(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2014-05-28 21:17:50
Húúúú de csend van a fórumon! Mindenki tud mindent, nincs kérdés. Ebből az derül ki - és ez nagyon jó,- hogy gyakorlott Vendégeket várhatok! smile A tenger 24 fokos fürdésre alkalmas most 23 fok van ( este 22:21 perckor) Jó készülődést kívánok és gyors ideérkezést :)
Grand Kata Dátum: 2014-05-26 12:29:48
Kiss Tamás írta ekkor: 2014-05-23 10:58:54
Július 15.-én érkezünk Marmarasra . Van esetleg valaki aki szintén autóval megy?
Azt nem tudom Tamás, hogy ki jön akkor, de Ti biztosan és már alig várom! smile smile Puszi
Grand Kata Dátum: 2014-05-26 12:29:04
Schibik Miklós írta ekkor: 2014-05-22 15:25:45
Kedves Kata! Köszönöm a választ. Aggódtunk az árvíz miatt. Jó hír, hogy már lehet fürdeni. Egy a Kalkidikiről szóló úti filmben mondták az ásatásokat, de a helyet csak úgy említették, hogy a falu közelében. Hál istennek már nincs sok az utazásig. 2. megyünk. Nézegettem az időjárás előre jelzést. Hetente mást írtak :). A mielőbbi viszont látásra: Miklós.
Kedves Miklós! Én is olvastam arról,hogy megtalálták Nagy Sándor sírját.... ez otthoni hír, amint itt is megerősítik akkor lesz igaz smile Az időjárás ragyogó, most leszaladok a partra megmérem hány fokos a víz. A Vendégek fürdenek - én fagyos vagyok - megírom majd hány fokos a tenger. Várlak szeretettel. Ne izguljatok, itt általában jó idő van smile smile Üdvözlettel Kata
Kiss Tamás Dátum: 2014-05-23 10:58:54
Július 15.-én érkezünk Marmarasra . Van esetleg valaki aki szintén autóval megy?
Schibik Miklós Dátum: 2014-05-22 15:25:45
Grand Kata írta ekkor: 2014-05-21 21:54:04
Kedves Miklós! Minden gond nélkül érkezett tegnap a csoport, árvíznek a közelében sem voltak. A vendégek már a múlt héten is fürödtek a tengerben és nem csak a tinik. Nem tudom melyik ásatásról olvastál, így konkrét választ erre sajnos nem állmódomban adni. Amennyiben még tart ez a bizonyos ásatás, abban az esetben még nem látogatható, így aztán nem tudhatom meg lehet e közelíteni tömegközlekedéssel, különös tekintettel arra, hogy nem tudom merre van smile smile Majd kiokoskodjunk. smile Mikor is jöttök? Addig megérem a tenger hőmérsékletét..ígérem! Üdvözlettel Kata smile
Kedves Kata! Köszönöm a választ. Aggódtunk az árvíz miatt. Jó hír, hogy már lehet fürdeni. Egy a Kalkidikiről szóló úti filmben mondták az ásatásokat, de a helyet csak úgy említették, hogy a falu közelében. Hál istennek már nincs sok az utazásig. 2. megyünk. Nézegettem az időjárás előre jelzést. Hetente mást írtak :). A mielőbbi viszont látásra: Miklós.