(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

thomasgrande Dátum: 2014-06-26 21:07:27
Grand Kata írta ekkor: 2014-06-12 19:28:38
Kedves Zsuzsa! Marmaraszból Athéni kirándulás nem indul, hiszen nagyon messze van, csak Paráliáról. Marmaraszról a következő képen lehet eljutni Paráliára Neos Marmarasz- Thesszaloniki (120 km) Majd Thesszalonikiből egy másik buszpályaudvarról indul távolsági busz Paráliára. Szerintem ez egy egész napot vesz igénybe, nem kifejezetten a távolság miatt, hanem azért mert a buszok minden faluban több helyen megállnak. Marmarsz-Szaloniki 2,5 óra kb. és naponta csak 2 alkalommal indul majd főszezonban lesz talán 3-4 járat. Meg tudod nézni a KTEL Halkidiki honlapon esetleg a járatokat. Üdvözlettel: Kata smile smile smile
Szia Kata, a KTEL Halkidiki honlapon nem tudtam infót szerezni, nem működött. Nagyon szeretném tudni, hol lehet megnézni a Neos és Sarti közti buszmenetrendet? köszi!
Tollár Dátum: 2014-06-26 14:53:30
Kedves Kata! Nagyon jól éreztük magunkat Neos Marmarason és nagy élmény volt számunkra a buszos kirándulás is. Így utólag már bánom, hogy nem vettünk részt több közös programon, de remélem még sikerül eljutnunk Marmarasra, mert ez egy gyönyörű hely. Köszönünk szépen mindent. Sok erőt és egészséget kívánok a további sok jó és érdekes csoporthoz! Üdvözlettel a Tollár család egy része a B3-ból
pazdernyik jános Dátum: 2014-06-25 12:54:19
Szia Kata! Te egy nagy kincs vagy neo marmarason. Köszönjük neked a kedvességedet, valamint azt a határozott de jó lelkü fellépést amivel mint tyuk anyó terelgettél minket. Az ég áldjon meg érte és még nagyon sok ideig szeretnénk találkozni veled az utazásain alatt. Margit és János
Grand Kata Dátum: 2014-06-24 11:47:51
Tóth Henrietta írta ekkor: 2014-06-23 12:30:15
Szia Kata! A Parga-i nyaraláson már túl vagyunk. Hát mit mondjak? Gyönyörű, de a partja nem nekem való és mellesleg nem Neos Marmaras. Két hétig voltunk. A második héten már nagyon vágytam Marmarasra. Úgy látszik idén sem bírom ki a "szerelmem" nélkül. Szeptember 9-én érkezünk a kisfiammal Milánnal és a barátnőmmel a Mouses házba. Nagyon várjuk. Először Nei Poriba foglaltam be, de egy hét után rájöttem, hogy a szívem máshová húz. Jó neked, hogy az egész nyarat ott töltheted, bár tudom, hogy milyen nehéz és mennyi dolgod van. Várjuk a találkozást. Szeretettel: Hetti
Szia Hetti! Nagyon örülök, hogy újra találkozunk! Sok-sok Vendégnek a "szíve csücske" Marmaras. Én is nagyon szeretem és bízom benne, hogy az idén megint sok aranyos Vendéggel gyarapszik a törzsközösségünk! Sok szeretettel gondolok Rátok és várlak! Kata smile smile smile
Tóth Henrietta Dátum: 2014-06-23 12:30:15
Szia Kata! A Parga-i nyaraláson már túl vagyunk. Hát mit mondjak? Gyönyörű, de a partja nem nekem való és mellesleg nem Neos Marmaras. Két hétig voltunk. A második héten már nagyon vágytam Marmarasra. Úgy látszik idén sem bírom ki a "szerelmem" nélkül. Szeptember 9-én érkezünk a kisfiammal Milánnal és a barátnőmmel a Mouses házba. Nagyon várjuk. Először Nei Poriba foglaltam be, de egy hét után rájöttem, hogy a szívem máshová húz. Jó neked, hogy az egész nyarat ott töltheted, bár tudom, hogy milyen nehéz és mennyi dolgod van. Várjuk a találkozást. Szeretettel: Hetti