlékszem ugye, hogy van kávéfőző - ez sima ugye? - , meg kapunk 2 türcsit is? Elméletileg mikor lenne a Meteorás kirándulás? Szép napot üdv: erika-gábor
Szia Erika! Jól emlékszel van kávéfőző "kotyogó"! Egy nagy törülközőt adunk! Hogy mikor lenne a Meteóra nem tudom, mert az bizony létszámfüggő! Sok szeretettel vátlak smile Üdv. Kata
szabó-nagy erika Dátum: 2008-09-08 15:41:19
Szia Kata! Már csak 7 nap és indulunk!! Jól emlékszem ugye, hogy van kávéfőző - ez sima ugye? - , meg kapunk 2 türcsit is? Elméletileg mikor lenne a Meteorás kirándulás? Szép napot üdv: erika-gábor