(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2014-06-28 23:16:49
Puzsik Szandra írta ekkor: 2014-06-27 10:15:24
Kedves Kata! A párommal szeptember 30-án megyünk Marmarasra az Athene apartman C2-es szobájába és felmerült bennem pár kérdés, amire örömmel venném, ha választ tudna adni. Először is az érdekelne leginkább, hogy milyen időre számítsunk? Elég meleg még ilyenkor a tenger a fürdőzéshez? Számíthatunk még arra, hogy indulnak fakultatív programok vagy ilyenkor már nem annyira jellemző? Motorbérlésre van helyben lehetőség? Válaszát előre is köszönöm! :) Szandi
Kedves Szandi! Sajnos manapság az időjárással kapcsolatban még jósolni sem tudok. Én is a neten nézem az előrejelzéseket. Bízzunk az égiekben. smile A fakultatív programokkal kapcsolatban azt tudom mondani, hogy szeretném a teljes repertoárt végigcsinálni, de ez mindig attól függ milyen létszámú lesz a csoport. No meg attól is, hogy kinek mennyi pénzecske lapul a pénztárcájában. Nekem is az az érdekem, hogy minden kirándulás megvalósuljon. Bízzunk benne, hogy sikerül. Motorbérlési lehetőség van, a nyári és az őszi árak nem egyformák, majd ha itt lesztek utánajárunk (20-30 € kb.) Sajnos ennél kielégítőbb válasz jelenleg nem tudok adni. smile smile Üdvözlettel Kata smile smile smile
Puzsik Szandra Dátum: 2014-06-27 10:15:24
Kedves Kata! A párommal szeptember 30-án megyünk Marmarasra az Athene apartman C2-es szobájába és felmerült bennem pár kérdés, amire örömmel venném, ha választ tudna adni. Először is az érdekelne leginkább, hogy milyen időre számítsunk? Elég meleg még ilyenkor a tenger a fürdőzéshez? Számíthatunk még arra, hogy indulnak fakultatív programok vagy ilyenkor már nem annyira jellemző? Motorbérlésre van helyben lehetőség? Válaszát előre is köszönöm! :) Szandi
Grand Kata Dátum: 2014-06-26 23:01:16
thomasgrande írta ekkor: 2014-06-26 21:07:27
Szia Kata, a KTEL Halkidiki honlapon nem tudtam infót szerezni, nem működött. Nagyon szeretném tudni, hol lehet megnézni a Neos és Sarti közti buszmenetrendet? köszi!
Kedves Zsuzsa! azért nem tudod megnézni az általad írt menetrendet, mert nincs olyan. a Ktel Halkidiki busz Thesszalonikiből indul naponta 3 x, és minden falunak 4-5 alkalommal megáll, így jut le Marmaraszba 2,5 óra alatt, majd továbbmegy Sartiba és 1,5 ra múlva megy vissza Szalonikibe. Közvetlen járat a két említett város között nincs! Üdvözlettel Kata smile smile Ha itt lesztek,majd mindent tüzetesen kitárgyalunk! smile smile
Grand Kata Dátum: 2014-06-26 22:57:49
Tollár írta ekkor: 2014-06-26 14:53:30
Kedves Kata! Nagyon jól éreztük magunkat Neos Marmarason és nagy élmény volt számunkra a buszos kirándulás is. Így utólag már bánom, hogy nem vettünk részt több közös programon, de remélem még sikerül eljutnunk Marmarasra, mert ez egy gyönyörű hely. Köszönünk szépen mindent. Sok erőt és egészséget kívánok a további sok jó és érdekes csoporthoz! Üdvözlettel a Tollár család egy része a B3-ból
Kedves B3-askáim! Nagyon örülök, hogy kellemesen telt a nyaralásotok és valószínű fel tudtatok töltődni a télre. Remélem, hogy lesz még rá mód, hogy a többi közös programon is részt vehettek majd velem együtt! Addig is jó egészséget é kívánok Nektek Üdvözlettel Kata smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2014-06-26 22:54:32
pazdernyik jános írta ekkor: 2014-06-25 12:54:19
Szia Kata! Te egy nagy kincs vagy neo marmarason. Köszönjük neked a kedvességedet, valamint azt a határozott de jó lelkü fellépést amivel mint tyuk anyó terelgettél minket. Az ég áldjon meg érte és még nagyon sok ideig szeretnénk találkozni veled az utazásain alatt. Margit és János
Kedves Margit és János! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen sok kedves ember vesz itt körül és a munkámat könnyítik azzal, hogy jól érzik magukat! Remélem a következő hetekben is olyan sok kedves Vendéget kapok, mint amilyenek Ti voltatok! smile smile smile Üdv.: Kata