(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Bodó Lajos Dátum: 2012-07-06 07:50:46
Sziasztok! A Coral apartmanról szeretnék kérdezni, mert mi aug. 07-től nyaralunk ott: Milyen a felszereltsége? Mit kell mindenképp vinni? A közelben van-e supermarket és pékség?
Szűcs Károly Dátum: 2012-07-05 22:56:21
Rubi László írta ekkor: 2012-07-03 18:28:33
Hajnal udvarias válaszát lefordítva, ülsz a bőröndön és vigyázol rá....amíg a busz megérkezik és be lehet tenni a raktérbe.....
Kedves Fórumozók! Szeretnék információt kérni a Papa John apartman 2/23-as szobájával kapcsolatban. A szobából szép-e a kilátás, milyen a tájolása (mennyire süt oda a nap)? Előre is köszönöm a választ!
Rubi László Dátum: 2012-07-05 20:25:40
Vandi írta ekkor: 2012-07-05 20:15:54
Szia! Ott szinte csak két féle bolt van, pékség és szupermaket. A szupermarket nem olyan, mint nálunk, hanem minden van benne, egy kis bolt telezsúfolva élelmiszer, gyümölcs, ékszerek, ruhák, ajándékok (hűtőmágnes hegyek) stb. Tehát be tudsz vásárolni egy ilyen szupermarketben. Az éjszakai élet olyan közepesen nyüzsis,mi gyerekekkel voltunk nekünk pont jó volt, este sétálgattunk, nézelődtünk, pizzáztunk (a Vulkánót ne hagyjátok ki, ajándék gyümölcs, ajándék jégkrém a vacsi végén). Nem bulizós, de élettel teli, hangulatos hely Nei Pori. Nekünk egyetlen helyen ízlett a gyros, pedig sok helyen próbálkoztunk. A parton a második gyrosos, azt hiszem Gyros Center a neve. Platamonasra sokat átmentünk kocsival, szép a part, sokkal több az üzlet, de drágábbak, mint Nei Poriban és van tengeri sün is, vigyázzatok. Az Olympos túra nekünk kimaradt, majd jövőre, de a Meteorákat nehogy kihagyjátok. FANTASZTIKUS ÉLMÉNY!!! A képeket nézegetve én még mindig a hatása alá kerülök. Remélem tudtam segíteni, jó nyaralást kívánok, add át üdvözletem Nei Porinak!!!!! smile
Állítólag piac is van Nei poriban, az mely napon van? Fakultatív programon voltatok? Melyikre érdemes elmenni?
Rubi László Dátum: 2012-07-05 20:21:54
Vandi írta ekkor: 2012-07-05 20:15:54
Szia! Ott szinte csak két féle bolt van, pékség és szupermaket. A szupermarket nem olyan, mint nálunk, hanem minden van benne, egy kis bolt telezsúfolva élelmiszer, gyümölcs, ékszerek, ruhák, ajándékok (hűtőmágnes hegyek) stb. Tehát be tudsz vásárolni egy ilyen szupermarketben. Az éjszakai élet olyan közepesen nyüzsis,mi gyerekekkel voltunk nekünk pont jó volt, este sétálgattunk, nézelődtünk, pizzáztunk (a Vulkánót ne hagyjátok ki, ajándék gyümölcs, ajándék jégkrém a vacsi végén). Nem bulizós, de élettel teli, hangulatos hely Nei Pori. Nekünk egyetlen helyen ízlett a gyros, pedig sok helyen próbálkoztunk. A parton a második gyrosos, azt hiszem Gyros Center a neve. Platamonasra sokat átmentünk kocsival, szép a part, sokkal több az üzlet, de drágábbak, mint Nei Poriban és van tengeri sün is, vigyázzatok. Az Olympos túra nekünk kimaradt, majd jövőre, de a Meteorákat nehogy kihagyjátok. FANTASZTIKUS ÉLMÉNY!!! A képeket nézegetve én még mindig a hatása alá kerülök. Remélem tudtam segíteni, jó nyaralást kívánok, add át üdvözletem Nei Porinak!!!!! smile
Gyors kérdés.... Platamonas a térképen nézve közel van. ezek szerint mégsem? ha autóval kellett menni? Tengeri sün Nei Poriban vagy Platamonason van? Köszi az infókat....
Vandi Dátum: 2012-07-05 20:16:37
Ja, és még a Platamonas-i vár is nagyon szééééép!!