(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Menhard Katalin Dátum: 2008-06-04 11:13:09
Kedves Kata! Köszönöm az információkat. A térképet megkaptam, de őszintén szólva elég rossz minőségű. Ha Thesszaloniki felől megyünk, akkor, ha jól értettem a térképről, a tengerparti úton haladva és arról nem letérve érjük el az Athene Apartmant. Mennyi a szúnyog? Irtottak már? Vagy készüljünk a szúnyogok ellen! Már nagyon várom, hogy találkozzunk, mert még sok kérdésem lesz hozzád a látnivalókkal és programokkal kapcsolatban. Viszlát! M. Kata
Kovács Gyöngyi Dátum: 2008-06-04 09:33:00
Kedves Preti! Mi már nyaraltunk az Alexandra apartmanban.Semmi gondunk nem volt sőt jobban tetszett más előző helyektől ahol voltunk.Nekem az az egyik legfontosabb ,hogy tiszta legyen a hely ahol nyaralok!Egyedül az edényeket,evőezközöket érdemes hsználat előtt elmosni mert az az előző "tulaj" feladata és nem biztos,hogy mindenki megfelelően hagyja ott! Sztem ne aggódj! Ja! és Kata nagyon aranyos! Üdv:Gyöngyi
Preti Dátum: 2008-06-03 22:07:58
Szia Kata! Már lefoglaltuk a helyet az Alexandrában, de ahogy olvasgatok itt vissza, és nézegetem a fórumokat, kezdek aggódni az apartman miatt (bár a honlapon lévő képek nem árulkodnak, de hát...). Valóban vannak problémák? Reméljük azért javult már a helyzet, nem szeretnénk nagy csalódást és bonyodalmakat már a megérkezéskor. Köszi, a választ! Üdv.: Péter
Grand Kata Dátum: 2008-06-03 21:57:34
írta ekkor: 2008-06-03 14:26:03
Neos marmarason nyaraltunk múlt évben AZ ALEXANDRA APARTMANBAN,AZ ATHÉNE APARTMAN JOBB! ÉS MINDENKI VIGYEN DOMESTOST! smile A FÜRDŐSZOBA ÉRDEKÉBEN..SZÚNYOGHÁLÓ,KÁVÉFŐZŐ,SZALONNA-SÜTÉSI LEHETŐSÉG NINCS! A KAVICSOS ÖBÖL KÖZEL,MÍG A HOMOKOS-KAVICSIS TENGERPART KB. 500-1000 MÉTERRE VAN smile SAJNOS...NAGYON ZAVARÓ,HOGY A SZOMSZÉD APARTMAN ABLAKA A KILÁTÁS.. ÉS KATIKA NAGYON RENDES VOLT..IGAZI IDEGENVEZETŐ.. smile MÁR EZÉRT MEGÉRI MENNII AZ -----ATHÉNE APARTMANBA!!-----------------MI UTOLSÓ NAPON LÁTTUK,HOGY MÉGIS MENNYIVEL JOBB!
Kedves granfan egy kis tévedésben vagy! Az Athéne apartmanban-én is ott lakom- kicsit lemaradtál, nem kell domestos a fürdődzobába, mert szépen ki van takarítva domestossal! smile a ház most lett felújítva, minden szobában légkondi, szunyogháló, és presszókávéfőző kotyogó van! A tengerpart pedig pontosan 450 m, lemértük kocsival! smile Higgyél nekem! És gyere újra!!! Szia Kata smile smile smile
Dátum: 2008-06-03 14:26:03
Neos marmarason nyaraltunk múlt évben AZ ALEXANDRA APARTMANBAN,AZ ATHÉNE APARTMAN JOBB! ÉS MINDENKI VIGYEN DOMESTOST! smile A FÜRDŐSZOBA ÉRDEKÉBEN..SZÚNYOGHÁLÓ,KÁVÉFŐZŐ,SZALONNA-SÜTÉSI LEHETŐSÉG NINCS! A KAVICSOS ÖBÖL KÖZEL,MÍG A HOMOKOS-KAVICSIS TENGERPART KB. 500-1000 MÉTERRE VAN smile SAJNOS...NAGYON ZAVARÓ,HOGY A SZOMSZÉD APARTMAN ABLAKA A KILÁTÁS.. ÉS KATIKA NAGYON RENDES VOLT..IGAZI IDEGENVEZETŐ.. smile MÁR EZÉRT MEGÉRI MENNII AZ -----ATHÉNE APARTMANBA!!-----------------MI UTOLSÓ NAPON LÁTTUK,HOGY MÉGIS MENNYIVEL JOBB!