(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Ábránd Dátum: 2014-08-24 19:18:36
Edit írta ekkor: 2014-08-24 18:24:04
Kedves Hubai Péterné! Mi tavaly pont ebben az időpontban voltunk,míg itthon már fűtöttek,ott végig 30fok volt. Az előrejelzés nagyon nem pontos,mi is néztük és 20-23fokot írt, teli is pakoltuk a bőrőndöt meleg ruhákkal ,de szerencsére nem volt rájuk szükség. Este sem hűlt le a levegő max 20-22fokra. Az egyik legszebb hely ahol eddig jártunk,és ebben az időpontban már nincs tömeg,a víz kellemes! Jó nyaralást! Üdv.:Edit :)
Kedves Edit ! Köszönöm szépen a választ,megnyugtatott :) ebben reménykedtem hogy klassz lesz az idő,hát legyen is így :)
Edit Dátum: 2014-08-24 18:24:04
Ábránd írta ekkor: 2014-08-22 23:17:56
Üdvözlök Mindenkit! Kérdeznék!!! Szeptember 29-én indulunk Neos Marmarasba,és szeretném tudni,hogy ekkortájt milyen ott az időjárás? nézegetem az előrejelzéseket,mit mondjak?!! nem túl szívderítő. köszönöm a választ :)
Kedves Hubai Péterné! Mi tavaly pont ebben az időpontban voltunk,míg itthon már fűtöttek,ott végig 30fok volt. Az előrejelzés nagyon nem pontos,mi is néztük és 20-23fokot írt, teli is pakoltuk a bőrőndöt meleg ruhákkal ,de szerencsére nem volt rájuk szükség. Este sem hűlt le a levegő max 20-22fokra. Az egyik legszebb hely ahol eddig jártunk,és ebben az időpontban már nincs tömeg,a víz kellemes! Jó nyaralást! Üdv.:Edit :)
Ábránd Dátum: 2014-08-22 23:17:56
Üdvözlök Mindenkit! Kérdeznék!!! Szeptember 29-én indulunk Neos Marmarasba,és szeretném tudni,hogy ekkortájt milyen ott az időjárás? nézegetem az előrejelzéseket,mit mondjak?!! nem túl szívderítő. köszönöm a választ :)
Petkes Melinda Dátum: 2014-08-21 09:10:39
Kedves Salamon Kata! Mi 2 hete jöttünk haza a gyönyörű Neos Marmarasról. Nagyon jól éreztem magam, csodálatos élményekben volt részem. Ezúton is köszönöm a sok segítséged, a készséges hozzáállásod mindenben! smile Szeretnék egy kéréssel fordulni hozzád. Bízom benne, hogy emlékszel még az ígért elküldendő videóra, amit rólunk készítettél az Athosra vezető hajókirándulásunkkor. Nagyon hálás lennék, ha elküldenéd az e-mail címemre: [email protected] További áldott hetet kívánok Neked! Előre is köszönöm! smile Üdvözlettel: Melinda
Pál Jánosné Dátum: 2014-08-20 12:35:30
Szia Kata! Szerencsésen haza értünk. Köszönjük a kinti segítségedet. Nagyon jól sikerült az általad most először szervezett Kis vonatos kirándulás. Köszönettel: Pál család Politis 1/7-ből