(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Solymosi-Hárs Hajnalka Dátum: 2012-08-17 00:22:22
NEHOGY FÉLPANZIÓT FIZESSETEK NEI PORIN!!! Nos sajnálatos eseményről kell beszámolni, olyanról amilyet az elmúlt 7 évben még nem tapasztaltam! Igaz most először fizettem be félpanziót, mondván reggel ne kelljen friss kenyérért mászkálni, meg rakjanak csak elém valami változatos vacsorát. Kaja pontban 09:00 és 19:00- Ha késel10 percet már bájmosollyal nekiáll csesztetni a pincérgyerek, hogy legyünk kedvesek pontosan érkezni. Sztem aki nyaral, az borzasztómód nem kívánja, hogy egy ezeridegen csesztesse...meg olyanokkal traktálja, hogy a tulaj utálja a magyarokat. Akkor talán a pénzünk se kelljen!!! Reggeli: 3 féle parizer minőségű felvágott, 1 féle papírvékony sajt, száraz kenyérdarabkák, valami koktélvirsli, tükörtojás, salátaszerűség, mogyorókrém ( nyilván nem nutella!) valami lekvár amiben 2 db LÉGY lakott. Meg ilyen cornflakes szerűség. Italnak felvizezett tej, felvizezett kávé, felvizezett vagy valami porból készült narancslé...Minden áldott nap! Vacsora: leves többnyire ehető, főételnek valami mélyhűtött vacak, vagy tészta szarrá főzve. Dinesszert 2 kocka dinnye, vagy egy köpőcséséznyi kompót. És hogy a sztori teljes legyen utolsó nap újabb vendég érkezett az asztalok közé, egy 4-5 centis CSÓTÁNY személyében!!! Mindenkinek jó étvágyat, de inkább ne a PLATON nevű vendéglátó egységben!!!
Major Judit Dátum: 2012-08-16 13:29:10
Sziasztok! Tud-e valaki esetleg abban segíteni, hogy a Nei Poriról induló hajókirándulás (nem a Skiathos) ugyanaz, illetve ugyanoda megy, ahová az, amit Paraliáról indítanak? Ennek fényében döntenénk. Köszönöm!
Klára Dátum: 2012-08-15 21:23:38
Such Nikoletta írta ekkor: 2012-08-15 12:08:22
Az szuper....Autóval jöttök? Mi busszal megyünk Hatvanból...Amúgy most, hogy itt is így lehűlt estére az idő, komolyan foglalkoztat, vajon milyen idő lesz majd odakint, este?????
Mi is busszal megyünk,csak Békéscsabáról. Én már nézegettem az előrejelzéseket,és ha igaz akkor 28-30 fokot jósolnak akkorra oda és 24-26 fokos vizet!!! :D Remélem,hogy tényleg így lesz. Mindenesetre eddig tökéletesek a kilátásaink! :D
Vajda Ica Dátum: 2012-08-15 15:42:20
a coral-ról tud valaki valami infót. mi szept 24-én megyünk
Such Nikoletta Dátum: 2012-08-15 12:08:22
Klára írta ekkor: 2012-08-14 12:55:07
Szia Niki! Mi is szept. 10én indulunk,bár Mi a Coral apartmanban leszünk. Csabáról indulunk 4-en. De már visszaszámolunk! :)))
Az szuper....Autóval jöttök? Mi busszal megyünk Hatvanból...Amúgy most, hogy itt is így lehűlt estére az idő, komolyan foglalkoztat, vajon milyen idő lesz majd odakint, este?????