(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Nei Porin
Fórum bejegyzései

Tokaji Adrienn Dátum: 2012-06-21 08:46:18
Szia Hajni! Köszi a gyors választ :) Annyi kérdésem lenne még, hogy egy estével a turnus előtt érnénk Nei Poriba, és jól jönne pár infó, hogy amennyiben lehetséges, tudunk-e egy éjszakára 2 főnek keresni szállást, amíg el tudjuk foglalni a szállást. Köszi! Adri
Veresné Ancsa Dátum: 2012-06-21 07:39:41
Vandi írta ekkor: 2012-06-20 06:28:33
Sziasztok első hazatérők!!!!! Légyszi írjatok, hogy milyen a Papa John apartman, az első turnus már biztosan hazaérkezett. Nagyon várom az infókat, hogy milyen és mennyire felszerelt. Köszi előre is!!!!! smile
Szia Vandi!! A kocsiba elfér sokminden.Szerintem.Én 1 teflon serpenyőt ált mindig viszek,abban lehet sütni,melegiteni stb.Ruhaszáritó kötél + csipesz.Tésztaszűrő bizom benne hogy van.Én bizom benne ,hogy nagy törölközőt is adnak ,igy csak strandra pakoltam.Ha Hajnal nem ezt irja akkor ujra tervezés a bőröndökben. Egyébként én mást nem viszek a konyhába.Eltudom majd mosni ami van,meg aztán nem főzni megyünk!! Ti melyik szobába lesztek végül?? Mi II/23 tengerre néző. Csomagok utra kész,most gyúrunk ,hogy el is bírjuk majd!! smile
Veresné Ancsa Dátum: 2012-06-21 07:30:07
Szia Hajnal!! Ujra itt vagyok és ujra kérdezek!! smile A Papa Johnban milyenek a törölközők??Mert a multkor írtad,hogy ujakat vett a tulaj,igy én nem is tettem bentre csak a strandra. A hűtő kicsi v nagy?? Van fagysztó része?? Széfet lehet majd bérelni Nálatok?? Már csak 4 nap !!!!!!Hurráááááááááá smile smile smile Köszönöm válaszod!!!
Dátum: 2012-06-20 20:23:41
Tokaji Adrienn írta ekkor: 2012-06-20 15:44:27
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket, hogy ha autót bérelnénk/használnánk a kint tartózkodás alatt, ahhoz kell-e valamilyen nemzetközi jogosítvány? És van autó bérlési lehetőség Nei Poriban? Interneten egyelőre semmit sem találtam... smile Előre is köszönöm a választ! Adri
Kedves Adrienn! Autoberlesi lehetoseg van,ebben az itteni partnerirodaban,az Evi Toursnal tudunk segiteni,amikor kell mi meg tudjuk rendelni es az iroda elott lehet atvenni.Az otthoni jogositvany jo hozza. Udv:Hajnal
Dátum: 2012-06-20 20:21:33
Major Judit írta ekkor: 2012-06-18 12:47:33
Kedves Hajnal, nyaralni készülők és már hazaérkezettek! Nei Poriba készülünk a párommal. A Marianna Apartmanba foglaltunk szállást szeptemberre. Érdeklődni szeretnék, hogy aki járt már Sartin és Paralián, ezekhez hasonlítva milyen hely Nei Pori (város, éttermek, part, boltok, éjjel-nappali). Találkozhatunk-e pl. medúzával. Parálián sok kellemetlenséget okoztak, Sartin viszont nem találkoztam velük. Illetve a Marianna Apartmanban van-e wifi, törölközőt biztosítanak-e? Előre is köszi! Judit
Kedves Judit! En meduzaval nem talalkoztam itt,de nehany vendeg emlitette,hogy lattak.A Mariannaban van wi-fi,torolkozot biztositanak,de kis meretuek,tehat erdemesebb azt hozni.Jo ettermek vannak,boltok is szinte minden sarkon,ezek 11-ejfelig nyitva vannak,nagyon nagy szuper market nincs.