Szia Anita! Én már többször voltam Marmarason. Mi a Porto Carrasi partra járunk. Ott fogyasztás ellenében használhatók a napágyak (1 frappe 3 EU). Tavernákhoz tartoznak, ahová, ha a napágyukat használod nyugodtan be mehetsz, ha "dolgod" van. Az Athene házhoz közeli Paradisos beach-ról nem sokat tudok. Voltunk megnézni, de ott sem taverna, sem bolt nincs. Viszont van egy "ÜVEGTIGRIS". Nem tudom kik üzemeltetik azt a pár napágyat. Végig apartmanok vannak a part mögött, gondolom azokhoz tartoznak. Mi a Mouses házat választottuk már most harmadjára, mert az van közel a Porto Carrasi parthoz. A másik két ház Paradisoshoz van közel, távolabb vannak a központtól. Mindegyik ház nagyon jó. Azt kell eldönteni inkább, hogy a központot és a tavernákkal ellátott partot részesítitek előnyben, akkor a Mouses. Ha nem gond nektek 20 perc séta a központig és a parton a taverna és mosdó hiánya, akkor az Athene és a Politis. Az Athene-t sokan a csodálatos kilátás miatt választják. Én is első három alkalommal ott voltam, de mikor rájöttem, hogy nekem jobb a Porto Carrasi part, akkor átpártoltam a Mouseshez. Egyébként jó hogy írod Nei Porit. Idén oda megyünk. Ott mindegyik helyen fogyasztás ellenében használod a nyugágyakat, vagy vigyázni kell, nehogy valami fizetősre pakolj le? Kicsit kuszára sikerült a mondanivalóm, de remélem azért érthető voltam.
Szia Henrietta! Nagyon jókat tudok neked mesélni Nei Poriról. Mi a Papa John Apartmanban voltunk, nyugodt szívvel tudom ajánlani. A parton mindenhol vannak tavernák, ahol fogyasztás fejében lehet használni a nyugágyakat és a napernyőket. Az árak az írásod alapján hasonlóak lehetnek, mint Neos Marmarason. Ott is van piac heti egy alkalommal.
Köszönöm amúgy a válaszodat :D Mi is a kilátás miatt gondolkoztunk a korábban már említett két apartmanban. A válaszod alapján viszont akkor csak a Mouses ház jöhet számításba, már csak az időpontot kell eldönteni :D Már hozzá szoktunk a beach bárokhoz és a fogyasztás fejében nyugágy és napernyő használathoz :D
A Porto Carrasi part az homokos ?