Kedves Mindenki!
Új vagyok itt a fórumon. Végig olvastam mindent, sok-sok hasznos információval szolgáltatok. A nyáron 8 éves kisfiammal készülünk Nei Porira. Az első buszos utazása lesz. Egy dolog érdekelne még. Hol érdemes ülni vele a buszon? Van e egyáltalán különbség, főleg az éjszaka tekintetében? Az emeletes buszon a felső szinten melegebb van mint lent? A Grand-os buszok esetében engedték használni a gyerekeknek a mellékhelységet ha muszáj volt neki? Természetesen nem állandóan csak ha esetleg mégis...szóval értitek :) És ha már bátorkodtam írni akkor még egy kérdés. Papa John apartmant néztem ki és egy másik fórumon olvasott tavalyi vélemény szerint koszosnak találták. Állítólag nem volt kitakarítva. Ilyet tapasztalt valaki? Illetve az apartman tulaját is negatívan véleményezték. Jah és még egy kérdés Vaia-hoz igazából!!! Papa John-nál valóban nincs olyan helység ahova érkezéskor vagy hazautazáskor a bőröndöket elzárhatjuk? Ha nincs akkor másik közeli apartmanba be lehet e esetleg tenni? Nagyon köszönöm előre is a válaszokat
Kedves Orsolya! Mi tavaly a Papa John-ban laktunk két gyermekkel, és semmilyen problémánk nem volt sem a tisztasággal sem a szobával. A tulajdonost nem ismerem, de az egész nyaralás alatt senkivel nem volt gondunk, mindenki nagyon kedves volt! Mi egyénileg utaztunk, a bőröndöknek a földszinten van kialakítva tárolóállvány, ha jól emlékszem az utasok felváltva vigyáztak rájuk a ki-be jelentkezés órái alatt. Később ezeken tároltuk a strand cuccot éjszaka és soha semmi nem tűnt el! Jó nyaralást kívánunk!