(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Klára Dátum: 2012-08-14 12:55:07
Such Nikoletta írta ekkor: 2012-08-12 12:04:04
Sziasztok! Ki jön még a Marianna apartmanba Szept. 11- től???????? Láttam a térképen, hogy Nei Pori végénél van valami tó, vagy folyó a partközelben..Tudja esetleg valaki, ott át lehet-e sétálni a tengerparton? Vagy valahogy ott átjutni pl Bringával? Mintha lenne ott valami híd, vagy ilyesmi, de nem látni rendesen műholdon.......A nagy buszmegálló hol található Nei Poriban? Van ott kitéve valami menetrend? Köszönöm a válaszokat
Szia Niki! Mi is szept. 10én indulunk,bár Mi a Coral apartmanban leszünk. Csabáról indulunk 4-en. De már visszaszámolunk! :)))
Veresné Ancsa Dátum: 2012-08-13 15:50:21
Kedves Szűcs László! Régen olvastam a fórumot,ig nem vagyok képbe mikor utazol.Remélem még aktuális a válaszom. Szóval mi is a Papa John 2/23-ban voltunk.Nekünk telefonon is jött a wifi jel,szerintem laptopon akkor meg pláne.A kilátás valami fantasztikus.Hatalmas az erkély!! Igen az utolsó nap .Szóval mi reggel lepakoltunk az apartman elé,a férjem a 2 gyerkőccel lement a tengerhez fürödni.Én maradtam a csomagokkal.Kár volt.Illetve leehettem volna én is mert elég soká érkezett meg az uj turnus.Bepakoltunk és mentem és is fürdeni. Az a rossz csak,hogy nem lehet kiszámitani,mikor érkezik meg a busz.Volt pedig csomagunk bőven,mégsem jutott eszembe,hogy bármi eltünne. Másik irodával is utaztunk már többször,a haza ut mindenütt gondot okoz.Viszont szerintem megolható minden,csak akarni kell. A tulaj pedig ugye nem tud mit megnyitni,mert szerintem minden szoba foglalt.Szerintem is kár lenne emiatt szerződést bontani,mert szinvonalas apartman. Nem szálloda,na de az ára sem!
bodnárné csongrádi annamária Dátum: 2012-08-13 11:48:37
Kedves Grandtours!a buszon van e internetezési lehetőség?
Major Judit Dátum: 2012-08-12 14:56:14
Such Nikoletta írta ekkor: 2012-08-12 14:53:45
Szia Judit! Ha jól látom, ti is 2 hetes turnusra jöttök, a 305-ösbe? Mi a 304esben leszünk....ha jól néztem az online foglalást? Mi egy 5 éves kislánnyal megyünk :) Facebookozol? Próbállak megkeresni, hogy tudjunk kommunikálni.. :) üdv: Niki
Egy hétre megyünk... ööö... remélem, nincs valami félreértés. Utánanézek. Köszi :) https://www.facebook.com/judit.major.3?ref=tn_tnmn
Such Nikoletta Dátum: 2012-08-12 14:53:45
Major Judit írta ekkor: 2012-08-12 14:47:48
Szia Nikoletta! A Marianna apartmanba megyünk mi is a párommal szeptember 11-től. Debrecenből :) Üdv: Judit
Szia Judit! Ha jól látom, ti is 2 hetes turnusra jöttök, a 305-ösbe? Mi a 304esben leszünk....ha jól néztem az online foglalást? Mi egy 5 éves kislánnyal megyünk :) Facebookozol? Próbállak megkeresni, hogy tudjunk kommunikálni.. :) üdv: Niki