(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Husztyka Dátum: 2008-06-19 12:35:17
Szia Kata!A Huszti család vagyunk, tavaly júliusban nyaraltunk Marmarason.Bár nem sikerült a vendégkönyvben megköszönni neked a sok törődést, de idén megtesszük személyesen.Ugyanis augusztusban az egész család, plussz még 5 fő újra nálad nyaralunk.Már alig várjuk.Üdv: a D sor!
Grand Kata Dátum: 2008-06-17 12:29:39
Vincze Judit írta ekkor: 2008-06-15 20:42:55
Szia Kata! Mi most megyünk először Marmarasra a férjemmel. Igazából ez lesz a nászútunk. Amikor jelentkeztünk már csak az Alexandrában volt hely és elszomorít amiket itt olvasok az apartmanról. Tényleg sokkal gyengébb, mint az Athéné? A másik fontos kérdésem az lenne, hogy sikerült - e már megoldást találni a vacsorázási lehetőségre? A tavalyiak nagyon dícsérték de úgy hallottam idén egy olyan helyet találtál ahol nem lehet választani. Nekünk július 15 ig kell választ adnunk arra, hogy kérjük -e a vacsit és nem tudjuk mit tegyünk. Van esély arra, hogy lesz egy jobb hely? Előre is köszönöm a választ! Judit
Szia Judit! Szerintem, fog nektek tetszeni az Alexandra apartman. Sok dolgot kicseréltek, és kényelmes, szép az is. A menüvel kapcsolatban szerintem jól össze lettek válogatva a vacsik, s ha valamelyik nem nyeri el a tetszéseteket, választhattok mást. Fenn lesz a neten 1-2 napon belü. Meg tudjátok nézni smile sziasztok! Kata
Grand Kata Dátum: 2008-06-17 12:24:44
Majnár Ágnes Emese írta ekkor: 2008-06-14 16:25:17
Szia Kata! Talán emlékszel még rám, tavaly nyaraltam Neos Marmarason Emese barátnőmmel. Idén én sajnos nem tudok menni, de a legjobb barátnőm megy a párjával szeptember 16-tól az Alexandrába, már meséltem neki, hogy milyen csodálatos helyen lesznek, és, hogy nekünk is milyen sokat segítettél, mondtam, hogy bátran fordulhatnak hozzád. Ja, és ha lehetséges, tudnál most is szerezni olyan isteni olivaolajat? puszi neked: Majnár Ági smile
Ágikám sajnálom, hogy nem találkozunk, de a barátaidat is ugyanolyan szeretettel várom! smile Az olivát is megoldjuk, majd szóljanak rám, hiszen még messze a szeptember! Puszi Kata
Vincze Judit Dátum: 2008-06-15 20:42:55
Szia Kata! Mi most megyünk először Marmarasra a férjemmel. Igazából ez lesz a nászútunk. Amikor jelentkeztünk már csak az Alexandrában volt hely és elszomorít amiket itt olvasok az apartmanról. Tényleg sokkal gyengébb, mint az Athéné? A másik fontos kérdésem az lenne, hogy sikerült - e már megoldást találni a vacsorázási lehetőségre? A tavalyiak nagyon dícsérték de úgy hallottam idén egy olyan helyet találtál ahol nem lehet választani. Nekünk július 15 ig kell választ adnunk arra, hogy kérjük -e a vacsit és nem tudjuk mit tegyünk. Van esély arra, hogy lesz egy jobb hely? Előre is köszönöm a választ! Judit
Majnár Ágnes Emese Dátum: 2008-06-14 16:25:17
Szia Kata! Talán emlékszel még rám, tavaly nyaraltam Neos Marmarason Emese barátnőmmel. Idén én sajnos nem tudok menni, de a legjobb barátnőm megy a párjával szeptember 16-tól az Alexandrába, már meséltem neki, hogy milyen csodálatos helyen lesznek, és, hogy nekünk is milyen sokat segítettél, mondtam, hogy bátran fordulhatnak hozzád. Ja, és ha lehetséges, tudnál most is szerezni olyan isteni olivaolajat? puszi neked: Majnár Ági smile