(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Deutsch Ilona Dátum: 2014-09-01 17:25:46
kedves Kata. Szeretnék választ arra,hogy a Politis apartmanban,a felszereltség alapján miért nincs tv? Köszönöm, Ilona.
Németh Mónika Dátum: 2014-09-01 13:07:09
Grand Kata írta ekkor: 2014-08-31 01:07:40
Kedves Mónika! Nem egészen értem a kérdést. Ha ide indultok Marmaraszba.. gondolom busszal, akkor miért a Thesszaloniki felé vezető buszjárat lesz számodra fontos?? Egyébként szeptembertől van új menetrend, amit szívesén megnézek és leírok majd Neked. Most már csak 3 alkalommal fog közlekedni távolsági busz Marmarasz és Thesszaloniki között. Ha gondolod Te is megnézheted - még nincs cserélve - KTEL Halkidiki honlapján. Kérlek adj pontos útirányt, hogy segíthessek! Üdvözlettel Kata smile smile smile
Kedves Kata! Természetesen a Thessaloniki felőli járat is érdekel, csak úgy gondoltam, hogy helyben a Marmarasi indulást tudod megnézni, az van kifüggesztve:) A neten néztem a menetrendet, de tapasztalatom szerint a görögöknél ez nem mindig fedi a valóságot.. Szóval kérlek nézz nekem egy friss szeptemberi menetrendet Marmaras és Thessaloniki között, ha tudsz, akkor oda-vissza. Köszi szépen! Mónika
Karkus István Dátum: 2014-08-31 13:29:08
Szia Kata! Szept.29.-én indulunk Marmarasra.Most mindenképpen megyünk a Görög estre,+a hajókirándulásra,meg a többire! Gulyást főzünk!!Üdv:Zsuzsa,Pilu. smile
Grand Kata Dátum: 2014-08-31 01:07:40
Németh Mónika írta ekkor: 2014-08-27 10:23:48
Kedves Kata! Mi 2 hét múlva indulunk. Tudnál nekem infóval szolgálni a buszmenetrendről Thessaloniki felé? Köszönöm!Mónika
Kedves Mónika! Nem egészen értem a kérdést. Ha ide indultok Marmaraszba.. gondolom busszal, akkor miért a Thesszaloniki felé vezető buszjárat lesz számodra fontos?? Egyébként szeptembertől van új menetrend, amit szívesén megnézek és leírok majd Neked. Most már csak 3 alkalommal fog közlekedni távolsági busz Marmarasz és Thesszaloniki között. Ha gondolod Te is megnézheted - még nincs cserélve - KTEL Halkidiki honlapján. Kérlek adj pontos útirányt, hogy segíthessek! Üdvözlettel Kata smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2014-08-31 01:03:08
Ábránd írta ekkor: 2014-08-22 23:17:56
Üdvözlök Mindenkit! Kérdeznék!!! Szeptember 29-én indulunk Neos Marmarasba,és szeretném tudni,hogy ekkortájt milyen ott az időjárás? nézegetem az előrejelzéseket,mit mondjak?!! nem túl szívderítő. köszönöm a választ :)
Kedves Hubai Péterné! Az időjárás előrejelzés nem mindig mond igazat. Jelenleg éjszaka 26- nappal 30 fok van. Én is csak abban bízom, és fohászkodok az Égiekhez, hogy az összes csoportomnak jó időt adjanak. Remélem sikerrel járok! smile smile smile Üdvözlettel Kata