(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Schneiderné Tóth Ildikó Dátum: 2008-07-02 15:03:35
Grand Kata írta ekkor: 2008-07-01 22:52:29
Szia Ildikó smile Az autósoknak ajánlom, hogy kövessék a prospektus útvonalát. Thesszalonikinél a körgyűrűn érdemes jönni, követni a Halkidiki felírást, majd Neo Moudania, Nikiti és az azt követő leágazástól már csak 17 km Neos Marmaras. Ha a térkép alapján nem találnátok meg a házat - általában megtalálják a vendégek- akkor csörögjetek rám és elétek megyek. Jó utat! Sziasztok Kata
szia Kata! köszönöm az információt, és ha szükség lesz rá hívunk. üdv: Ildikó
Grand Kata Dátum: 2008-07-01 22:52:29
Schneiderné Tóth Ildikó írta ekkor: 2008-07-01 13:51:22
szia Kata! Mi augusztus 5-én megyünk Marmarasra 11-en. az Alexandra III. emeletén a 31 33 és 38-as szobákat kaptuk. sok szépet olvastunk, és nagyon várjuk a nyaralást. autókkal megyünk, de reméljük könnyen odatalálunk majd. szerinted Szalonikitől a tengerparti, vagy a beljebb lévő úton menjünk? szia Ildikó
Szia Ildikó smile Az autósoknak ajánlom, hogy kövessék a prospektus útvonalát. Thesszalonikinél a körgyűrűn érdemes jönni, követni a Halkidiki felírást, majd Neo Moudania, Nikiti és az azt követő leágazástól már csak 17 km Neos Marmaras. Ha a térkép alapján nem találnátok meg a házat - általában megtalálják a vendégek- akkor csörögjetek rám és elétek megyek. Jó utat! Sziasztok Kata
Schneiderné Tóth Ildikó Dátum: 2008-07-01 13:51:22
Grand Kata írta ekkor: 2008-06-23 00:33:04
Szia Adrien! A naplementés hajókirándulás működik a itallal együtt, persze időjárás függvénye. Pont ma voltunk, és csodálatos felvételeket csináltak a vendégeim. Neked is minden jót szeptemberig, amíg a "szárnyaim alá" nem veszlek! smile szia Kata
szia Kata! Mi augusztus 5-én megyünk Marmarasra 11-en. az Alexandra III. emeletén a 31 33 és 38-as szobákat kaptuk. sok szépet olvastunk, és nagyon várjuk a nyaralást. autókkal megyünk, de reméljük könnyen odatalálunk majd. szerinted Szalonikitől a tengerparti, vagy a beljebb lévő úton menjünk? szia Ildikó
Grand Kata Dátum: 2008-06-23 00:33:04
Majnár Ágnes Emese írta ekkor: 2008-06-21 18:56:55
Szia Kata! Gulybán Adrienn vagyok, a Majnár Ági barátnője, én megyek szeptemberben a párommal nyaralni a "szárnyaid alá" smile A fakultatív programmal kapcsolatban kérdezném, hogy a prospektusban olvastam, hogy van egy alkonyati hajókázás koktéllal (Ágika is ajánlotta), viszont itt nem olvastam róla. Elképzelhető, hogy mégis lesz? Engem nagyon érdekelne. Köszönöm, jó munkát Neked, szia: Adrienn smile
Szia Adrien! A naplementés hajókirándulás működik a itallal együtt, persze időjárás függvénye. Pont ma voltunk, és csodálatos felvételeket csináltak a vendégeim. Neked is minden jót szeptemberig, amíg a "szárnyaim alá" nem veszlek! smile szia Kata
Grand Kata Dátum: 2008-06-23 00:29:42
Csomorné Tóth Zsuzsanna írta ekkor: 2008-06-20 16:40:02
Üdv. mindenkinek! Mi is a héten jöttünk haza, a C2-ben voltunk, az Athéne apartmanban. Nagyon jól éreztük magunkat, Katát pusziljuk! Csomor család (Gergő , anyukája és apukája)
Én is puszillak Benneteket, Gergőt azt a kis Tündért pedig külön. Sok sikert és jó egészséget az új kis jövevényhez Zsuzsikám smile smile Legközelebb már 4-en jösztök huzzám remélem, és babakocsival! smile Sziasztok Kata