(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Vandi Dátum: 2015-04-18 22:11:34
Szia Balogh Attila! Köszönöm az infót, mi már lefoglaltuk a szobát, úgyhogy majd fizethetjük a légkondit.De Nei Pori mindent megér. smile smile smile
Balogh Attila Dátum: 2015-04-17 09:47:03
Szia,Vandi ! Egy másik fórumon azt írta valaki,hogy nincs már a második emelet fölött semmi és elég meleg volt már júniusba is.Mi is oda akartuk kérni az apartmant de így meggondoltuk magunkat.
Vandi Dátum: 2015-04-15 22:37:35
Sziasztok! Érdeklődnék,hogy a Kaliopi apartman 2.emeletén lévő erkélyek fölött nincs tető?Kicsit furán hangzik a kérdés,de a képeken úgy látszik,hogy nincs. :((((
Balogh Attila Dátum: 2015-04-05 19:10:21
Sziasztok! Úgy látom,szabadságon van a fórum. Én már nagyon várom,hogy menjünk,jön valaki június 9 én?
Tóth Henrietta Dátum: 2015-03-31 08:27:17
Rubi László írta ekkor: 2015-03-29 19:14:11
Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy júliustól üzemel-e, erre esetleg az idegenvezető tud válaszolni. Maga a vidámpark viszont nem olyan mint amire itthon gondolsz. Értem alatta azt hogy inkább olyasmi ami max. 10 éves korú gyermekek szórakozását kielégíti. Pár ugrálóvár, és hasonlók ergo sem hullámvasút sem ilyesmi nincs. Úgy képzeld el mint a vidéki mozgó vurstlikat. Legalábbis 2012-ben ezt láttuk, a mi gyerekeink be sem mentek. Van még jó pár 50 centessel működő "rabló" automata is ami plüss vagy más dolgokat dob ki, biztos láttál már itthon is hasonlókat. Nagyjából ezzel ki is merül a vidámpark. Ha esetleg kicsit nagyobb "életre" nyüzsire vágytok érdemes átmenni a közeli Platamonasba, biciklivel vagy gyalog. Nagyobb hely, több ember, több élet. Nekünk Nei Pori kissé túl nyugis volt.
Kedves László! Köszönöm szépen a válaszod! Mi kettesben megyünk a 4 éves kisfiammal (apuka most itthon marad smile ) és már most látom, hogy hogy fogja lenyúlni az édesanyját mindenféle ugráló várakra :-). Két éve voltam vele Bulgáriában, ott sem úsztam meg e nélkül a nyaralást, mivel pont a szállodánkkal szemben volt egy ilyen vidámpark féle, amit te is leírtál. Na, ott a rengeteg gyerek jól ki tudta magát tombolni, köztük az enyém is. Édesek voltak, ahogy mindenki a saját nyelvén magyaráz a másiknak, hogy most ő jön a csúszdán nem a másik smile . Írod, hogy Nei Pori nyugodt hely. Nekem most pont arra van szükségem, de ettől függetlenül át fogunk menni kisvonattal Platamonasba, ki nem hagynánk. A várhoz is szeretnénk valahogy feljutni, de azt mondják kisgyerekkel húzós lenne az út. Remélem a kerékpár kölcsönzőnél van gyereküléses kerékpár is. Akkor már meg is oldódott a probléma.