(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Nagy Éva Dátum: 2013-05-30 11:18:58
Kedves Feri! Köszönöm szépen a választ! Le is foglaltuk az utat Júl.2-től az Athénebe:) Tetszik, hogy nem sík a terep, mint Parália stb. 2 éve voltunk Pargán és nagyon megszerettük:) Bízom benne, hogy a fakultatív programok is indulnak majd, gondolok itt Pl. a Meteorákra, mert most megyünk nyolcadszorra Görögbe, de valahogy oda még nem sikerült eljutnunk és nagyon szeretnénk látni:) Napágy bérléssel kapcsolatban azért kérdeztem, mert eddig, ahol voltunk csak bérelni kellett kb. napi 8 euróért, nem fogyasztásos volt… Közben én is olvasgattam a fórumokat, és már alig várjuk, hogy ott legyünk:-) Addig is jó munkát! Üdvözlettel, Nagy Éva.
Dátum: 2013-05-29 13:20:57
Nagy Éva írta ekkor: 2013-05-27 16:57:44
Szia Feri! Szeretném a segítségedet kérni, hogy milyen hely Neos Marmaras? Van-e lehetőség napágyat bérelni a parton? Van-e sok látnivaló stb.? Július elején utaznánk. Szeretném megkérdezni azt is, hogy milyen meleg a tenger olyankor, mert eddig főleg délebbre jártunk nyaralni és szinte mindig Augusztusban. Erre a helyre még nem sok iroda utaztat, ezért is tetszett meg… Északon már sok helyen voltam, de a déli rész jobban bejött-eddig…Remélem, ez most változni fog:) Utaztunk már egyszer veletek 2 éve, akkor Tolóba és nagyon meg voltunk elégedve!!! Előre is köszi a válasz! Üdvözlettel, Éva.
Kedves Éva, Marmaras igazi "élő" görög kikötővároska, nyüzsgő éjszakai élettel, dombokkal ölelten, a környéken csodálatos öblökkel. Nekem a Sithonia félsziget az egyik nagy nagy kedvencem ennek a nyugati oldalán található Marmaras. Mint Görögország szerte, itt is lehet bérelni napágyakat fogyasztás ellenében, homokos-apró kavicsos nagyon tiszta vizű itt a tenger, legmelegebb természetesen Augusztus közepén , de már most is élvezhető , július elejére pedig langyos sekély víz várja az érkezőket. Érdemes meglátogatnia a facebookon a Neos Marmaras csoportot, sok fényképet lehet látni, és hely ismerői beszélgetnek itt egymással, én is töltöm fel oda az "élményeket" Várom Önöket szeretettel :-) Feri
Dátum: 2013-05-29 13:12:45
Bákány Zsoltné írta ekkor: 2013-05-26 20:54:10
Helló Feri! Milyen az idő odakint?A tenger hány fokos? Edina:)
Szia Edina, jó idő van..:-) süt a nap ! 26-27 fok a tenger kelleme,s igyekszik melegedni ..:-) lehet benne nyugodtan fürdeni..:-)
Belső Zoltán Dátum: 2013-05-29 10:10:51
Kedves Grand Feri! Július második felében megyünk Neos Maramarasra egy hétre és lennének kérdéseink a fakultatív programokkal kapcsolatban.Elsősorban nem is maga a program érdekel, hiszen az nagyon jól le van írva, hanem az, hogy ezek a programok általában valóban indulnak-e? Persze gondolom az majd a helyszínen derül ki és a jelentkezők számától függ, de mégis úgy általában el szoktak-e indulni ezek a programok? Szeretnénk egy kicsit előre tervezni. Mi inkább kirándulgatni szeretnénk, több úticélt is kinéztünk(Meteorák, Athos hegy,Sythónia).Megmondom őszintén, hogy már gondolkodtunk azon, hogy inkább átfoglalunk Sartira, mivel ott egy turnusban sokkal többen nyaralnak,ezáltal talán nagyobb esély van rá, hogy tudunk kirándulgatni, pedig Marmaras szimpatikusabb.Vagy mindegy hová jelentkezünk, mert ha megy akkor mindkét helyről megy a fakultatív program? Mivel még nem nyaraltunk Görögországban, ezért szeretném azt is megkérdezni,hogy milyen élelmiszerárak vannak kint? Érdemes-e vinni főznivalót itthonról vagy kint is hasonló árak vannak? Egyáltalán mit tanácsolsz, mit vigyünk mindenképpen magunkkal? Gondolom pl. a naptejet ne hagyjuk itthon. Előre is köszönöm a válaszodat. Szia.
Nagy Éva Dátum: 2013-05-27 16:57:44
Szia Feri! Szeretném a segítségedet kérni, hogy milyen hely Neos Marmaras? Van-e lehetőség napágyat bérelni a parton? Van-e sok látnivaló stb.? Július elején utaznánk. Szeretném megkérdezni azt is, hogy milyen meleg a tenger olyankor, mert eddig főleg délebbre jártunk nyaralni és szinte mindig Augusztusban. Erre a helyre még nem sok iroda utaztat, ezért is tetszett meg… Északon már sok helyen voltam, de a déli rész jobban bejött-eddig…Remélem, ez most változni fog:) Utaztunk már egyszer veletek 2 éve, akkor Tolóba és nagyon meg voltunk elégedve!!! Előre is köszi a válasz! Üdvözlettel, Éva.