Szia László!
Hát ez nem semmi amit leírtál..na azt hiszem nem fogunk quadot bérelni..nagyon elcsodálkoztam, mert tavaly pl. Krétán egy hétre is lehetett bérelni, ott egy napra volt 7 euro..., 50 euro volt egy hétre...szóval itt akkor ez nagyon drága ami azt illeti...na meg ez a meghatározott útvonal..hát őszintén szólva..lehet akkor jobb ha az ember autót bérel......köszönöm szépen a sok információt, rengeteg hasznos dolgot találtam benne .....Mennyi idő alatt értetek amúgy ki, és haza? Te melyik apartmanban voltál?
Szia Niki!
Ne felejtsd el hogy itt az árban a benzin is benne van, tehát azért nem kell külön fizetni. A legtöbb helyen tele tankkal adják és úgy is kell visszavinni, itt NEM! Kifizeted az óradíjat és használod, majd visszaadod és ennyi, nincs külön költség. A benzin egyébként 1.8- 1.9 euro/liter! Először mikor láttam nem jöttem rá rögtön, de CENT-ben írják ki a benzin árakat.
Kifelé kissé hosszú volt az út mivel én nem grandos szervezéssel mentem, a sofőröknek pedig finoman szólva fogalmuk sem volt hol van N.Pori, és persze előbb még egy "ismerd meg hazád" túrára is elvittek bennünket. Így 11 óra helyett fél egykor indultunk, fél hétkor léptük át a határt, és másnap görög idő szerint 11-kor voltunk az apartmannál.
Haza már rutinos sofőrökkel jöttünk, délután egykor indult a busz, és ma reggel 7-kor voltunk a Népligetnél.
(klima se oda se vissza nem igazán volt a top-on). Oda a Contibus vitt, nem ajánlom senkinek, vissza a Kalandozások travel (Neoline KFT?) hozott. Kicsit nehezen akartak pihenőt tartani de más gond nem volt. A két, barokkos túlzással busz-nak nevezett roncsot inkább elfelejteném.
Egyébként mi a Zefyros apartmanban voltunk a központban a templom mögött. Kultúrált, szép márványerkélyes apartman, 50 m-re a víztől, kilátással a tengerre. Mondjuk a tulaj részéről egy kis foglalkozást elviselne az apartman hogy még szebb legyen....