(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Rubi László Dátum: 2015-03-29 19:14:11
Tóth Henrietta írta ekkor: 2015-02-23 11:35:05
Sziasztok! Tud-e valaki infót a vidámparkról, ami Nei Poriban szokott a tengerparton lenni. Tényleg csak júliustól üzemel? Mi június közepétől megyünk a 4 éves kisfiunkkal és jobban miatta érdekelne ez a szórakozási lehetőség. Szeptemberben szerettünk volna menni, de a nyaralásunkat munkahelyi problémák miatt át kellett íratnunk június közepére. A facebook-ot nem használom, így csak ez úton tudok érdeklődni. Válaszokat előre is köszönöm.
Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy júliustól üzemel-e, erre esetleg az idegenvezető tud válaszolni. Maga a vidámpark viszont nem olyan mint amire itthon gondolsz. Értem alatta azt hogy inkább olyasmi ami max. 10 éves korú gyermekek szórakozását kielégíti. Pár ugrálóvár, és hasonlók ergo sem hullámvasút sem ilyesmi nincs. Úgy képzeld el mint a vidéki mozgó vurstlikat. Legalábbis 2012-ben ezt láttuk, a mi gyerekeink be sem mentek. Van még jó pár 50 centessel működő "rabló" automata is ami plüss vagy más dolgokat dob ki, biztos láttál már itthon is hasonlókat. Nagyjából ezzel ki is merül a vidámpark. Ha esetleg kicsit nagyobb "életre" nyüzsire vágytok érdemes átmenni a közeli Platamonasba, biciklivel vagy gyalog. Nagyobb hely, több ember, több élet. Nekünk Nei Pori kissé túl nyugis volt.
Balogh Attila Dátum: 2015-03-24 17:01:58
Sziasztok ! A Marianna apartmanba volt már valaki? Azt írják,hogy a 3dik emeleten nincs felújítva a fürdőszoba.Azt kérdezném,hogy nagyon lepukkant vagy milyen?
bojlee Dátum: 2015-03-10 21:53:58
Tóth Henrietta írta ekkor: 2015-03-10 08:47:40
Kedves Bojlee! 1997 óta évente kétszer járok Görögországba. A-Z-ig végig jártam már. Ami érdekelt azt már többször is megnéztem! Képzeld, Nei Poriban is voltam már és tetszett is. Most viszont 4 éves gyermekemmel megyek és csak kettesben. Nem akarom fél napos buszozós fakultatív programokkal terhelni, most csak pancsolásra vágyunk. A gyermekem 11 hónapos kora óta jár a tengerhez, már ötször volt. Másztunk már hegyet, voltunk több buszos és hajós fakultatív programon is, többször bérelt autóval bejártuk már a gyönyörű tájakat, de ha nem haragszol, akkor most nem vágyunk egyébre csak pancsolásra. Most is csak ezért ugrunk le Nei Poriba júniusba. A túrázós, autóbérlős nyaralást októberre tervezzük.
Kedves Henrietta! Remélem nem haragudtál meg, hogy válaszoltam a kérdésedre ezt megelőzően! Szerintem kicsit félreértettél! Te a vidámparkot kérdezted, én arra válaszoltam! Viszontválaszodban ellenben erről már szót sem ejtettél! Csak segíteni próbáltam szubjektív véleményemmel, ezek szerint ez nem sikerült.
Tóth Henrietta Dátum: 2015-03-10 08:47:40
bojlee írta ekkor: 2015-03-09 12:26:35
Szia Henrietta! Ezek szerint nem voltál még Nei Porin? A vidámpark a legutolsó ami eszembe jut ezen a gyönyörű helyen! Három gyerekkel voltunk tavaly, és megyünk idén, de a vidámparkot ugyanakkora ívben fogjuk elkerülni, mint eddig! Ez természetesen csupán saját vélemény, és senkit nem akarok megbántani aki esetleg élményekkel teli beszámolókkal tudná leírni Nei Pori vidámparkját!
Kedves Bojlee! 1997 óta évente kétszer járok Görögországba. A-Z-ig végig jártam már. Ami érdekelt azt már többször is megnéztem! Képzeld, Nei Poriban is voltam már és tetszett is. Most viszont 4 éves gyermekemmel megyek és csak kettesben. Nem akarom fél napos buszozós fakultatív programokkal terhelni, most csak pancsolásra vágyunk. A gyermekem 11 hónapos kora óta jár a tengerhez, már ötször volt. Másztunk már hegyet, voltunk több buszos és hajós fakultatív programon is, többször bérelt autóval bejártuk már a gyönyörű tájakat, de ha nem haragszol, akkor most nem vágyunk egyébre csak pancsolásra. Most is csak ezért ugrunk le Nei Poriba júniusba. A túrázós, autóbérlős nyaralást októberre tervezzük.
bojlee Dátum: 2015-03-09 12:26:35
Tóth Henrietta írta ekkor: 2015-02-23 11:35:05
Sziasztok! Tud-e valaki infót a vidámparkról, ami Nei Poriban szokott a tengerparton lenni. Tényleg csak júliustól üzemel? Mi június közepétől megyünk a 4 éves kisfiunkkal és jobban miatta érdekelne ez a szórakozási lehetőség. Szeptemberben szerettünk volna menni, de a nyaralásunkat munkahelyi problémák miatt át kellett íratnunk június közepére. A facebook-ot nem használom, így csak ez úton tudok érdeklődni. Válaszokat előre is köszönöm.
Szia Henrietta! Ezek szerint nem voltál még Nei Porin? A vidámpark a legutolsó ami eszembe jut ezen a gyönyörű helyen! Három gyerekkel voltunk tavaly, és megyünk idén, de a vidámparkot ugyanakkora ívben fogjuk elkerülni, mint eddig! Ez természetesen csupán saját vélemény, és senkit nem akarok megbántani aki esetleg élményekkel teli beszámolókkal tudná leírni Nei Pori vidámparkját!