(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Farkas Zoltán Dátum: 2008-06-02 11:41:22
Grand Kata írta ekkor: 2008-06-01 14:33:37
Az Athéne ház minden szobája légkondit és szúnyoghálót kapott, a konya és a hútő 3 éve lett cserélve, külső belső festés volt az idén. Azt hiszem, ez nem kis felújítás, és ha hozzáteszem, hogy kávéfőző van minden szobában, valamint jópár aprósággal csinosítottuk, akkor biztosan fog tetszeni Neked. Üdv.:Kata smile
Kávéföző? Az jó, akkor azt sem kell vinnünk. smile Amúgy milyen? Nem ilyen hosszú kávét főző?
Grand Kata Dátum: 2008-06-01 14:33:37
Menhard Katalin írta ekkor: 2008-05-30 11:21:07
Kedves Kata! Az Athéne Apartmant is felújították az idei szezonra? Mert ahogyan a fotókból látom, arra is ráférne. Üdv: M.Kata
Az Athéne ház minden szobája légkondit és szúnyoghálót kapott, a konya és a hútő 3 éve lett cserélve, külső belső festés volt az idén. Azt hiszem, ez nem kis felújítás, és ha hozzáteszem, hogy kávéfőző van minden szobában, valamint jópár aprósággal csinosítottuk, akkor biztosan fog tetszeni Neked. Üdv.:Kata smile
Grand Kata Dátum: 2008-06-01 14:30:00
Grand Kata írta ekkor: 2008-06-01 14:27:36
Szia Kata! smile Sajnos itt nincsenek utcanevek, legalább is felénk! Az irodában, ahol befizettél, kérj térképet a városról. Abba megpróbáltam berajzolni, hogy is lehet idetalálni. Kövessétek a nyilat ahogy a rajzon van. smile jobbat nem tudok tanácsolni. Szia és várlak benneteket. Kata smile
Most olvasom az előttem szólót, ha busszal jöttök, akkor nem kell térkép, mert én tényleg várom a buszt az utcán! smile Kata
Grand Kata Dátum: 2008-06-01 14:27:36
Menhard Katalin írta ekkor: 2008-05-30 11:18:07
Kedves Kata! Június 17-én érkezünk az Athéne Apartmanba. Megkaptuk a részvételi jegyet, de nem szerepel rajta az apartman címe. Nem tudnál ebben segíteni? Mert ígyx elég nehéz lesz megtalálni! Köszi az árinfókat. Köszönettel: Menhard Kata
Szia Kata! smile Sajnos itt nincsenek utcanevek, legalább is felénk! Az irodában, ahol befizettél, kérj térképet a városról. Abba megpróbáltam berajzolni, hogy is lehet idetalálni. Kövessétek a nyilat ahogy a rajzon van. smile jobbat nem tudok tanácsolni. Szia és várlak benneteket. Kata smile
baran katalin Dátum: 2008-06-01 11:45:03
Szeretném megkérdezni, hogy ismeritek e a Poszeidon szállodát? Neo marmaras mellett. Valóban jó ? A képek nem árulnak el túl sokat, a honlapjuk pedig elég szegényes. Eddig Nei Poriban voltunk az Evdionban, az nagyon igényes volt. Ha valaki ismeri ezt a szállást és ír róla pár szót, megköszönöm. Gyerekekkel utazunk.