(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Dátum: 2013-05-21 10:21:55
Kovács Szabolcs írta ekkor: 2013-05-19 22:30:59
Hello! Érdekelne neos marmarason lehetőség van-e arra, hogy autót vagy 2 személyes robogót kölcsönözni lehet? Ha igen akkor milyen árban van, tankolni nekem kell-e?
Kedves Szabolcs, van lehetőség kölcsönözni robogót, 20 euro/nap ártól, viszont mivel mindösszesen 01 köbcentisek fenntartásaim vannak hogy két személlyel lehet-e "normálisan" használni őket. Itt nagyon meredekek az utak, csak gyakorlott motorosoknak merem ajánlani, és a görög vezetési stílust is szokni kell hogy biztonságban legyünk. Tankolni természetesen nekünk kell - amennyi a tankban volt annyival adjuk vissza, általában teletankolva adják át. Autóbérlés alsó ára 45 euro/nap, biztosítással kilométer limit nélkül a legkisebb autók kategóriában. Üdvözlettel, Feri
Dátum: 2013-05-21 10:21:55
Hello! Érdekelne neos marmarason lehetőség van-e arra, hogy autót vagy 2 személyes robogót kölcsönözni lehet? Ha igen akkor milyen árban van, tankolni nekem kell-e?
Kedves Szabolcs, van lehetőség kölcsönözni robogót, 20 euro/nap ártól, viszont mivel mindösszesen 01 köbcentisek fenntartásaim vannak hogy két személlyel lehet-e "normálisan" használni őket. Itt nagyon meredekek az utak, csak gyakorlott motorosoknak merem ajánlani, és a görög vezetési stílust is szokni kell hogy biztonságban legyünk. Tankolni természetesen nekünk kell - amennyi a tankban volt annyival adjuk vissza, általában teletankolva adják át. Autóbérlés alsó ára 45 euro/nap, biztosítással kilométer limit nélkül a legkisebb autók kategóriában. Üdvözlettel, Feri
Dátum: 2013-05-21 10:21:07
Kovács Szabolcs Dátum: 2013-05-19 22:30:59
Dátum: 2013-05-19 15:14:51
PK írta ekkor: 2013-05-17 23:01:07
Kedves Feri ! Ápr 22.-én volt még egy kérdésem ami az autóbérléssel állt kapcsolatban . Várom arra is szíves válaszát, az előző válaszát a wifi-t illetően. köszönöm ! Üdvözlettel, PK
Kedves Károly, Elnézés tkérek mégegyszer hogy ily nehézkes a válaszadás, nem lapoztam időben előrébb a fórumon...Utánanézek a kérdésének a napokban és remélem kedvező válasszal szolgálhatok. Üdvözlettel, Feri