Szia Henrietta! Ezek szerint nem voltál még Nei Porin? A vidámpark a legutolsó ami eszembe jut ezen a gyönyörű helyen! Három gyerekkel voltunk tavaly, és megyünk idén, de a vidámparkot ugyanakkora ívben fogjuk elkerülni, mint eddig! Ez természetesen csupán saját vélemény, és senkit nem akarok megbántani aki esetleg élményekkel teli beszámolókkal tudná leírni Nei Pori vidámparkját!
Kedves Bojlee! 1997 óta évente kétszer járok Görögországba. A-Z-ig végig jártam már. Ami érdekelt azt már többször is megnéztem! Képzeld, Nei Poriban is voltam már és tetszett is. Most viszont 4 éves gyermekemmel megyek és csak kettesben. Nem akarom fél napos buszozós fakultatív programokkal terhelni, most csak pancsolásra vágyunk. A gyermekem 11 hónapos kora óta jár a tengerhez, már ötször volt. Másztunk már hegyet, voltunk több buszos és hajós fakultatív programon is, többször bérelt autóval bejártuk már a gyönyörű tájakat, de ha nem haragszol, akkor most nem vágyunk egyébre csak pancsolásra. Most is csak ezért ugrunk le Nei Poriba júniusba. A túrázós, autóbérlős nyaralást októberre tervezzük.