(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Neos Marmarason
Fórum bejegyzései

Ditka Dátum: 2012-06-13 19:45:39
Kedves Simon Angéla! Igaz Katának szegezted a kérdést, de ha megengeded elmondom saját véleményem. Én a helyedben biztosan nem fizetnék be félpanziós ellátásra. Ennek több oka is van. Elsősorban, Marmarason rengeteg taverna, étterem várja a vendégeket, finomabbnál finomabb ételeket kínálva. Ízlésednek, pénztárcádnak megfelelően válogathatsz, mig az előre befizetett étkezésnél nem válogathatsz. Eszed (vagy nem) amit elébed raknak. A másik fontos szempont, hogy nem kell időre menned, hogy megkapd a napi adagod. Nem kell félbeszakítani egy-egy programot és rohanni a tavernába, hogy le ne késsél az étkezés időpontjáról. A mindennapjaink egész évben abból állnak, hogy rohanunk, időre megyünk. A nyaralás ne szóljon már erről. Együnk akkor, amikor megéhezünk és ne akkor, amikor meghatározzák ennek idejét. Hangsúlyozom, ez az én véleményem. Gondold át! Tégy belátásod szerint!
Simon Angéla Dátum: 2012-06-11 12:44:35
Szia Kata! Érdeklődni szeretnék félpanziós ellátás lehetőségéről. Mi jövőhéten indulunk Marmarasra (Athéne apartmanba), és van-e lehetőség kint befizetni félpanziós ellátásra, illetve tudsz-e ajánlani korrekt tavernát, étkezdét? Előre is köszönöm válaszod! Angéla smile
Szabó Emese Dátum: 2012-06-10 22:01:54
Szia Kata, Kívánom, hogy érezd jól magad Sartin, legyenek jó turnusok és senkit ne riasszon el a sok negatív hír!!! Tavaly voltam nálad Neos-on a kisfiammal, nagyon jól érzetük magunkat! Akkor is összehordtak minden rosszat, de semmit nem éreztünk belőle kint, minden szuper volt!!! Idén Paráliára megyünk :) Tudom, hogy megint szuper lesz!! Kellemes nyarat és jó egészséget! Puszi Emese sé Vince
LUTIÁNNÉ DANKÓ BEÁTA Dátum: 2012-06-08 19:47:24
Kedves Kata!Mi augusztusban megyünk Neos Marmarasra a Mouses apartmanba négyen a 4. em 2 szobába.Azt szeretném kérdezni,hogy a konyhába mikró van vagy rezsó mert a képeken rezsót látni a tájékoztatóban viszont mikró van,vagy nem minden szálláson egyforma.Köszönöm.BEA
Bozóki Andrea Dátum: 2012-06-07 12:04:50
Kedves Fórumozók! Szeretném megkérdezni Katától, illetve olyan utasoktól, akik már aludtak a Mouses-ban, hogy az alulról kihúzható 3. ágy mennyire számít teljes értékű ágynak, kényelmes egy nagyon magas felnőttnek? Mivel a 33-as és 43-as tengerre néző szobák foglaltak június 26-tól, ezért kérdezném, hogy más szobákból (pl. 31-es, 41-es) milyen a kilátás? Előre is köszönöm a válaszokat! Andi