Szia Henrietta! Nagyon szépen köszönöm a tippet a szobákkal kapcsolatban és minden mással kapcsolatban is:D Jajj, remélem mi is látunk delfineket... bár mi július vége augusztus elejére tervezzük az utat.
A Kalliopit apartmanhoz van közel bolt és taverna is :) A térkép alapján nagyon közel van a Papa John-hoz így biztos vagyok benne, hogy a tavernához és a bolthoz sem kell sokat sétálnotok :) A víz ott is kristálytiszta.
A parton a templom irányába sétálva rengeteg játék várja majd a kisfiadat - igaz térítési díj ellenében- Azonban ha jól emlékszem akkor valahol volt rendes játszótér is méghozzá a tengerpart közelében. Sőt meg kell említenem azt is, hogy szintén a templom irányába van egy mini vidámparkhoz hasonló rész.
Ja, és a my yoghurtot mindenképpen kóstoljátok meg-nekem minden nap kellett kettőt ennem, egyszerűen imádtam- Sartin nem találkoztam ilyennel, jó lenne ha Marmarason is lenne :)
Tudom ajánlani a kisvasutat is, ami a szomszédos településre, Platamonba visz át. Nekünk nagyon tetszett a kikötő és a vár is.
Nekünk Nei Pori sokkal jobban tetszett, mint Sarti -pedig az is igazán csodálatos egy hely- :)
Szia Anita! Köszönöm a válaszod. Szeretném még megkérdezni, hogy a Platamon-i várhoz kisvonattal el lehet-e jutni, mert valahol azt olvastam, hogy gyerekkel ne induljon el az ember gyalog, mert hosszú az út. Az jó hír, hogy vannak a gyermekem számára szórakozási lehetőségek. Valószinüleg úgy járok majd, mint Bulgáriában. Ott is kb. 15 ezer forintnak megfelelő pénzt költöttem el ugrálóvárra, kisvonatra, stb...

Egyébként Marmaras tele van tavernákkal, üzletekkel. A Porto Carrasi partot ne úgy képzeld el mint Nei Porit. Egy kis bolt van és két vagy három taverna, ahol étkezni is lehet. A többi bár, ahol koktélozhatsz, melegszendvicset ehetsz. Paradisosra átsétáltunk a gyerekkel, jó hosszú volt az út, de gyönyörű végig a parton, rengeteg fényképezési lehetőséggel. Teljesen más arra felé a környezet, mint Porto Carras felé. Egyszer sétáljatok el, de ha ott akartok starndolni, akkor folyadékot, élelmet vigyetek magatokkal. Mi majdnem végig sétáltuk a partot, mert Milánnak rágó kellett volna, de egy kumma boltot sem találtunk. Csak a szállodákhoz tartozó bárok voltak. Nem tudom mi az a my yoghurt. Az valami gépi dolog, vagy boltban veszed hűtőpultból?