(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Bodó Lajos Dátum: 2012-07-19 14:25:00
Szia GrandHajnal! Szeretném megkérdezni, hogy milyen napon van a Meteorákhoz a fakultatív kirándulás, és pontosan milyen ruházatban lehet belépni a kolostorokba?
Rubi László Dátum: 2012-07-15 14:37:28
Such Nikoletta írta ekkor: 2012-07-15 13:23:35
Szia László! Hát ez nem semmi amit leírtál..na azt hiszem nem fogunk quadot bérelni..nagyon elcsodálkoztam, mert tavaly pl. Krétán egy hétre is lehetett bérelni, ott egy napra volt 7 euro..., 50 euro volt egy hétre...szóval itt akkor ez nagyon drága ami azt illeti...na meg ez a meghatározott útvonal..hát őszintén szólva..lehet akkor jobb ha az ember autót bérel......köszönöm szépen a sok információt, rengeteg hasznos dolgot találtam benne .....Mennyi idő alatt értetek amúgy ki, és haza? Te melyik apartmanban voltál?
Szia Niki! Ne felejtsd el hogy itt az árban a benzin is benne van, tehát azért nem kell külön fizetni. A legtöbb helyen tele tankkal adják és úgy is kell visszavinni, itt NEM! Kifizeted az óradíjat és használod, majd visszaadod és ennyi, nincs külön költség. A benzin egyébként 1.8- 1.9 euro/liter! Először mikor láttam nem jöttem rá rögtön, de CENT-ben írják ki a benzin árakat. Kifelé kissé hosszú volt az út mivel én nem grandos szervezéssel mentem, a sofőröknek pedig finoman szólva fogalmuk sem volt hol van N.Pori, és persze előbb még egy "ismerd meg hazád" túrára is elvittek bennünket. Így 11 óra helyett fél egykor indultunk, fél hétkor léptük át a határt, és másnap görög idő szerint 11-kor voltunk az apartmannál. Haza már rutinos sofőrökkel jöttünk, délután egykor indult a busz, és ma reggel 7-kor voltunk a Népligetnél. (klima se oda se vissza nem igazán volt a top-on). Oda a Contibus vitt, nem ajánlom senkinek, vissza a Kalandozások travel (Neoline KFT?) hozott. Kicsit nehezen akartak pihenőt tartani de más gond nem volt. A két, barokkos túlzással busz-nak nevezett roncsot inkább elfelejteném. Egyébként mi a Zefyros apartmanban voltunk a központban a templom mögött. Kultúrált, szép márványerkélyes apartman, 50 m-re a víztől, kilátással a tengerre. Mondjuk a tulaj részéről egy kis foglalkozást elviselne az apartman hogy még szebb legyen....
Such Nikoletta Dátum: 2012-07-15 13:23:35
Rubi László írta ekkor: 2012-07-15 11:13:31
Sziasztok.... most már újra itthon sajnos. Pontosítom a quad árakat, gyorsan megnéztem indulás előtt. Tehát: quadot max. 12 órára lehet bérelni, kb 35-40 euro-ért, az olcsó helyen. Robogót lehet max. 3 napra bérelni. Jogsi kell, az ottmarad a bérlés időtartamára, egy papírt ad a tulaj, amivel a rendőrnél igazolni tudod magadat, ha véletlenül belebotlasz egybe..... A papíron útvonalengedély is van ami CSAK MEGHATÁROZOTT ÚTVONALON engedélyezi a használatot, tehát akárhova nem lehet elvinni mert N. Porin kívül már van rendőr és keményen büntet ha nem az engedélyezett útvonalon fog meg. Nem jegyeztem meg, de 3 különböző útvonal van, amin lehet használni a quad-ot, és persze N. Poriban bárhol, KIVÉVE, A PLAZA ÉS A BEACH. Mi egy 180cm3-es quad-ot béreltünk, ki egy órára, az 8 euro volt. Nagyon klassz, jó szórakozás.
Szia László! Hát ez nem semmi amit leírtál..na azt hiszem nem fogunk quadot bérelni..nagyon elcsodálkoztam, mert tavaly pl. Krétán egy hétre is lehetett bérelni, ott egy napra volt 7 euro..., 50 euro volt egy hétre...szóval itt akkor ez nagyon drága ami azt illeti...na meg ez a meghatározott útvonal..hát őszintén szólva..lehet akkor jobb ha az ember autót bérel......köszönöm szépen a sok információt, rengeteg hasznos dolgot találtam benne .....Mennyi idő alatt értetek amúgy ki, és haza? Te melyik apartmanban voltál?
Rubi László Dátum: 2012-07-15 11:18:27
Piac: Pénteken reggel 7-től kb délig, 2-ig van. Óriási nagy, és MINDEN van. Ruha, táska, tengeri herkentyűk, fűszerek, gyümölcsök, zöldségek, nyuszi, némi bóvli kacat, stb.... egy Jó női valódi bőr retikül 7 euro, egy pénztárca 5euro, egy laza nyári női ruha 3 euro, napszemüveg (nem bóvli)3 euro (üzletben ugyanaz 5-12 euro), egy póló (jó minőség) 3-5 euro, gyümölcsök nagyjából a fele mint az üzletekben.
Rubi László Dátum: 2012-07-15 11:13:31
Such Nikoletta írta ekkor: 2012-07-10 12:39:08
Kedves László...olvasom hogy írtál a quad árakról...engem érdekelne az, hogy ha több napra szeretném, úgy mennyibe kerül..mondjuk egy hétre..és hogy lehet-e egyáltalán így kibérelni vagy minden nap vissza kell vinni?Gyerek méretű bicikli is van esetleg? Gondolok itt pl, 16' osra..vagy esetleg hozzá gyerekülés ha nincs kisebb méret gyereknek... Meg tudnád ezt nézni nekem ha arra jársz? Nagyon szépen köszönöm...Nei Poriban amúgy melyik nap van piac, és merre található?Köszönöm szépen, legyen kellemes nyaralásod...
Sziasztok.... most már újra itthon sajnos. Pontosítom a quad árakat, gyorsan megnéztem indulás előtt. Tehát: quadot max. 12 órára lehet bérelni, kb 35-40 euro-ért, az olcsó helyen. Robogót lehet max. 3 napra bérelni. Jogsi kell, az ottmarad a bérlés időtartamára, egy papírt ad a tulaj, amivel a rendőrnél igazolni tudod magadat, ha véletlenül belebotlasz egybe..... A papíron útvonalengedély is van ami CSAK MEGHATÁROZOTT ÚTVONALON engedélyezi a használatot, tehát akárhova nem lehet elvinni mert N. Porin kívül már van rendőr és keményen büntet ha nem az engedélyezett útvonalon fog meg. Nem jegyeztem meg, de 3 különböző útvonal van, amin lehet használni a quad-ot, és persze N. Poriban bárhol, KIVÉVE, A PLAZA ÉS A BEACH. Mi egy 180cm3-es quad-ot béreltünk, ki egy órára, az 8 euro volt. Nagyon klassz, jó szórakozás.