Kedves Kata! A párommal szeptember 30-án megyünk Marmarasra az Athene apartman C2-es szobájába és felmerült bennem pár kérdés, amire örömmel venném, ha választ tudna adni. Először is az érdekelne leginkább, hogy milyen időre számítsunk? Elég meleg még ilyenkor a tenger a fürdőzéshez? Számíthatunk még arra, hogy indulnak fakultatív programok vagy ilyenkor már nem annyira jellemző? Motorbérlésre van helyben lehetőség? Válaszát előre is köszönöm! :) Szandi
Kedves Szandi! Sajnos manapság az időjárással kapcsolatban még jósolni sem tudok. Én is a neten nézem az előrejelzéseket. Bízzunk az égiekben.

A fakultatív programokkal kapcsolatban azt tudom mondani, hogy szeretném a teljes repertoárt végigcsinálni, de ez mindig attól függ milyen létszámú lesz a csoport. No meg attól is, hogy kinek mennyi pénzecske lapul a pénztárcájában. Nekem is az az érdekem, hogy minden kirándulás megvalósuljon. Bízzunk benne, hogy sikerül. Motorbérlési lehetőség van, a nyári és az őszi árak nem egyformák, majd ha itt lesztek utánajárunk (20-30 € kb.)
Sajnos ennél kielégítőbb válasz jelenleg nem tudok adni.

Üdvözlettel Kata