(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Kiszely Zoltán Dátum: 2012-08-20 21:54:04
Sziasztok!!-Mi egy hét múlva megyünk a Papa John-ba,kis segétséget szeretnék kérni hogy mennyibe kerül a Quad illetve a robogó bérlése.Olvastam hogy éles kés nincs az apartmanban,van esetleg más ilyen kellemetlen meglepetés amire jó elöre felkészülni???-Köszi a Segitséget!!!!!!!!!!!!!
Kiszely Zoltán Dátum: 2012-08-20 21:54:04
Sziasztok!!-Mi egy hét múlva megyünk a Papa John-ba,kis segétséget szeretnék kérni hogy mennyibe kerül a Quad illetve a robogó bérlése.Olvastam hogy éles kés nincs az apartmanban,van esetleg más ilyen kellemetlen meglepetés amire jó elöre felkészülni???-Köszi a Segitséget!!!!!!!!!!!!!
Puzsár Dóra Dátum: 2012-08-19 20:04:48
Sziasztok mi aug. 7-től voltunk Nei Porin a Papa John apartmanban.Az 1/16-os szobában voltunk.Az erkély olyan kicsi volt hogy még ketten is alig fértek el rajta.Éles kés nem volt.a Nei Pori-ból induló kisvonatról azt kell tudni, hogy ha esik az eső nem indul.Mi is leszálltunk Platamonas-ba körülnézni, majd elkezdett zuhogni az eső, a vonat pedig nem jött értünk.Így gyalog kellett hazamennünk Nei Poriba a szakadó esőben.Jó kis séta volt.A hajókirándulás/nem a Skhiatosi/ elég jó volt.Nem ugyanoda ment mint Paráliáról.Kb.1,5 órás hajóút után egy kis tengerparti falunál szálltunk ki.Itt lehetett fürdeni,majd egy étteremben ebédeltünk.
Bodó Lajos Dátum: 2012-08-18 21:40:09
Vajda Ica írta ekkor: 2012-08-15 15:42:20
a coral-ról tud valaki valami infót. mi szept 24-én megyünk
Kedves Ilona! A Coral apartman tiszta és tágas. Sajnos a falu legszélén van, de innét az utcára néző erkélyekről látni a tengert. A felszereltsége egy kis kívánni valót hagy maga után, hiszen a mi szállásunkon (305-ös ) sem serpenyő, sem merőkanál nem volt. Wi-fi jele csak az erkélyeken és a földszinti kávézóban volt megfelelő erősségű. A tengerpart kb. 150 m-re van. A kávéház nem zavart bennünket a pihenésben, mert sosem volt olyan nagy tömeg, hogy hangzavar lett volna. Supermarket illetve pékség is van a közelben, max. 5 perc. Egyenlőre ennyi jut eszembe, de amennyiben van további kérdése szívesen válaszolok.
Klára Dátum: 2012-08-18 19:28:03
Vajda Ica írta ekkor: 2012-08-15 15:42:20
a coral-ról tud valaki valami infót. mi szept 24-én megyünk
Szia Ilona! Mi szept. 10-én együnk oda. Ha gondolod akkor utána megírom Neked,hogy mit tapasztaltunk.