(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2014-08-31 00:58:50
Petkes Melinda írta ekkor: 2014-08-21 09:10:39
Kedves Salamon Kata! Mi 2 hete jöttünk haza a gyönyörű Neos Marmarasról. Nagyon jól éreztem magam, csodálatos élményekben volt részem. Ezúton is köszönöm a sok segítséged, a készséges hozzáállásod mindenben! smile Szeretnék egy kéréssel fordulni hozzád. Bízom benne, hogy emlékszel még az ígért elküldendő videóra, amit rólunk készítettél az Athosra vezető hajókirándulásunkkor. Nagyon hálás lennék, ha elküldenéd az e-mail címemre: [email protected] További áldott hetet kívánok Neked! Előre is köszönöm! smile Üdvözlettel: Melinda
Kedves Melinda! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Ezek a szavak adnak nekem "szárnyakat" . Minden képen küldöm az Athoson készült videót. smile smile és bocsi a késlekedésért..... smile Üdvözlettel Kata
Grand Kata Dátum: 2014-08-31 00:54:53
Pál Jánosné írta ekkor: 2014-08-20 12:35:30
Szia Kata! Szerencsésen haza értünk. Köszönjük a kinti segítségedet. Nagyon jól sikerült az általad most először szervezett Kis vonatos kirándulás. Köszönettel: Pál család Politis 1/7-ből
Köszönöm kedves szavaitokat és örülök, hogy tetszett az új kezdeményezés. Azóta ismételtünk ismét nagy sikerrel. Kívánok Nektek jó egészséget és még sok-sok szép élményt a soron következő nyaraláskor. Remélem még találkozunk! smile smile Üdvözlettel Kata smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2014-08-31 00:51:56
Bán Jánosné írta ekkor: 2014-08-11 00:48:47
Szia Kata! :) Pár év kihagyás után ismét meglátogatlak! Ez most csajos buli lesz :) Az utolsó előtti turnusban. Majd dumcsizunk, mert biztos lesz téma! :) Addig is puszi Neked :D
Nagyon de nagyon örülni fogok NEKTEK! Várlak sok szeretettel. smile smile smile Kata
Grand Kata Dátum: 2014-08-31 00:50:52
Tóth Henrietta írta ekkor: 2014-08-10 22:20:09
Sziasztok! Meg tudja mondani valaki, hogy Marmarason a kisvonattal, a Dottóval hová lehet menni és mennyibe kerül a jegy? Honnan indul? Már többször láttam, de eddig fel sem fogtam, hogy van. Idén Pargán lemaradtunk a Dottózásról, amit a kisfiam nagyon sajnált. Szeptemberben szeretnénk bepótolni. A segítséget előre is köszönöm.
Kedves Heni! Először is bocsánat, hogy csak most válaszolok, kicsit el voltam havazva smile A kis vonattal csinálunk egy félnapos kirándulást: Marmaraszból indulunk és a Porto Carassi birtokon haladunk át gyönyörű tájakon, megállunk néhány csodás helyet lefényképezni, majd a Posidon öbölben fürdünk 3 óra hosszát, és visszavonatozunk Marmaraszba. Nagyon tetszik a vendégeknek, sokan kipróbálták. Bízom benne, hogy az időjárás még sokáig lehetővé teszi ezt a kirándulást. A Dottó napi programja még, hogy óránként körbejárja a a várost 18-24 óra között közlekedik. Remélem Veletek is összejön a program! smile smile Üdvözlettel Kata
Németh Mónika Dátum: 2014-08-27 10:23:48
Kedves Kata! Mi 2 hét múlva indulunk. Tudnál nekem infóval szolgálni a buszmenetrendről Thessaloniki felé? Köszönöm!Mónika