(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2014-05-21 21:54:04
Schibik Miklós írta ekkor: 2014-05-21 17:48:30
Kedves Kata! A déli árvizek nem befolyásolják az utazást? Vagy csak az a különbség, hogy vizibusszal megyünk:)? Milyen a tenger? Melegszik már? Hány fokos lehet? Olvastam egy leírást a félszigetről, és két ásatásról is volt benne szó. Ezeket meg lehet tömegközlekedéssel látogatni? Esetleg fakultatív út? Köszönöm: Miklós.
Kedves Miklós! Minden gond nélkül érkezett tegnap a csoport, árvíznek a közelében sem voltak. A vendégek már a múlt héten is fürödtek a tengerben és nem csak a tinik. Nem tudom melyik ásatásról olvastál, így konkrét választ erre sajnos nem állmódomban adni. Amennyiben még tart ez a bizonyos ásatás, abban az esetben még nem látogatható, így aztán nem tudhatom meg lehet e közelíteni tömegközlekedéssel, különös tekintettel arra, hogy nem tudom merre van smile smile Majd kiokoskodjunk. smile Mikor is jöttök? Addig megérem a tenger hőmérsékletét..ígérem! Üdvözlettel Kata smile
Schibik Miklós Dátum: 2014-05-21 17:48:30
Kedves Kata! A déli árvizek nem befolyásolják az utazást? Vagy csak az a különbség, hogy vizibusszal megyünk:)? Milyen a tenger? Melegszik már? Hány fokos lehet? Olvastam egy leírást a félszigetről, és két ásatásról is volt benne szó. Ezeket meg lehet tömegközlekedéssel látogatni? Esetleg fakultatív út? Köszönöm: Miklós.
Grand Kata Dátum: 2014-05-19 13:12:47
Szabó Szilvia Piroska írta ekkor: 2014-05-18 17:44:40
Kedves Kata! Meg tudnád mondani, hogy a Mouses apartmantól milyen messze található a homokos tengerpart? Köszönöm
Kedves Szilvia! Mivel a Mouses ház a falu közepén található így mindkét strand kb.1 - 1,5 km-re van. Üdvözlettel Kata smile smile smile
Szabó Szilvia Piroska Dátum: 2014-05-18 17:44:40
Kedves Kata! Meg tudnád mondani, hogy a Mouses apartmantól milyen messze található a homokos tengerpart? Köszönöm
Grand Kata Dátum: 2014-05-16 22:43:30
Szalay Csaba írta ekkor: 2014-05-15 22:14:10
Sziasztok ! Segítségeteket kérném . Most megyünk először neos marmarasra és mivel volt rá lehetőség így tengere néző apartmant kértünk . Viszont utólag olvastam az apartman leírásában, hogy a 2-3. emeletről gyönyörű kilátás nyílik a tengere és akkor néztem meg a képeket és vettem észre, hogy egy marha nagy ház van az apartman előtt . Csak mi az első emeleten kaptunk szobát . Lényeg az lenne hogy fogunk mi onnan látni valamit a tengerből? Mert kicsit elszomorító lenne ha kifizetünk egy tengere néző apartmanér plusz pénzt és cserébe nézhetjük a szomszédos homlokzatot .
Kedves Csaba! Soraidból arra következtetek, hogy az Athene házban foglaltatok szobát! A B és C sorról tényleg gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. Az A sor pedig nem felára, ezért ne keseredj el, mert ha tengerre néző felárat fizettetek, azt is fogjátok kapni. A fényképek néha becsapósak. Állítom, hogy vendégeinket még nem érte csalódás ebben a tekintetben sem! Üdvözlettel Kata smile smile smile