(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Majnár Ágnes Emese Dátum: 2008-06-21 18:56:55
Szia Kata! Gulybán Adrienn vagyok, a Majnár Ági barátnője, én megyek szeptemberben a párommal nyaralni a "szárnyaid alá" smile A fakultatív programmal kapcsolatban kérdezném, hogy a prospektusban olvastam, hogy van egy alkonyati hajókázás koktéllal (Ágika is ajánlotta), viszont itt nem olvastam róla. Elképzelhető, hogy mégis lesz? Engem nagyon érdekelne. Köszönöm, jó munkát Neked, szia: Adrienn smile
Csomorné Tóth Zsuzsanna Dátum: 2008-06-20 16:40:02
Üdv. mindenkinek! Mi is a héten jöttünk haza, a C2-ben voltunk, az Athéne apartmanban. Nagyon jól éreztük magunkat, Katát pusziljuk! Csomor család (Gergő , anyukája és apukája)
Grand Kata Dátum: 2008-06-20 09:45:24
MOLNAR GYULANE írta ekkor: 2008-06-19 14:29:11
Most voltam eletemben eloszor tengerparton,es Gorogorszagban.Nagyon jo valasztas volt,Neos Marmaras.Az idegenvezetonk,Salamon Kata smile smile ,nagyon talpraesett,megbizhato,segitokesz,mindenkinek fogom ajanlani.Nagyon jol ereztuk magunkat,c5,c6-os szekcio,nagyon jok voltak a programok.Olyan volt,mint egy alom,amibol nem akarsz felebredni. smile smile pussssssszz Klari
Köszönöm kedves szavaidat, és boldog vagyok, hogy örömödhöz én is hozzájárulhattam smile smile puszi Kata
MOLNAR GYULANE Dátum: 2008-06-19 14:29:11
Most voltam eletemben eloszor tengerparton,es Gorogorszagban.Nagyon jo valasztas volt,Neos Marmaras.Az idegenvezetonk,Salamon Kata smile smile ,nagyon talpraesett,megbizhato,segitokesz,mindenkinek fogom ajanlani.Nagyon jol ereztuk magunkat,c5,c6-os szekcio,nagyon jok voltak a programok.Olyan volt,mint egy alom,amibol nem akarsz felebredni. smile smile pussssssszz Klari
Grand Kata Dátum: 2008-06-19 14:04:19
Husztyka, D-sor smile ahogy Ti akarjátok! Nagyon örülök, hogy ismét találkozunk, készítem a "köszöntöt" és sok szeretettel várlap Titeket smile smile Üdv.:Kata