Szia!
Ott szinte csak két féle bolt van, pékség és szupermaket. A szupermarket nem olyan, mint nálunk, hanem minden van benne, egy kis bolt telezsúfolva élelmiszer, gyümölcs, ékszerek, ruhák, ajándékok (hűtőmágnes hegyek) stb. Tehát be tudsz vásárolni egy ilyen szupermarketben. Az éjszakai élet olyan közepesen nyüzsis,mi gyerekekkel voltunk nekünk pont jó volt, este sétálgattunk, nézelődtünk, pizzáztunk (a Vulkánót ne hagyjátok ki, ajándék gyümölcs, ajándék jégkrém a vacsi végén). Nem bulizós, de élettel teli, hangulatos hely Nei Pori.
Nekünk egyetlen helyen ízlett a gyros, pedig sok helyen próbálkoztunk. A parton a második gyrosos, azt hiszem Gyros Center a neve.
Platamonasra sokat átmentünk kocsival, szép a part, sokkal több az üzlet, de drágábbak, mint Nei Poriban és van tengeri sün is, vigyázzatok. Az Olympos túra nekünk kimaradt, majd jövőre, de a Meteorákat nehogy kihagyjátok. FANTASZTIKUS ÉLMÉNY!!! A képeket nézegetve én még mindig a hatása alá kerülök.
Remélem tudtam segíteni, jó nyaralást kívánok, add át üdvözletem Nei Porinak!!!!!
Állítólag piac is van Nei poriban, az mely napon van? Fakultatív programon voltatok? Melyikre érdemes elmenni?