(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2014-07-08 23:23:23
Nádasdi Piroska írta ekkor: 2014-07-06 11:20:39
Kedves Kata! Érdeklődni szeretnék hogy a Politis apartman 1 em 5-ös szobájából milyen a kilátás! Nem nagyon válogathattunk már mert későn kaptunk észbe. smile De még csak jókat olvastam róla úgy hogy nem is bánom! smile Tavaly Sartin voltunk de most egy kicsit görögösebb élményre vállalkozunk férjemmel 08.12-én! Már alig várjuk! smile Üdvözlettel: Piroska
Kedves Piroska! Az említett szobából az udvaron lévő virágok látszanak. Tengerre nincs kilátás, de nem is feláras az apartman! Szerintem tetszeni fog. Modern és hangulatos az egész ház! Üdvözlettel Kata smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2014-07-08 23:21:18
Balogh Attila írta ekkor: 2014-07-05 19:08:24
Kedves Kata! Érdeklődni szeretnék, hogy az Athéne apartmanba van e lehetőség arra,hogy mosógépet használjunk? Válaszodat előre is köszönöm.
Kedves Attila! Sajnos egyik házunkban sincs mosógép használati lehetőség. smile smile Szerintem egy hétre nem is szükséges, hisz alig használnak a vendégek ruhát. Ágyneműt és törülközőt pedig minden házban adnak smile smile Üdvözlettel Kata
Nádasdi Piroska Dátum: 2014-07-06 11:20:39
Kedves Kata! Érdeklődni szeretnék hogy a Politis apartman 1 em 5-ös szobájából milyen a kilátás! Nem nagyon válogathattunk már mert későn kaptunk észbe. smile De még csak jókat olvastam róla úgy hogy nem is bánom! smile Tavaly Sartin voltunk de most egy kicsit görögösebb élményre vállalkozunk férjemmel 08.12-én! Már alig várjuk! smile Üdvözlettel: Piroska
Balogh Attila Dátum: 2014-07-05 19:08:24
Kedves Kata! Érdeklődni szeretnék, hogy az Athéne apartmanba van e lehetőség arra,hogy mosógépet használjunk? Válaszodat előre is köszönöm.
Grand Kata Dátum: 2014-07-03 00:22:03
Szele Adrienn írta ekkor: 2014-07-02 20:49:59
Kedves Kata! Jövő héten megyünk Neos Marmarasra, az Athene apartmanba a kisfiammal (11 éves). Azt szeretném megkérdezni, hogy boltot onnan milyen messze találunk majd, ahol reggelire be tudnánk vásárolni? Illetve a strandon lehet-e napágyat, vagy napernyőt bérelni? Most megyünk először külföldre nyaralni és kicsit izgulok a részletek miatt. Válaszodat előre is köszönöm. Adrienn smile
Kedves Adrienn! A ház közelében több bolt is van, a parton büfékocsi, napozóágy és napernyő fogyasztásért vehető igénybe. Ne izgul, mindíg vannak hasonló koru gyerekek és alapjában véve elég családias itt a hangulat ami lehetővé teszi, hogy ne érezzétek magatokat egyedül. Biztos vagyok benne, hogy nagy élmény lesz a nyaralásotok. Számíthatsz rám is mindenben! Üdvözlettel Kata smile smile Ui.: Jó utat kívánok és várunk szeretettel smile smile