(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Vandi Dátum: 2012-07-05 20:15:54
Rubi László írta ekkor: 2012-07-05 19:27:14
Még egy kérdés...gyrost hol érdemes enni? ár/finomság arányában.
Szia! Ott szinte csak két féle bolt van, pékség és szupermaket. A szupermarket nem olyan, mint nálunk, hanem minden van benne, egy kis bolt telezsúfolva élelmiszer, gyümölcs, ékszerek, ruhák, ajándékok (hűtőmágnes hegyek) stb. Tehát be tudsz vásárolni egy ilyen szupermarketben. Az éjszakai élet olyan közepesen nyüzsis,mi gyerekekkel voltunk nekünk pont jó volt, este sétálgattunk, nézelődtünk, pizzáztunk (a Vulkánót ne hagyjátok ki, ajándék gyümölcs, ajándék jégkrém a vacsi végén). Nem bulizós, de élettel teli, hangulatos hely Nei Pori. Nekünk egyetlen helyen ízlett a gyros, pedig sok helyen próbálkoztunk. A parton a második gyrosos, azt hiszem Gyros Center a neve. Platamonasra sokat átmentünk kocsival, szép a part, sokkal több az üzlet, de drágábbak, mint Nei Poriban és van tengeri sün is, vigyázzatok. Az Olympos túra nekünk kimaradt, majd jövőre, de a Meteorákat nehogy kihagyjátok. FANTASZTIKUS ÉLMÉNY!!! A képeket nézegetve én még mindig a hatása alá kerülök. Remélem tudtam segíteni, jó nyaralást kívánok, add át üdvözletem Nei Porinak!!!!! smile
Rubi László Dátum: 2012-07-05 19:27:14
Rubi László írta ekkor: 2012-07-05 19:23:51
Szia Vandi. Üzletek, boltok szempontjából mi a helyzet? Sok van/ alig van? Nem supermarketre gondolok, hanem ami nem az....az éjszakai élet milyen? Nyüzsi, vagy csak szolid? Platamonasra átmentetek? Az Olympos túrára érdemes elmenni, vagy valamelyik fakultatív programra? Köszi a választ, ha ma még sikerül, mert mi holnap reggel indulunk oda....
Még egy kérdés...gyrost hol érdemes enni? ár/finomság arányában.
Rubi László Dátum: 2012-07-05 19:23:51
Vandi írta ekkor: 2012-07-05 16:00:33
Szia Lana! Csak jót tudok írni a Papa John-ról, mi tegnap értünk haza. Irigyellek, hogy Ti még csak most mentek. Mi a 3. emeleten voltunk, nagyon szép és tiszta szobák. Törölköző, hajszárító, 1 nagy lábas, 1 kerek nyeles sütő, poharak (3 db), csésze (korlátozott számban), kávés csészék, evőeszközök, kistányérok, nagytányérok, nagy merőkanál, vízforraló van. Azt hiszem mindent leírtam. WC papírt nem hoznak hét közben, azt érdemes vinni. Remélem segítettem. Ja és van egy nagyon jó kis "Bakery" a Papa John mögött, kedves eladó lánnyal, aki nagyon jól tud angolul. Kóstoljátok meg ott a csokis croassan-t, az én kisfiam minden reggel azt reggelizte. Finom még a szezámmagos kenyér is, ez 75 cent, az előbbi 80 centbe kerül. Gyros változó árakon van: 2 euró, vagy 2.60 euróért ettünk. Karton víz 1euró 50 centért van a szupermarketekben.Egyébként ott minden bolt szupermarket néven fut. Ha van kérdés még szívesen válaszolok, legalább az emlékekből élek. :))))
Szia Vandi. Üzletek, boltok szempontjából mi a helyzet? Sok van/ alig van? Nem supermarketre gondolok, hanem ami nem az....az éjszakai élet milyen? Nyüzsi, vagy csak szolid? Platamonasra átmentetek? Az Olympos túrára érdemes elmenni, vagy valamelyik fakultatív programra? Köszi a választ, ha ma még sikerül, mert mi holnap reggel indulunk oda....
Vandi Dátum: 2012-07-05 16:00:33
lana írta ekkor: 2012-07-05 14:14:26
Halihó! Kíváncsi lennék személyes véleményekre a Papa John apartmannal kapcsolatban, aki már hazajött kérem írjon, illetve az átlag árak(gyros, kenyér, víz) is érdekelne köszönöm! :)
Szia Lana! Csak jót tudok írni a Papa John-ról, mi tegnap értünk haza. Irigyellek, hogy Ti még csak most mentek. Mi a 3. emeleten voltunk, nagyon szép és tiszta szobák. Törölköző, hajszárító, 1 nagy lábas, 1 kerek nyeles sütő, poharak (3 db), csésze (korlátozott számban), kávés csészék, evőeszközök, kistányérok, nagytányérok, nagy merőkanál, vízforraló van. Azt hiszem mindent leírtam. WC papírt nem hoznak hét közben, azt érdemes vinni. Remélem segítettem. Ja és van egy nagyon jó kis "Bakery" a Papa John mögött, kedves eladó lánnyal, aki nagyon jól tud angolul. Kóstoljátok meg ott a csokis croassan-t, az én kisfiam minden reggel azt reggelizte. Finom még a szezámmagos kenyér is, ez 75 cent, az előbbi 80 centbe kerül. Gyros változó árakon van: 2 euró, vagy 2.60 euróért ettünk. Karton víz 1euró 50 centért van a szupermarketekben.Egyébként ott minden bolt szupermarket néven fut. Ha van kérdés még szívesen válaszolok, legalább az emlékekből élek. :))))
lana Dátum: 2012-07-05 14:14:26
Halihó! Kíváncsi lennék személyes véleményekre a Papa John apartmannal kapcsolatban, aki már hazajött kérem írjon, illetve az átlag árak(gyros, kenyér, víz) is érdekelne köszönöm! :)