(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Csomorné Tóth Zsuzsanna Dátum: 2008-06-07 09:18:15
Szia Kata! Kedden érkezünk! Milyen az idő arrafelé? Hogy készüljünk?
Preti Dátum: 2008-06-05 20:28:40
Kovács Gyöngyi írta ekkor: 2008-06-04 09:33:00
Kedves Preti! Mi már nyaraltunk az Alexandra apartmanban.Semmi gondunk nem volt sőt jobban tetszett más előző helyektől ahol voltunk.Nekem az az egyik legfontosabb ,hogy tiszta legyen a hely ahol nyaralok!Egyedül az edényeket,evőezközöket érdemes hsználat előtt elmosni mert az az előző "tulaj" feladata és nem biztos,hogy mindenki megfelelően hagyja ott! Sztem ne aggódj! Ja! és Kata nagyon aranyos! Üdv:Gyöngyi
Kedves Gyöngyi! Köszi szépen az infókat, aranyos vagy hogy írtál. A mosogatással nem lesz gondunk, én is elsősorban a tisztaságra voltam kíváncsi. Mégegyszer köszi! Szia! Péter
Preti Dátum: 2008-06-05 17:23:47
Grand Kata írta ekkor: 2008-06-04 13:00:27
Szia Preti! Semmi ok az aggodalomra, nem jó dolog, ha negatív kritikát gyakorol Marmarsról, aki Sartit szereti. Mindkét ház tiszta és rendes, igen előfordul, hogy a tányért poharat Nektek újra el kell mosni, mert a turnusváltáskor nem mindig van ideje a takarítónőnek. Már korábban írtam az Alexandrában és az Athénében is szúnyogháló és légkondiszerelés volt. Próbálják minden évben szépíteni. És úgy gondolom, hogy megfelelőek a szobák. Biztos vagyok benne, hogy fog tetszeni. Melyik szobát foglaltátok? Üdv Kata
Szia Kata! Köszi a gyors választ! A mosogatástól nem félünk, inkább a szobák állapotára voltam kíváncsi, de így azért megnyugtattál. Biztos, hogy jól fogjuk magunka érezni! A képek alapján próbáltunk árnyékos szobát választani, így az I./18-ra esett a választás. Üdv. Péter
Grand Kata Dátum: 2008-06-04 13:07:48
Menhard Katalin írta ekkor: 2008-06-04 11:13:09
Kedves Kata! Köszönöm az információkat. A térképet megkaptam, de őszintén szólva elég rossz minőségű. Ha Thesszaloniki felől megyünk, akkor, ha jól értettem a térképről, a tengerparti úton haladva és arról nem letérve érjük el az Athene Apartmant. Mennyi a szúnyog? Irtottak már? Vagy készüljünk a szúnyogok ellen! Már nagyon várom, hogy találkozzunk, mert még sok kérdésem lesz hozzád a látnivalókkal és programokkal kapcsolatban. Viszlát! M. Kata
Szia M.Kata! smile Szerintem nézd meg -gondolom kocsival jöttök- a prosiban nagyon jó útleírás van. Mikor Nikiti után lekanyarodtok jobbra, onnan mindössze 20 km. Jobb oldalt lesz egy tábla, mely jelzi 300 m-re jobbra Neos Marmaras ott Ti jobbra letértek és utánna szerintem a kicsit gagyi de pontos térkép alapján megtaláltok. Ha nem, akkor rámtelefonáltok, és segíte! Szunyog van, és szúnyogháló is minden szobán.Itt nem írtják, hozzatok riasztót, de én is tudok adni készüléket, csak tabletta kell bele. Melyik szobában leszte? Üdv Kata
Grand Kata Dátum: 2008-06-04 13:00:27
Preti írta ekkor: 2008-06-03 22:07:58
Szia Kata! Már lefoglaltuk a helyet az Alexandrában, de ahogy olvasgatok itt vissza, és nézegetem a fórumokat, kezdek aggódni az apartman miatt (bár a honlapon lévő képek nem árulkodnak, de hát...). Valóban vannak problémák? Reméljük azért javult már a helyzet, nem szeretnénk nagy csalódást és bonyodalmakat már a megérkezéskor. Köszi, a választ! Üdv.: Péter
Szia Preti! Semmi ok az aggodalomra, nem jó dolog, ha negatív kritikát gyakorol Marmarsról, aki Sartit szereti. Mindkét ház tiszta és rendes, igen előfordul, hogy a tányért poharat Nektek újra el kell mosni, mert a turnusváltáskor nem mindig van ideje a takarítónőnek. Már korábban írtam az Alexandrában és az Athénében is szúnyogháló és légkondiszerelés volt. Próbálják minden évben szépíteni. És úgy gondolom, hogy megfelelőek a szobák. Biztos vagyok benne, hogy fog tetszeni. Melyik szobát foglaltátok? Üdv Kata