(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Rubi László Dátum: 2012-07-09 14:28:41
A gyümölcsök szépek, görög dinnye, kb 40-50 cent /kilo, sárga, 1-1,20/kilo. Őszibarack 1,60, nektarin 1,80, /kiló. Ha valakit még érdekelnek árak kérdezzen és megírom. Hja, 6x1,5l ásványvíz 1,6-1,9 euro. Dobozos üdítők, fanta 0,33l kb 1-1,10 euro. Légkondit érdemes bérelni, nagyon meleg van este is. kb 25 fok kint, bent a házban sokkal több. Szúnyog sok van!!!! Már csak emiatt is érdemes a légkondi.Nem olyan zajos hely mint Paralia, itt nincsenek discok, az összes taverna a széles tengerparti sétányon van, mérsékelt hangerővel. Nagyjából éjfélkor elcsendesül a település lehet pihenni. A homokos part széles, kb 20-30 m lehet, tele
Rubi László Dátum: 2012-07-09 14:20:18
Sziasztok! Ha valakinek kérdése van szívesen válaszolok.... most itt vagyok NeiPoriban. Őrült meleg van.... hőmérő szerint 32 de az csal sztem, kb 40 fok lehet. A víz kellemes kb 25 fok. Drágaság nincs, az itteniek kedvesek, barátságosak.... Én a Zferys apartmanban vagyok, nagyon szép tiszta, jól felszerelt.Wifi sajna nincs, kávézóból írok. Valaki kérdezte a pelenkát, igen lehet kapni, de nem mindenütt, kb 7-12 euro egy csomag Pampers. Az árak nem magasak, 2,20 -2,60 euro egy gyros pita, a tál az kb 6 euro. A Vulcano étterem nagyon jó, 10 euro egy családi pizza, isteni és nagy, +ajándék gyümölcssalátát adnak hozzá. Üzletek itt nem nagyon vannak inkább csak néhány "szupermarket". Fél kilós kenyér kb 80 cent, a péksütemények (töltött valamik, sajttal vagy édes krémmel, vagy virslivel meg mindenfélével) kb 1,20 -160.
Veresné Ancsa Dátum: 2012-07-06 22:30:19
Szűcs Károly írta ekkor: 2012-07-05 22:56:21
Kedves Fórumozók! Szeretnék információt kérni a Papa John apartman 2/23-as szobájával kapcsolatban. A szobából szép-e a kilátás, milyen a tájolása (mennyire süt oda a nap)? Előre is köszönöm a választ!
Szia Károly!! Mi a 2/23-ban laktunk.Az ágyból látni lehet a tengert.A katalógusban a 4 ágyas szoba képe szerintem ott készült.Kora reggel süt be a nap,aztán nem.Van redőny,szúnyogháló. Hatalmas erkély ,isteni!!!Ahogy eszel az erkélyen előtted a tenger,balra az Olymposz hegy,csodálatos !!Szerintem ezekből a szobákból a legjobb a kilátás! Mikor mentek??Ha kell irok csak kérdezz!!Megpróbálok naponta feljönni!!
Vandi Dátum: 2012-07-06 18:56:47
lana írta ekkor: 2012-07-06 08:22:32
Szia Vandi! Nagyon aranyos vagy, hogy írtál! smile Az lenne még a kérdésem, hogy mi is a harmadik emeleten leszünk, nagyon melegek a szobák, szükség lesz a légkondira? Az apartman alján lévő ajándék üzlet mennyire teszi zajossá a házat? Illetve több eltérő infót olvastam a tengertől való távolságról (100 méter, 200 méter) melyik a pontos? smile Köszönöm előre is! smile Sajnos tény, hogy bár mi is megint csak egy hétre megyünk...annyi nem elég..
Szió! Mi nem kértünk légkondit, de az utolsó 2 éjszaka már melegünk volt nagyon. Valószínű, hogy Ti nem ússzátok meg légkondi nélkül. Mi a 34-es szobában laktunk, és csak délelőtt sütött oda a nap, délután már hűvösebb volt. Az ajándék üzlet egyáltalán nem zajos, és ha kell valami csak leugrotok, van ott nasi is meg minden (tisztítószerek, ruhák stb...) Ja és éjjel 11-kor zár be csak. Az ott élő gyerekek viszont annál hangosabbak voltak, este 9-kor éledtek.... A tengerpart olyan közel van, hogy az erkélyünkről rá lehetett látni,reggel a tenger nézése közben kávéztam. 150 méter, tuti jó távolság. Mi nagyon élveztük. Jó nyaralást mégegyszer. Majd mesélj!!!
lana Dátum: 2012-07-06 08:22:32
Szia Vandi! Nagyon aranyos vagy, hogy írtál! smile Az lenne még a kérdésem, hogy mi is a harmadik emeleten leszünk, nagyon melegek a szobák, szükség lesz a légkondira? Az apartman alján lévő ajándék üzlet mennyire teszi zajossá a házat? Illetve több eltérő infót olvastam a tengertől való távolságról (100 méter, 200 méter) melyik a pontos? smile Köszönöm előre is! smile Sajnos tény, hogy bár mi is megint csak egy hétre megyünk...annyi nem elég..