(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Grand Kata Dátum: 2012-06-13 20:25:35
Ditka írta ekkor: 2012-06-13 19:45:39
Kedves Simon Angéla! Igaz Katának szegezted a kérdést, de ha megengeded elmondom saját véleményem. Én a helyedben biztosan nem fizetnék be félpanziós ellátásra. Ennek több oka is van. Elsősorban, Marmarason rengeteg taverna, étterem várja a vendégeket, finomabbnál finomabb ételeket kínálva. Ízlésednek, pénztárcádnak megfelelően válogathatsz, mig az előre befizetett étkezésnél nem válogathatsz. Eszed (vagy nem) amit elébed raknak. A másik fontos szempont, hogy nem kell időre menned, hogy megkapd a napi adagod. Nem kell félbeszakítani egy-egy programot és rohanni a tavernába, hogy le ne késsél az étkezés időpontjáról. A mindennapjaink egész évben abból állnak, hogy rohanunk, időre megyünk. A nyaralás ne szóljon már erről. Együnk akkor, amikor megéhezünk és ne akkor, amikor meghatározzák ennek idejét. Hangsúlyozom, ez az én véleményem. Gondold át! Tégy belátásod szerint!
KÖSZÖNÖM, EZ ÍGY IGAZ! smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2012-06-13 20:24:11
Szabó Emese írta ekkor: 2012-06-10 22:01:54
Szia Kata, Kívánom, hogy érezd jól magad Sartin, legyenek jó turnusok és senkit ne riasszon el a sok negatív hír!!! Tavaly voltam nálad Neos-on a kisfiammal, nagyon jól érzetük magunkat! Akkor is összehordtak minden rosszat, de semmit nem éreztünk belőle kint, minden szuper volt!!! Idén Paráliára megyünk :) Tudom, hogy megint szuper lesz!! Kellemes nyarat és jó egészséget! Puszi Emese sé Vince
Kedves Emese és Vince! Köszönöm a jókívánságokat! Ti is érezzétek magatokat nagyon jól Parálián! Remélem még összehoz a sors! Üdv.: Kata smile smile smile
Grand Kata Dátum: 2012-06-13 20:22:51
LUTIÁNNÉ DANKÓ BEÁTA írta ekkor: 2012-06-08 19:47:24
Kedves Kata!Mi augusztusban megyünk Neos Marmarasra a Mouses apartmanba négyen a 4. em 2 szobába.Azt szeretném kérdezni,hogy a konyhába mikró van vagy rezsó mert a képeken rezsót látni a tájékoztatóban viszont mikró van,vagy nem minden szálláson egyforma.Köszönöm.BEA
Kedves Bea! Minden apartmanunkban van rezsó is, és mikró is. A honlapon a leírásokban minden tájékoztatás megtalálható! Üdv.: Kata smile smile
Grand Kata Dátum: 2012-06-13 20:19:35
Bozóki Andrea írta ekkor: 2012-06-07 12:04:50
Kedves Fórumozók! Szeretném megkérdezni Katától, illetve olyan utasoktól, akik már aludtak a Mouses-ban, hogy az alulról kihúzható 3. ágy mennyire számít teljes értékű ágynak, kényelmes egy nagyon magas felnőttnek? Mivel a 33-as és 43-as tengerre néző szobák foglaltak június 26-tól, ezért kérdezném, hogy más szobákból (pl. 31-es, 41-es) milyen a kilátás? Előre is köszönöm a válaszokat! Andi
Kedves Andrea! Az alulról kihúzható ágy teljes értékű, csak a helykihasználás miatt kell nappalra betolni. Rugós lábakon áll, és olyan a kerete, mérete és matraca, mint a többi ágynak! Remélem segítettem! Üdv.: Kata smile
Grand Kata Dátum: 2012-06-13 20:17:22
molnár zsolt írta ekkor: 2012-06-05 14:13:40
Sziasztok! 2hetet töltöttünk itt és nagyon jól éreztük magunkat. Az idö is meleg volt a hely csodálatos a tenger vize is már kellemes.Programokként tudjuk ajánlani a hajókirándulást, görög estet,és a Sithon körutat. Az Athene Apartman erkélyeiről csodás kilátás nyilik a tengerre. Nagyon sok élménnyel gazdagodtunk mindenkinek csak ajánlani tudjuk! smile
Kedves Zsolti! Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Remélem, még találkozunk! smile smile Üdv.: Kata