(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2013-07-16 18:12:24
Kedves Feri! Szeretnélek megkérni, hogy add már meg légyszíves a telefonos elérhetőségedet! Nem tudom, hogy a Patríciánál megadott számon tudunk-e hívni, vagy esetleg másikon? Július 30-án találkozunk, először megyünk Marmarasra, már nagyon várjuk!!! Addig is üdvözletem küldöm mindenkinek!
Dátum: 2013-07-13 19:01:48
András Jolán írta ekkor: 2013-07-13 12:38:41
Köszönöm, úgy lesz. :-D próbálunk időben érkezni, mert meeting előtt még feltétlenül fürdeni is kell. :-D már nagyon vááárjuk! :-D
Jó készülődést , Jó utat ! smile
Dátum: 2013-07-13 18:59:29
Tóth Henrietta írta ekkor: 2013-07-13 09:03:45
Kedves Feri! A párommal és a közel három éves gyermekemmel szeptember elején látogatunk el Marmarasra. Nekem már ez lesz a negyedik alkalom. Imádom a helyet! A fakultatív programokat már keresztül-kasul megjártam egy párszor, viszont sok olyan hely van a félszigeten ahová így sem tudtam eljutni. Így jött szóba az autóbérlé. Erről szeretnék kérdezni tőled. Láttam már az árról és a biztosításról írtál. Engem az érdekelne, hogy van-e kilométer limit, van-e önrész, tudnak-e gyermekülést adni és ha igen az jár-e egyéb költséggel, illetve, hogy tudsz-e nekünk segíteni a bérlésben. Válaszod előre is köszönöm. Tisztelettel: Tóth Henrietta
Kedves Henrietta, ami a biztosítást illeti, természetesen biztosított az autó, ami benne foglaltatik az árban, erre lehet plusz biztosításokat kötni, de mivel 15 ponton keresztül taglalja a katalógus a különféle módozatokat, kérem nézze el hogy ezt ide nem írom le smile Kilométer limit, csak az egy napos bérlésnél van 200 km, többnaposra nincs. Gyermekülést tudnak adni 3.5 euro / nap. Természetesen tudok ( és fogok is ) segíteni smile Üdvözlette, Feri
András Jolán Dátum: 2013-07-13 12:38:41
írta ekkor: 2013-07-12 17:10:32
Kedves Jolán, A legegyszerűbb ha felhívnak, mert váltásnapokon, elég sok felé kell mennem, koránt sem biztos hogy pont ott leszek a Politisben mikor érkeznek smile A legegyszerűbb, mikor épp megérkeznek lefordulnak a főútról a BP kútnál, és pont ott van az Arvanatidis ( kék - sárga ) áruház. Ott megtalálom Önöket ha telefonálnak. A másik lehetséges jó találkozó pont a Roma Pizza a kikötőben, mert az 100 méterre van a szállásuktól. Hívhatnak bármikor, de annyit érdemes tudni, hogy a szállás 12 órától lesz majdnem biztosan kitakarítva, illetve este 7-től meetinget tartok, ami mindennel együtt kb másfél óra, ekkor nem tudom a vendégeket otthagyni, a meeting viszont a Politisban van, ami lehet erre az esetre mentőöv smile Én azt mondanám nem lehet gond és nem is lesz, este már a kikötőben fagyizik mindenki és nézi a tengert smile Várom Önöket szeretettel, Feri
Köszönöm, úgy lesz. :-D próbálunk időben érkezni, mert meeting előtt még feltétlenül fürdeni is kell. :-D már nagyon vááárjuk! :-D
András Jolán Dátum: 2013-07-13 12:28:22
írta ekkor: 2013-07-12 17:10:32
Kedves Jolán, A legegyszerűbb ha felhívnak, mert váltásnapokon, elég sok felé kell mennem, koránt sem biztos hogy pont ott leszek a Politisben mikor érkeznek smile A legegyszerűbb, mikor épp megérkeznek lefordulnak a főútról a BP kútnál, és pont ott van az Arvanatidis ( kék - sárga ) áruház. Ott megtalálom Önöket ha telefonálnak. A másik lehetséges jó találkozó pont a Roma Pizza a kikötőben, mert az 100 méterre van a szállásuktól. Hívhatnak bármikor, de annyit érdemes tudni, hogy a szállás 12 órától lesz majdnem biztosan kitakarítva, illetve este 7-től meetinget tartok, ami mindennel együtt kb másfél óra, ekkor nem tudom a vendégeket otthagyni, a meeting viszont a Politisban van, ami lehet erre az esetre mentőöv smile Én azt mondanám nem lehet gond és nem is lesz, este már a kikötőben fagyizik mindenki és nézi a tengert smile Várom Önöket szeretettel, Feri
Köszönöm, úgy lesz. :-) remélem sikerül időben érkeznünk, nem csak a meetingre. :D már nagyon váááárjuk. :-D