(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Szele Adrienn Dátum: 2014-07-02 20:49:59
Kedves Kata! Jövő héten megyünk Neos Marmarasra, az Athene apartmanba a kisfiammal (11 éves). Azt szeretném megkérdezni, hogy boltot onnan milyen messze találunk majd, ahol reggelire be tudnánk vásárolni? Illetve a strandon lehet-e napágyat, vagy napernyőt bérelni? Most megyünk először külföldre nyaralni és kicsit izgulok a részletek miatt. Válaszodat előre is köszönöm. Adrienn smile
Grand Kata Dátum: 2014-07-01 21:26:56
Kazainé Bodnár Szilvia írta ekkor: 2014-07-01 12:38:25
Kedves Kata! Szerencsésen hazaérkeztünk, de a szívünk egy része tavaly Sartin most pedig Marmarason maradt. Nagyon élveztük a társaságod, olyan jó lenne jövőre is találkozni odakinn Veled. Már most hiányzik a tenger, az ottani napsütés, az időtlenség, azok a kedves görögök és persze Béla sirályt is sokszor emlegetjük. A szállásunk megválasztása remek döntés volt, soha nem felejtjük a tengerre néző panorámát. Kívánunk szép nyarat, sok-sok kedves nyaralót, jó egészséget! Egy türelmes Kazai és családja:-)
Kedves Szilvi! Örülök, hogy írtál és annak még jobban, hogy szerencsésen hazaértetek és jól éreztétek magatokat! "Béla is üdvözöl"! smile Szívemből kívánom, hogy jövőre is sikerüljön a tervetek és ismét eljussatok ebbe a gyönyörű országba. További szép nyarat és sok sikert mindhármótoknak! Hála sz égnek nagyon kedves Vendégeim vannak, csak kicsit kevesen, de nem számít az a lényeg, hogy megelégedve térjenek majd Ők is haza. Még egyszer minden szépet és jót Nektek! Kata smile smile smile
Kazainé Bodnár Szilvia Dátum: 2014-07-01 12:38:25
Kedves Kata! Szerencsésen hazaérkeztünk, de a szívünk egy része tavaly Sartin most pedig Marmarason maradt. Nagyon élveztük a társaságod, olyan jó lenne jövőre is találkozni odakinn Veled. Már most hiányzik a tenger, az ottani napsütés, az időtlenség, azok a kedves görögök és persze Béla sirályt is sokszor emlegetjük. A szállásunk megválasztása remek döntés volt, soha nem felejtjük a tengerre néző panorámát. Kívánunk szép nyarat, sok-sok kedves nyaralót, jó egészséget! Egy türelmes Kazai és családja:-)
Grand Kata Dátum: 2014-06-30 11:21:08
Széll Gabriella írta ekkor: 2014-06-29 22:44:31
Kedves Kata! Nem tudom elképzelni, hogy ennyire figyelmetlen lennék: Korábbi években mindig egyértelműen jól látható volt az apartmanok képe, sőt a szobafajták is. Most órákat töltöttem azzal, hogy megtaláljam, de semmit. Így nehéz szempontokat találni a kiválasztáshoz.
Kedves Gabriella. Megpróbálok segíteni. A honlapon nyisd meg a megtekinteni kívánt apartman nevénél a leírás fület. Ott látható, hogy melyik emeleten hogy helyezkednek el a szobák, hány ágy van benne stb. Ha nem megy Írj nekem maszekba és megbeszéljük [email protected] írd meg melyik ház érdekel és elküldöm neked, hátha így könnyebb lesz! smile smile Üdv.: Kata
Széll Gabriella Dátum: 2014-06-29 22:44:31
Kedves Kata! Nem tudom elképzelni, hogy ennyire figyelmetlen lennék: Korábbi években mindig egyértelműen jól látható volt az apartmanok képe, sőt a szobafajták is. Most órákat töltöttem azzal, hogy megtaláljam, de semmit. Így nehéz szempontokat találni a kiválasztáshoz.