(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Éder Csaba Dátum: 2013-07-24 22:42:55
Kedves Feri. Köszönjük a kitűnő szervezést, nagyon jól éreztük magunkat az elmúlt egy hétben. Ha lesz egy kis időd meg tudnád írni nekem azoknak a helyeknek a nevét, ahol a sithonia és hajós túrán voltunk? (beszéltünk is róla, csak mire elindultunk kiment a fejemből) Csaba és Kati az előző turnusból
Dátum: 2013-07-24 15:37:49
Tisztelt Ferenc!Érdeklődnék hogy a Politis apt. harmadik emeletén is működik a WI-FI?Tóth Peti
Dátum: 2013-07-24 15:14:55
Tóthné Kiss Erzsébet írta ekkor: 2013-07-23 11:39:32
Kedves Ferenc! Látom, hogy az idén ismét van lehetőség vacsora rendelésre. Érdeklődni szeretnék, hogy ez melyik étteremben van (milyen messze az Athénétől) és mennyibe kerül. Egyéb kedvezmény milyen éttermekre van? Köszi a választ! Egy hét múlva találkozunk smile smile
Kedves Erzsike, nem tudom pontosan mit ért vacsora rendelésen smile ha félpanzióra gondol az sajnos nincs, de van számtalan taverna ahol kedvére válogathat. Van egy szervezett "welcome" vacsora ez az egyik haltavernában amely a központban a kikötőben van. Idén 6 helyen kapnak a vendégeink kedvezményt 10%-ot itt Marmarason, ezek a helyek egy kivételével a központban a kikötő környékén vannak. A házaknál kis térkép jelzi ezeket, illetve a meetingen el is mondom mi hol található, személyesen ezeket sokkal érthetőbben el lehet magyarázni, könnyedén megtalál majd mindent, ettől nem kell félni ! Várom Szeretettel ! smile Feri
Dátum: 2013-07-24 15:07:19
Kupa György írta ekkor: 2013-07-22 21:39:01
Sziasztok Az élelmiszerek áráról tudnátok valamit írni? Van valami nagyobb bevásárlóközpont? Lidl-t olvastam valahol, de ez nem tudom mennyire biztos. Továbbá autó- és robogóbérlés mennyibe kerül? Kaució van? Előre is köszönöm az információkat Üdv Gyuri
Szia Gyuri, körülbelül 30% -a drágább itt az ételek ára, tej 1,2-1.4, kenyér 80 cent zöldség gyümölcs 1-1.5 euro /kilo...van itt egy bevásárlóközpont az Arvanitidis a városka szélén. Lidl Nikitiben van kb 25 kilométerre Autó 45/ euro/nap robogó 25 / nap, kaució nincs.... Üdvözlettel, Feri
Tóthné Kiss Erzsébet Dátum: 2013-07-23 11:39:32
Kedves Ferenc! Látom, hogy az idén ismét van lehetőség vacsora rendelésre. Érdeklődni szeretnék, hogy ez melyik étteremben van (milyen messze az Athénétől) és mennyibe kerül. Egyéb kedvezmény milyen éttermekre van? Köszi a választ! Egy hét múlva találkozunk smile smile